Ege Yapı

Ege Yapı

Son dakika ege yapı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ege yapı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ege yapı haber sayfamızda...

Ege Yapı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.949 ege yapı haberi bulunmuştur.
Şehirden kopmadan doğanın içinde bir yaşam… 5 adımda keşfedin!
Şehirden kopmadan doğanın içinde bir yaşam… 5 adımda keşfedin! İstanbul’un iş, eğitim ve sosyal imkanlarını geride bırakmadan daha konforlu bir hayat kurmak için mucize çözümlere ihtiyacınız yok. Sadece bütün taleplerinizi karşılayan o kusursuz konuma karar vermeniz, yeni hayatınızı planlamanız için ilk adımı atmanızı sağlayacaktır. İşte size güvenli, konforlu bir konutta keyifli ve huzurlu bir yaşam vadeden yeni eviniz ararken Çekmeköy’ü ön plana çıkartan nedenler…
20.10.2023 Advertorial
4 milyarlık proje görücüye çıkıyor
4 milyarlık proje görücüye çıkıyor Çekmeköy’de Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla OrmanYaka projesi hayata geçiriliyor. Yatay mimari anlayışı ile üretilen proje 4 milyar liraya mal olacak. 37 dönümlük alana kurulacak 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.
27.09.2023 Ekonomi
Ege’de yeni bir yaşam sizi bekliyor… İşte rotanızı Urla Kekliktepe’ye çevirmeniz için 6 neden!
Ege’de yeni bir yaşam sizi bekliyor… İşte rotanızı Urla Kekliktepe’ye çevirmeniz için 6 neden! Hayat hep başladığı gibi gitmek zorunda değil; ihtiyacınız olan değişim belki de Urla’da sizi bekliyor olabilir. Neden mi Urla? İşte sizi kolayca ikna edecek 6 harika neden!
10.08.2023 Advertorial
6 milyar TL’lik İzmir yatırımı
6 milyar TL’lik İzmir yatırımı Ege Yapı, İzmir’de 6 milyar TL’lik proje hayata geçirecek. Urla Kekliktepe projesindeki 73 villa da satışa sunuldu.
13.06.2023 Ekonomi
Atölye Hane sanatçılarını bekliyor
Atölye Hane sanatçılarını bekliyor Dört yıl önce Cer İstanbul projesini sanatçılara ücretsiz olarak tahsis eden Ege Yapı, atölye uygulamasını sürekli hâle getirme kararı aldı.
21.05.2023 Kültür Sanat
Türk savunma sanayisinde değer yaratan projeler UEZ 2023’te ele alındı
Türk savunma sanayisinde değer yaratan projeler UEZ 2023’te ele alındı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ‘Savunmada Yeni Teknolojiler & Yaratılan Değer’ oturumunda sektörün önde gelen şirketlerinin liderleri, Türk savunma sanayisinin geliştirdiği yeni teknolojileri ve sektörün hedef ve projelerini ele aldı.
28.04.2023 Ekonomi
Urla Gençlik, kapılarını Egeli kadınlar ve gençlere açtı
Urla Gençlik, kapılarını Egeli kadınlar ve gençlere açtı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Ege'yi temsil eden Urla Gençlik kapılarını tüm kadınlara ve gençlere açtı.
28.04.2023 Basketbol
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu Ev kiralama platformu Missafir, Ege Yapı Teknoloji Girişim’den 20 milyon lira stratejik yatırım aldı.
8.04.2023 Kobi
TIR’lar yola çıktı
TIR’lar yola çıktı Depremin ardından iş dünyasının yardım çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen bölgelere yardım TIR’larının yanı sıra iş makineleri de yönlendiriliyor.
8.02.2023 Ekonomi
İstanbul ve İzmir’e 7 yeni proje yolda
İstanbul ve İzmir’e 7 yeni proje yolda 2023 hedeflerini duyuran Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, iki yıl içinde İstanbul ve İzmir’de 7 yeni projeyi hayata geçireceğini açıkladı.
26.01.2023 Ekonomi
Evde denge 1 yılda mümkün
Evde denge 1 yılda mümkün Ege Yapı İstanbul’dan İzmir’e sahil hattına uzanan 7 milyar liralık 7 proje hazırlığında. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı tedbirlerle gayrimenkulde 1 yılda denge sağlanacağını öngörüyor.
7.07.2022 Milliyet Executive
Göztepe'de devir için İnanç Kabadayı iddiası
Göztepe'de devir için İnanç Kabadayı iddiası SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Adana Demirspor'la son maçına çıkacak Göztepe'de devir haberleri gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor.
20.05.2022 Göztepe
Urla’da ön talep almaya başladı
Urla’da ön talep almaya başladı  2 yıl içinde İstanbul ve İzmir’de 7 milyar lira değerinde 7 projeyi içeren yatırım halkasını daha önce açıklayan Ege Yapı, yeni konut projelerini devreye alıyor.
12.03.2022 Ekonomi
Atölye Cer’de ‘Öteki Yeşilçam’
Atölye Cer’de ‘Öteki Yeşilçam’ İyilik İçin Sanat Derneği ve Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirilen Atölye Cer, seçkin sanatçıların çalışmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
