Ehliyet Sınavı

Ehliyet Sınavı

Son dakika ehliyet sınavı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ehliyet sınavı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ehliyet sınavı haber sayfamızda...

Ehliyet Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 616 ehliyet sınavı haberi bulunmuştur.
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu?
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu? Sürücü belgesi veya ehliyet karayolunda motorlu veya motorsuz taşıtların kişiler tarafından kullanabilmesine olanak sağlayan resmi belgedir. Ehliyet fiyatları yıllara göre değişiklik gösterir. Kimlik işlevi görebilen ehliyetler sınıflarına göre ayrılır. Günümüzde kullanılan otomobiller için B sınıfı ehliyet geçerlidir. Ehliyet alınabilmesi sürücü kursuna gidilerek belge alınmalıdır. 2024 yılında ehliyet fiyatları, sürücü kursu fiyatları, sürücü belgesi harç ve sınav ücretleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
İngiltere'de bir sürücü adayı, teori sınavını 60'ıncı girişinde geçti
İngiltere'de bir sürücü adayı, teori sınavını 60'ıncı girişinde geçti İngiltere'de bir sürücü adayı, teori sınavını 59 kez geçemeyince gündem oldu.
4.12.2023 Dünya
Kameralı düzenekle ehliyet sınavında kopya çektiler! 5 kişi suçüstü yakalandı
Kameralı düzenekle ehliyet sınavında kopya çektiler! 5 kişi suçüstü yakalandı Kars’ta bir okulda ehliyet sınavında kameralı düzenekle kopya çeken 4 kişi ile onlara dışarıdan kopya veren 1 kişi suçüstü yakalandı.
15.08.2023 Gündem
43 yıllık eşi için 67 yaşında ehliyet sınavına girdi
43 yıllık eşi için 67 yaşında ehliyet sınavına girdi Tokat'ta yaşayan Sevim Buray, 43 yıldır evli olduğu eşinin hastalıklarının artmasıyla birlikte artık otomobil kullanamaması üzerine 67 yaşında sınava gidip ehliyet aldı.
2.08.2023 Haberler
Ankara merkezli 29 ilde ehliyet sınavı kopya şebekesine 'Düzenek' operasyonu!
Ankara merkezli 29 ilde ehliyet sınavı kopya şebekesine 'Düzenek' operasyonu! Ankara merkezli 29 ilde, ehliyet sınavına giren kişilerin kamera ve kulaklık düzeneği ile kopya çekmesini sağlayan şebekeye yönelik 'Düzenek' operasyonu düzenlendi.
20.06.2023 Gündem
İngiltere'de sınır muhafaza ve ehliyet sınavı çalışanları ile demiryolu işçileri grevde
İngiltere'de sınır muhafaza ve ehliyet sınavı çalışanları ile demiryolu işçileri grevde İngiltere'de sağlık, ulaştırma gibi hayati sektörlerde çalışan on binlerce işçi ve memurun, bir yıl içinde hızla artan enflasyon karşısında ücretlerinin korunması talebiyle başlattıkları grevler dalgalar halinde sürüyor.
28.12.2022 Dünya
İki kişi ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girmeye çalıştı
İki kişi ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girmeye çalıştı Edirne’nin Keşan ilçesinde Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na girmek isteyen iki adayın üstünde kopya düzeneği bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
8.11.2022 Haberler
İki kişi ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girmeye çalıştı
İki kişi ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girmeye çalıştı Edirne’nin Keşan ilçesinde Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na girmek isteyen iki adayın üstünde kopya düzeneği bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
8.11.2022 Gündem
Ehliyet sınavlarında 'Joker' operasyonunun detayları ortaya çıktı
Ehliyet sınavlarında 'Joker' operasyonunun detayları ortaya çıktı İstanbul'da ÖSYM tarafından yapılan SRC belgesi sınavlarında rüşvet, kopya ve adayların yerine 'joker' adı verilen başka kişileri sokarak, haksız kazanç sağlayan bazı şüphelilerin terör örgütü PKK'ya para aktardığı belirlendi. Yapılan çalışmalarda sınav sorularının 25 bin lira karşılığında alındığı, sınavı geçenlerin bir kısmının görme engelli olduğu, bir kısmının ise okuma yazma bilmediği saptandı.
