Ejder Meyvesi

Ejder Meyvesi

Son dakika ejder meyvesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ejder meyvesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ejder meyvesi haber sayfamızda...

Ejder Meyvesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 145 ejder meyvesi haberi bulunmuştur.
Ejder meyvesinin üreticisi oldu
Ejder meyvesinin üreticisi oldu Bilecik'te internette görüp etkilendiği ejder meyvesini evinin bahçesinde tek bir fideyle yetiştirmeye başlayan berber Mehmet Kılıç şimdi 210 metrekare serasında seri üretime geçti.
29.12.2023 Ekonomi
Türkiye'de faydasını duyan çok az kişi var! 1 tane yiyen tüm kış hastalık nedir bilmiyor
Türkiye'de faydasını duyan çok az kişi var! 1 tane yiyen tüm kış hastalık nedir bilmiyor Sağlık açısından birçok faydası bulunan ejder meyvesine olan ilgi ve merak yaygınlaştı. Sosyal medyada sık sık paylaşılan bu meyve tam bir antioksidan kaynağı ve hastalıksavar. İşte görüntüsü ve tadıyla ilgiyi üzerine toplayan ejder meyvesi.
11.12.2023 Genel Sağlık
Mango ihracatında ‘milyarlık’ fırsat var
Mango ihracatında ‘milyarlık’ fırsat var Tropikal meyve ve fidan üreticisi Mustafa Ezici, mango, avokado, çarkıfelek (passion fruit), ejder meyvesi gibi ürünlerin ihracatta, Türkiye için önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.
26.11.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Efeler tarımı şahlandı
Efeler tarımı şahlandı Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yöresel tarım ürünlerine katma değer kazandırmak ve belediye arazilerini değerlendirmek üzere ardarda hayata geçirdiği projelerle bölge ekonomisine ivme kazandırdı.
5.08.2023 Ege
Mersin'de ejder meyvesinin hasadı başladı
Mersin'de ejder meyvesinin hasadı başladı Mersin'in Silifke ilçesinde ejder meyvesi olarak bilinen pitaya (ejder meyvesi) bahçesinde, sezonun ilk ürün hasadı yapıldı. Kilogramı 100 ila 150 lira arasında değişen fiyatlarla satılan ejder meyvesi üreticisinin yüzünü güldürdü.
18.07.2023 Ekonomi
Bereketi artırdı
Bereketi artırdı Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, hem belediyenin tarım arazilerini üretime kazandırmasıyla hem de tarım ürünlerine ve üreticilere verdiği önemle bölge halkının takdirini topluyor.
2.02.2023 Ege
Yaban mersiniyle roket gibi ihracat
Yaban mersiniyle roket gibi ihracat İsveç’ten emeklilik hayatı için Antalya’ya gelen Mehmet Çiçek 3 bin dekar arazide yaban mersini, kiraz ve üzüm üreterek yıllık 10 milyon dolar gelire ulaştı.
15.12.2022 Milliyet Executive
Ejder meyvesi Aydınlı oldu
Ejder meyvesi Aydınlı oldu Çiftçiye alternatif ürün sunarak gelir kaynaklarını artırmayı hedefleyen Aydın Büyükşehir, bölgeye uyumunu araştırmak üzere ejder meyvesi yetiştirdi
26.08.2022 Ege
Bu meyveyi yetişmek için serasına kamera sistemi ve soba kurdu
Bu meyveyi yetişmek için serasına kamera sistemi ve soba kurdu Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Talih ailesi, iklim olarak sıcağı seven tropikal meyve üretiminde ilk hasadı yaptı. İklim olarak sıcak seven tropikal meyveler donmasın diye kamera sistemi taktırdı, karşısına derece koyarak hava sıcaklığın eksi 1 düştüğünde serasında soba yakıyor.
16.08.2022 Ekonomi
Ejder meyvesinin kilosu 80 TL!
Ejder meyvesinin kilosu 80 TL! Türkiye’nin tarım da üretim merkezleri arasında yer alan Mersin’de tropikal meyvelerden Pitaya (Ejder Meyvesi) yetiştiren Akdoğan ailesi, geçen yıla oranla bu sene 3 kat daha fazla verim aldı. Tropikal meyvelerin en lezzetlileri arasında yer alan Ejder meyvesi üreticiyi 80 TL’lik kilogram fiyatıyla da sevindirdi.
15.08.2022 Ekonomi
'Batarsın' diyenleri dinlemedi şimdi servet kazanıyor
'Batarsın' diyenleri dinlemedi şimdi servet kazanıyor Bursa'da "Bu işi yapma. parana yazık edersin" diyenleri dinlemeyen girişimci, yetiştirdiği ejder meyvesiyle servet kazanıyor.
13.08.2022 Haberler
'Batarsın' diyenleri dinlemedi şimdi servet kazanıyor
'Batarsın' diyenleri dinlemedi şimdi servet kazanıyor Bursa'da "Bu işi yapma. parana yazık edersin" diyenleri dinlemeyen girişimci, yetiştirdiği ejder meyvesiyle servet kazanıyor.
13.08.2022 Ekonomi
Tropikal meyve ihracatı 7 milyon dolara ulaştı
Tropikal meyve ihracatı 7 milyon dolara ulaştı Türkiye, tropikal meyve ihracatını 2021 yılında yüzde 85 artırarak 13 milyon dolara çıkarırken, 2022 yılının ilk yarısında ise 7 milyon 857 bin dolarlık tropikal meyve ihracatı gerçekleştirildi.
24.07.2022 Ekonomi
Ejder meyvesinde hasat başladı
