MSB: “Kahraman pilotumuz, seni, al sancağımızı ve asil milletimizi selamladığınız görüntülerle hatırlayacağız”
MSB: “Kahraman pilotumuz, seni, al sancağımızı ve asil milletimizi selamladığınız görüntülerle hatırlayacağız” Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Konya'da eğitim uçuşu sırasında Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep için başsağlığı mesajı yayımladı.
7.04.2021 Haberler
Rusya'da Su-30 savaş uçağı düştü!
Rusya'da Su-30 savaş uçağı düştü! Rusya'nın Tver bölgesinde Su-30 tipi savaş uçağı eğitim uçuşu esnasında düştü.
22.09.2020 Dünya
Stratosfer, Rus savaş uçağının kokpitinden görüntülendi
Stratosfer, Rus savaş uçağının kokpitinden görüntülendi Rusya'ya ait savaş uçağı, eğitim için yaptığı uçuşta stratosfere çıktı. O anlar kokpitten pilot kamerasınca kaydedildi.
22.08.2020 Haberler
Son dakika... Azerbaycan'da savaş uçağı düştü
Son dakika... Azerbaycan'da savaş uçağı düştü Eğitim uçuşunda akşam saat 22.00'de radardan kaybolan MiG-29'un Hazar Denizi'ne çakıldığı tahmin ediliyor.
25.07.2019 Dünya
Çin'de askeri uçak düştü
Çin'de askeri uçak düştü Çin’in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair henüz bilgi verilmedi. Çin’in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü.  Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazada ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair henüz bilgi verilmedi. Bölgede yaşayan halk tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde alçak irtifada seyreden uçağın bir anda yönünü değiştirdiği görülüyor. Uçağın düştüğü alandan çekildiği belirtilen görüntülerde ise yanan uçaktan çıkan dumanlar dikkat çekiyor.  Uçağın düşüş nedeninin araştırıldığı ifade edildi.
11.09.2019 Haberler