4.11.2022 Gündem
Saplantılı direksiyon hocası dehşeti! Her şey kibar mesajlarla başladı...
Saplantılı direksiyon hocası dehşeti! Her şey kibar mesajlarla başladı... Genç kız, 17 yaşına geldiğinde ehliyet sınavına girmeye karar verdi ve direksiyon dersleri almaya başladı. Yaklaşık 15 arkadaşına da ders veren 53 yaşındaki direksiyon hocasının güvenilir olduğuna neredeyse emindi. Ancak bir süre sonra başına geleceklerden habersizdi.
28.09.2022 Dünya
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girerken yakalandı
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girerken yakalandı Gaziantep'te ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girmek isteyen bir kişi polislere yakalandı. ÖSYM kanununa muhalefetten yasal işlem başlatıldı.
4.09.2022 Gündem
Ehliyet sınavına düzenekle girmeye çalıştı
Ehliyet sınavına düzenekle girmeye çalıştı Denizli’de ehliyet sınavında üzerine kurduğu sistemle kopya çekmeye çalışan şüpheli, gözetmenin dikkati sayesinde yakalandı.
29.08.2022 Gündem
Polis bile şoke oldu! Kopya düzeneği ile yakalandı
Polis bile şoke oldu! Kopya düzeneği ile yakalandı Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli düzenekle sınav salonuna girmeye çalışan kişinin kopya yöntemi pes dedirtti. Polisin dikkati sayesinde girişte yakalanan şahsın kopya çekmek için WiFi ve ses cihazından oluşan bir düzenek kurduğu fark edildi.
30.06.2022 Haberler
Polis bile şoke oldu! Kopya düzeneği ile yakalandı
Polis bile şoke oldu! Kopya düzeneği ile yakalandı Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli düzenekle sınav salonuna girmeye çalışan kişinin kopya yöntemi pes dedirtti. Polisin dikkati sayesinde girişte yakalanan şahsın kopya çekmek için WiFi ve ses cihazından oluşan bir düzenek kurduğu fark edildi.
30.06.2022 Gündem
Ehliyet sınavında kopya düzeneği kuranlar yakalandı
Ehliyet sınavında kopya düzeneği kuranlar yakalandı Ordu’da ehliyet sınavına girenlerin üzerine ses ve görüntü düzenekleri yerleştirerek ehliyet almalarını sağlayan 5 kişilik bir grup yakalandı.
21.06.2022 Gündem
8 ilde ehliyet sınavı operasyonu! 24 kişi gözaltına alındı
8 ilde ehliyet sınavı operasyonu! 24 kişi gözaltına alındı Ardahan merkezli 8 ilde düzenlenen 'ehliyet sınavı' operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Yakasındaki kamerayla ehliyet sınavına girerken yakalandı
Yakasındaki kamerayla ehliyet sınavına girerken yakalandı Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yapılan sürücü belgesi sınavına yakasına kurduğu kopya çekme düzeneği ile girmek isteyen bir kişi yakalandı. Öte yandan Konya’da da kopya çekmek amacıyla gömlek kolu düğmesine yerleştirdiği kamera düzeneği, cevapları alacağı kişilerle temas kurmak için 'wi-fi' internet sağlayıcı ve kulağındaki gizli kulaklıkla ehliyet sınavına giren T.Y. (23), polis tarafından yakalandı.
10.03.2022 Gündem
Ehliyet sınavındaki kopya düzeneği şok etti!
Ehliyet sınavındaki kopya düzeneği şok etti! Denizli’de Motorlu Taşıtlar Sürücü kursiyerlerine yönelik yapılan sınavda kıyafetlerinin üzerine kamera ve kulaklık yerleştirerek kopya çeken şüpheli, dışarıda bulunan yandaşı ile beraber yakalandı.
