Eğitmen

Eğitmen

Son dakika eğitmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eğitmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eğitmen haber sayfamızda...

Eğitmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.960 eğitmen haberi bulunmuştur.
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak Almanya'da toplu taşımada yaşanan çalışan eksikliği nedeniyle şirketler öğrencilere yöneliyor.
25.03.2024 Dünya
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı'
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı' Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U. (21) hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.03.2024 Gündem
Kadınlar ipek kozasından dekoratif ürünler yapıyor
Kadınlar ipek kozasından dekoratif ürünler yapıyor Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kadınlar ipek kozasından dekoratif ürünler yapıyor.
29.02.2024 Ekonomi
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi!
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi! Galatasaray Kulübü tarafından, tekerlekli sandalye basketbol takımına ve yeni kurulan Galatasaray Paralimpik Akademi'ye destek amaçlı 'Engelsiz Aslanlar Balosu' organize edildi.
28.02.2024 Galatasaray
'Dansta Fırsat Eşitliği'yle genç dansçıların hayallerine destek
'Dansta Fırsat Eşitliği'yle genç dansçıların hayallerine destek Kuruluşunun 10. yılında, gençlerle arasındaki bağı güçlendirmek ve onlara hayalleri yolunda eşlik etmek isteyen URBAN Care, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın iş birliğiyle ‘Dansta Fırsat Eşitliği’ projesi başlattı.
19.02.2024 Yaşam
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı Edirnekapı Şehitliği yolunda alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, taksiden inip kaldırımda bekleyen profesyonel aikido eğitmenine çarptı. Kanlar içinde yerde yatan yaralı eğitmenin yerini değiştirmeye çalışarak sağlık durumunun kötüye gitmesine sebep olduğu iddia edilen sürücü, bir de eşinin “Alkollüsün, kaç” demesi üzerine olay yerinden kaçtı.
15.02.2024 Gündem
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil Büyükçekmece'de faaliyet gösteren otizm spor okuluna giden zihinsel engelli bir öğrencinin, öğretmeni tarafından sopayla darbedildiği iddia edildi. Anne şikayetçi olurken öğretmenin, hakkında açılan soruşturmanın ardından tutuklandığı belirtildi.
8.02.2024 Haberler
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil Büyükçekmece'de faaliyet gösteren otizm spor okuluna giden zihinsel engelli bir öğrencinin, öğretmeni tarafından sopayla darbedildiği iddia edildi. Anne şikayetçi olurken öğretmenin, hakkında açılan soruşturmanın ardından tutuklandığı belirtildi.
8.02.2024 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 6 Şubat depremlerine dikkat çekti!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 6 Şubat depremlerine dikkat çekti! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların divan kurulu toplantısında konuştu. Dursun Özbek, 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmadı.
7.02.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alev Alatlı paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alev Alatlı paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vefat eden yazar ve eğitmen Alev Alatlı'yla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Vefatını derin bir teessürle öğrendiğimiz Alev Alatlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
2.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan Alev Alatlı paylaşımı: Aydınlık bir iz bıraktı
Emine Erdoğan'dan Alev Alatlı paylaşımı: Aydınlık bir iz bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan vefat eden yazar ve eğitmen Alev Alatlı'yla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Geride sevgi ve saygıyla anılacak bir ömür, unutulmaz eserler ve aydınlık bir iz bıraktı" dedi.
2.02.2024 Gündem
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı! 'Türkiye için değil dünya çapında bir değer'
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı! 'Türkiye için değil dünya çapında bir değer' İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne eksi 7 derecede irtifa dalışı