16.02.2022 Cadde
Yatırımın ilk halkası ‘ModernYaka’ oldu
Yatırımın ilk halkası ‘ModernYaka’ oldu Ege Yapı, yılın başında açıkladığı 7 milyar liralık 7 projeyi içeren yatırım hamlesinin ilk projesini tanıttı. İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule’de hayata geçecek olan ModernYaka projesi, 462 konut ve 53 ticari üniteden oluşacak. Toplam 1 milyar 800 milyon lira yatırım değerine sahip olan projenin 30 ayda teslim edilmesi hedefleniyor. 
22.01.2022 Ekonomi
‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisi
‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisi İyilik İçin Sanat Derneği, Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirdiği Atölye Cer projesinde yer alan sanatçıların eserlerinden oluşan ‘Yeni Yıla Merhaba’ sergisini, Dr. Feride Çelik küratörlüğünde görücüye çıkardı.
7.01.2022 Cadde
İstanbul ve İzmir’de 7 milyarlık 7 proje
İstanbul ve İzmir’de 7 milyarlık 7 proje Yeni proje yatırım zinciri programını açıklayan Ege Yapı, üç yılda İstanbul ve İzmir’de 7 projeye başlamayı hedefliyor. Bu projelerin yatırım tutarının yaklaşık 7 milyar lira olacağı öngörülürken, 1700 yeni istihdam oluşturulacağı açıklandı.
15.12.2021 Ekonomi
Kayıtsız kalmıyoruz!
Kayıtsız kalmıyoruz! UNIQ Expo, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde “Kadın” temalı birçok sergiyi sanatseverlerle buluşturdu.
28.11.2021 Kültür Sanat
Atölye CER'de Hilâl-i Ahmer Kadınları için sergi
Atölye CER'de Hilâl-i Ahmer Kadınları için sergi Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan, sergilerden elde ettiği gelirle sanatçıları destekleyen İyilik İçin Sanat Derneği, Türk Kızılay Derneği iş birliği ile 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde Atölye Cer’de Hilâl-i Ahmer Kadınları’na ithafen bir sergi düzenliyor.
13.04.2021 Kültür Sanat
ArtAnkara yedinci kez sanatseverlerle buluşuyor
ArtAnkara yedinci kez sanatseverlerle buluşuyor Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan, sergilerden elde ettiği gelirin tamamıyla sanatçıları destekleyen İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle 30 Mart Salı günü açılışı gerçekleştirilen 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı ArtAnkara’da yerini aldı.
30.03.2021 Kültür Sanat
Art.Ist Sauna’da eser satışları başladı
Art.Ist Sauna’da eser satışları başladı Sanatın her alanından farklı sesleri ve ifade biçimlerini sergilemek üzere herkes için ulaşılabilir sanat ortamı sunan Art.Ist Sauna, açıldığı günden bu yana 200’e yakın eseri sanatseverler ile buluşturdu.
6.01.2021 Kültür Sanat
Türkiye'nin ilk "Sanat Pazaryeri" açıldı
Türkiye'nin ilk "Sanat Pazaryeri" açıldı Sanatın her alanından farklı sesleri ve ifade biçimlerini sergilemek üzere herkes için ulaşılabilir sanat ortamı sunan Art.Ist Sauna projesi, ilk “Sanat Pazaryeri” teması ile 21 Aralık’ta İstanbul Maslak’taki UNIQ Expo’da açıldı. Türkiye’de ilk defa 1.500 m2 alanda erişilebilir sanat konsepti ile yüzlerce sanatçı ve sanat eserini sanatseverler ile buluşturacak olan Art.Ist Sauna yıl boyunca açık kalacak.
22.12.2020 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat Contemporary İstanbul'da
İyilik İçin Sanat Contemporary İstanbul'da Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan, sergilerden elde ettiği gelirin tamamıyla sanatçıları destekleyen İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle şehrin gelişen sanat sahnesi Contemporary Istanbul’un çevrimiçi yapılacak 15. edisyonunda yerini aldı.
18.12.2020 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat'tan Artweeks@Akaretler'de karma sergi
İyilik İçin Sanat'tan Artweeks@Akaretler'de karma sergi Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunan İyilik İçin Sanat Derneği, Pasajda Bir Yıl, Anadolu’dan İzlenimler ve Atölye Cer projelerinde yer alan sanatçılarının eserlerini Artweeks@Akaretler’de sanatseverlerle buluşturdu.
28.10.2020 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat Artweeks@Akaretler'de
İyilik İçin Sanat Artweeks@Akaretler'de Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle 28 Ekim – 8 Kasım tarihlerinde Artweeks@Akaretler’de yer alacak.
20.10.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ege Yapı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.