Egzamanın alevlenmesine fırsat vermeyin! Asla yapmamanız gereken davranışlar
Egzamanın alevlenmesine fırsat vermeyin! Asla yapmamanız gereken davranışlar Egzama rahatsızlığına sahipseniz sadece iyi bir cilt bakımı yapmak yeterli olmayabilir. Bu rahatsızlık, cildinizin dış katmanının zayıf ve hassas olduğu anlamına geldiği için, iyi bir bakımla birlikte fazladan önlemler almanız oldukça önemli.
25.11.2023 Genel Sağlık
Egzamayı yok edecek güçte! Önce bağırsağı, sonra da cildi temizleyen reçete
Egzamayı yok edecek güçte! Önce bağırsağı, sonra da cildi temizleyen reçete Cilt sorunlarını tedavi etmek için çeşitli ürünler kullanılsa da çoğu zaman verimli olmayabiliyor. Bunun nedeni ise cilt problemlerinin bağırsakla olan ilişkisinde yatıyor. İşte uzmanların önerdiği egzamayı ortadan kaldıran, önce bağırsakları iyileştiren yoğurt detayı.
28.10.2023 Genel Sağlık
Egzama nedir? Hangi yaşlarda ve vücudun hangi bölgelerinde görülmektedir?
Egzama nedir? Hangi yaşlarda ve vücudun hangi bölgelerinde görülmektedir? Havaların soğumasıyla birlikte özellikle ciltte yaşanan kuruluk, egzama problemlerini de beraberinde getirmeye başladı. Dermatolog Dr. Füsun Bilgin Karahallı konu hakkında bilgi verdi.
27.01.2021 Genel Sağlık
Egzama neden olur?
Egzama neden olur? En yaygın cilt hastalıklarından biri olan egzama, vücutta genetik ya da çevresel faktörlerden kaynaklanarak görülebilir. Egzama neden olur, egzama vücutta nasıl tepki verir, egzamaya ne iyi gelir? Hepsi haberimizin içinde…
22.12.2017 Alternatif Tıp