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne eksi 7 derecede irtifa dalışı Sivas'ın Gürün ilçesinde, turkuaz rengi ve berrak suyu ile 'doğal akvaryum' olarak nitelendirilen 1470 metre rakımda ve 10 metre derinliğindeki Gökpınar Gölü’ne Yıldız Doğa Sporları Spor Kulübü üyeleri tarafından eksi 7 derece hava sıcaklığında irtifa dalışı yapıldı. Kulüpte eğitmen olan Ömer Faruk Güler, “Soğuk suyuna rağmen, gölde yaz kış her koşulda dalış yapma imkanı var. Hava sıcaklığı eksi 7 olmasına rağmen dalış gerçekleştiriyoruz. Su altı doğal bir akvaryumu andırıyor" dedi.
31.01.2024 Haberler
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne irtifa dalışı
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne irtifa dalışı Sivas Gürün ilçesinde, turkuaz rengi ve berrak suyu ile 'doğal akvaryum' olarak nitelendirilen 1470 metre rakımda ve 10 metre derinliğindeki Gökpınar Gölü’ne Yıldız Doğa Sporları Spor Kulübü üyeleri tarafından eksi 7 derece hava sıcaklığında irtifa dalışı yapıldı.
31.01.2024 Gündem
Müge Cengizkan, Ali Cengizkan: Toplumun arzuladığı, ama akademinin bazen çekindiği soruların peşinde olacağız...
Müge Cengizkan, Ali Cengizkan: Toplumun arzuladığı, ama akademinin bazen çekindiği soruların peşinde olacağız... Sergi, kitap ve araştırma projeleriyle mimarlık literatürüne katkıda bulunmanın ötesine geçerek her yaştan ve sosyal katmandan insanın yaşadığı kente dair bilinçlenmesini önemseyen; kent, mimarlık, tasarıma dair kavramların gündelik yaşamın parçası olmasına çabalayan Müge Cengizkan ve Ali Cengizkan’ın araştırmacılık, editörlük, yazarlık pratiklerini ve güncel işlerini mercek altına aldık.
28.01.2024 Mimarlık
Basketbola destek! BİDEV Adım'ın yenisi Malatya'da atıldı
Basketbola destek! BİDEV Adım'ın yenisi Malatya'da atıldı Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım Projesi kapsamında Malatya Yeşilyurt'ta Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'ne kazandırdıkları basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.
28.01.2024 Basketbol
‘İnci Taneleri’ bugün başlıyor!
‘İnci Taneleri’ bugün başlıyor! Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.
25.01.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin yeni fragmanı yayınlandı! Hazar Ergüçlü yeni dansıyla yine yaktı geçti
'İnci Taneleri'nin yeni fragmanı yayınlandı! Hazar Ergüçlü yeni dansıyla yine yaktı geçti 'İnci Taneleri'nin 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri', 25 Ocak Perşembe akşamı başlıyor! Yayınlanan fragmanda Dilber'in yeni dansı yine olay oldu. Güldürürken düşündüren sahneler ise yine büyük merak uyandırdı.
20.01.2024 Cadde
'İnci Taneleri' gündemden düşmüyor! Sosyal medyada 'Dilber' akımı başladı
'İnci Taneleri' gündemden düşmüyor! Sosyal medyada 'Dilber' akımı başladı Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri' dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına konu olmaya başladı. İşte artık bir akıma dönüşen 'Dilber' videoları...
17.01.2024 Cadde
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi?
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi? Dilan Polat başta olmak üzere bazı fenomenlerin güzellik merkezi sahiplerinin hızla zenginleşmesi sonrası İSMEK’in “Güzelik Okulu”na adeta başvuru yağdı.
15.01.2024 Gündem
Kanal D'nin yeni dizisi! İnci Taneleri birinci bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi! İnci Taneleri birinci bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D'nin merakla beklenen dizisi İnci Taneleri'nden birinci bölüm fragmanı geldi. Yakında ekrana gelecek olan İnci Taneleri'nde daha önce Hazar Ergüçlü'nün dansı damga vurmuştu.
14.01.2024 Televizyon
Okulda karanlık oda iddiası! Veliler ayaklandı, eğitmen görevden alındı
Okulda karanlık oda iddiası! Veliler ayaklandı, eğitmen görevden alındı Antalya’da bir ilkokulda, spor eğitmeni A.U., sınıfta konuşan 6 yaşındaki çocukları karanlık odaya kapattığı, ders boyunca duvara döndürüp beklettiği şikayeti üzerine görevden alındı.
14.01.2024 Gündem
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlanmış! Özel ders aldığı ortaya çıktı
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlanmış! Özel ders aldığı ortaya çıktı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı. Kanal D Ana Haber Bülteni’nde ilk kez yayınlanan o görüntülerde; Dilber, sosyal medyada iddia edildiği gibi pavyon dansçısı Ezo’dan değil, Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol’dan dans dersleri alıyor“ Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Eğitmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.