7.03.2022 Gündem
Ehliyet sınavında akılalmaz düzenek
Ehliyet sınavında akılalmaz düzenek İstanbul Maltepe’de bir ortaokulda yapılan ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdiği tespit edilen 65 yaşındaki K.Ö. yakalandı. Şüphelinin üst aramasında, maskesinin içerisinde bir adet mikrofon, iki adet enerji kaynağı, kablolar, verici mekanizması, sol kulağının içinde dinleme cihazı ve ayakkabısında kablosuz internet cihazı ele geçirildi.
20.02.2022 Haberler
İstanbul’da sınavda akılalmaz olay! Meskenin içinden çıktı
İstanbul’da sınavda akılalmaz olay! Meskenin içinden çıktı Kağıthane’de ehliyet sınavına giren iki kişi, cerrahi maskelerine kurulan kamera düzeneği ve kulaklık yardımıyla binanın yaklaşık 50 metre ilerisinde araç içerisinde bulunan şahıslardan yardım alarak kopya çekti. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine kopya düzeneği kuran 2 kişiyi ve sınava giren 2 kişiyi gözaltına alırken, aramalarda ise kamera düzenekli maskeler ile çok sayıda elektronik cihaz ele geçirildi.
17.02.2022 Gündem
7 bin lira karşılığında! Ehliyet sınavında maskeli kopya düzeneği
7 bin lira karşılığında! Ehliyet sınavında maskeli kopya düzeneği İzmir'in Konak ilçesinde ehliyet sınavında maskesine kurduğu kameralı düzenek ve kulağındaki böcek ile kopya çektiği tespit edilen şahıs ile kendisine yardım eden 2 kişi yakalandı. 2 şüphelinin kopya düzeneği için sınava giren şüpheliden 7 bin lira aldığı öğrenildi.
22.01.2022 Gündem
Ehliyet sınavında kopya çekmek için maskeye kamera yerleştirdiler
Ehliyet sınavında kopya çekmek için maskeye kamera yerleştirdiler Sakarya'da ehliyet sınavına girecek 3 kişinin üzerinde yapılan aramada, kopya çekmede kullanmak istedikleri kulak içi kulaklık, wifi cihazı, mikrofon ile maskeye ve gömleğe yerleştirilen düğme kamera ele geçirildi.
15.01.2022 Haberler
Bu kopyacılar şeytana pabucunu ters giydirir
Bu kopyacılar şeytana pabucunu ters giydirir Sakarya'da ehliyet sınavına girecek 3 kişinin üzerinde yapılan aramada; kopya çekerken kullanmak istedikleri kulak içi kulaklık, Wi-Fi cihazı, mikrofon ile maskeye ve gömleğe yerleştirilen düğme kamera ele geçirildi.
15.01.2022 Gündem
'Ehliyet alamadın' diyen babasının boğazını maket bıçağıyla kesti
'Ehliyet alamadın' diyen babasının boğazını maket bıçağıyla kesti İstanbul Sancaktepe'de ehliyet sınavını geçememesi üzerine çıkan tartışmada M.S.E. (19), babası S.E.'yi (36) boğazından maket bıçağıyla yaraladı. Babasının şikayetçi olmadığı M.S.E. mahkemece, savcılığın talebi uygun bulunup, "Öfke kontrolü amacıyla hastaneye yatırılması" şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
11.01.2022 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları sorgulama ekranı için TIKLA 2022! E-sınav ehliyet sonuçları nasıl sorgulanır?
Ehliyet sınav sonuçları sorgulama ekranı için TIKLA 2022! E-sınav ehliyet sonuçları nasıl sorgulanır? Ehliyet sınav sonuçları sorgulama sayfası merakla araştırılıyor. sınava giren adaylar e-sınav sonuçlarını görmek için sorgulama yapıyor. Elektronik ehliyet sınavı sonucunu öğrenmek isteyen adaylar sonuçların sorgulanacağı yeri araştırılıyorlar. Peki E-sınav ehliyet sonuçları nasıl sorgulanır? İşte, ehliyet sınav sonuçları sorgulama ekranı...
7.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ehliyet Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.