Ejder meyvesinde hasat başladı Antalya’nın Aksu ilçesinde yetiştirilen ejder meyvesine talebin genellikle otellerden geldiğini belirten üretici, ilk meyvelerin tanesini 120 TL’den, şimdi ise kilosunu 100 TL’den sattıklarını ifade etti.
15.07.2022 Haberler
Ejder meyvesinde hasat başladı
Ejder meyvesinde hasat başladı Antalya’nın Aksu ilçesinde yetiştirilen ejder meyvesine talebin genellikle otellerden geldiğini belirten üretici, ilk meyvelerin tanesini 120 TL’den, şimdi ise kilosunu 100 TL’den sattıklarını ifade etti.
15.07.2022 Ekonomi
Bir zamanların pamuk diyarı artık tropik meyvelerle anılıyor
Bir zamanların pamuk diyarı artık tropik meyvelerle anılıyor Türkiye’nin en erkenci sebze ve meyvesinin yetiştiği Adana’da iklimle birlikte ürün çeşitliliği değişti. Bir zamanlar pamuk ve buğday diyarı olan Adana, artık tropik meyvelerle ekonomiye katkı sunuyor.
4.07.2022 Ekonomi
Enerjisi rüzgar ve güneşten, iyi tarıma örnek bahçe!
Enerjisi rüzgar ve güneşten, iyi tarıma örnek bahçe! Mersin’de oğlunun fikirlerini uygulayan bir çiftçi baba, sıfırdan kurduğu bahçesi ve evinin enerjisini tamamen güneş panelleri ile rüzgar gülünden karşılarken her türlü sebzenin yanı sıra çeşit çeşit egzotik(tropikal) meyve yetiştirmeye başladı. 12 dönüme örnek bir bahçe kuran çiftçi Mustafa Akdoğan doğal gübrenin yanı sıra fidanların diplerinin nemli kalması için koyun yünü yerleştirmesi ise dikkat çekti.
6.06.2022 Ekonomi
Ordu topyekün üretime geçti
Ordu topyekün üretime geçti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kırsal kalkınma ve küçük ölçekli üreticiye destek olmak amacıyla başlattığı tarım ve hayvancılık hamlesi, adım adım hedefe yaklaşıyor.
25.02.2022 Ekonomi
Türkiye gibi rengarenk
Türkiye gibi rengarenk EMITT fuarında ziyaretçilere adeta hızlı bir ‘Türkiye demosu’ sunuluyor. Türkiye’nin dünyada kültür turizmi rotası olmasını amaçlayan fuarda, yörelerin tanıtımları dikkat çekiyor.
11.02.2022 Ekonomi
Mangonun tanesi bahçede 40 lira
Mangonun tanesi bahçede 40 lira Türkiye'nin tropikal bahçesi olarak bilinen Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yetişen 42 tür tropikal meyvenin üretim alanı son iki yılda iki kat arttı. Üretici, 'Meyvelerin kralı' olarak tanınan mangonun tanesini 40 liradan satıyor.
26.01.2022 Ekonomi
'Meyvelerin kralı' mangonun bahçede tanesi 40 lira
'Meyvelerin kralı' mangonun bahçede tanesi 40 lira Türkiye'nin tropikal bahçesi olarak bilinen Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yetişen 42 tür tropikal meyvenin üretim alanı son 2 yılda iki kat arttı. Üretici, 'Meyvelerin kralı' olarak tanınan mangonun tanesini 40 liradan satıyor.
25.01.2022 Ekonomi
Bahçeyi gece bıraktığı gibi bulamadı! Büyük şok yaşadı
Bahçeyi gece bıraktığı gibi bulamadı! Büyük şok yaşadı Adana'nın Kozan ilçesinde ejder meyvesi üretimi yapan Mustafa Akçoban'ın bahçesi tamamen dondu. Akçoban, donan bahçede eline aldığı buz parçasını mikrofon olarak kullanıp, cep telefonuyla anons çekmesi izleyenleri güldürdü.
21.01.2022 Gündem
Cevizin Faydaları Nelerdir? Ceviz Suyu Neye İyi Gelir, Ne İşe Yarar?
Cevizin Faydaları Nelerdir? Ceviz Suyu Neye İyi Gelir, Ne İşe Yarar? Bilinçli ve düzenli bir şekilde tüketilen cevizin ve ceviz suyunun faydaları saymakla bitmez. İçerdiği vitamin ve sağlık yağlarla ceviz pek çok hastalığa iyi gelir. Cevizler, diğer yaygın sert kabuklu kuru yemişlerden, daha yüksek oranda antioksidan aktivitesine sahiptir. Kuruyemiş sınıfında bulunan ceviz, kalp damar hastalıklarına, bağışıklık sitemine ve cilde çok iyi geliyor. Cevizin kendi gibi yağının da pek çok yararı bulunuyor. Cevizin faydaları nelerdir? diyorsanız “Ceviz suyu neye iyi gelir, ne işe yarar?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Ejder Meyvesi Ağacı Nasıl Yetiştirilir? Ne Zaman Meyve Verir?
Ejder Meyvesi Ağacı Nasıl Yetiştirilir? Ne Zaman Meyve Verir? Son yıllarda evlerde farklı türde ağaçların bodur ya da cüce versiyonları yetiştirilmeye başlandı. Bonsai, kaktüs ve palmiye ağacı epeyce yaygın hale gelmiştir. Fakat daha az bilinen ejder meyvesi ağacına da talep artmıştır. Merak edilen ejder meyvesi hakkında çeşitli mecralarda araştırmalar yapılmaktadır. İşte ilgiyle okuyacağınız ejder meyvesi ağacı nasıl yetiştirilir, ejder meyvesi ağacı ne zaman meyve verir ve konu hakkında çok daha fazlasını sizin için derledik.
11.11.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ejder Meyvesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.