Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu kişiyi tabancayla yaraladı
Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu kişiyi tabancayla yaraladı Antalya'da boşanma aşamasında olduğu Rus eşi Ekatarina Efimova'nın (33) yanında kalan 2 çocuğunu kaçırıp, Denizli'de yaşayan Suriyeli bir ailenin evinde 13 ay boyunca sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Bekir Erdem A. (36), saklandıkları yerin bulunmasından sorumlu tuttuğu Hasan Gümen'i (40) odun taşıma bahanesiyle götürdüğü ormanlık alanda tabancayla vurarak yaraladı. Bekir Erdem A. ile kendisine yardım eden arkadaşı Gökhan S. (35) saklandıkları evde yakalandı.
20.11.2020 Gündem
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım'
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım' Antalya'dan, boşanma davaları süren Rus eşi Ekatarina Efimova'nın (32) yanındaki yaşları 4 ile 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak Denizli'de Suriyeli bir ailenin yanında sakladığı ileri sürülen Bekir A. (35), hakkındaki iddiaları yanıtladı. Bekir A., çocuklarını kaçırmadığını, annelerinin bakamadığı gerekçesiyle kendisinin teslim ettiğini belirtip, "Evlenmeden önce gazinolarda çalışmış, benden bunu gizledi. Öğrenince kavga ettik. Bu yüzden daha önce de çocuklarımı Rusya'ya kaçırdı. İkinci kez kaçırmasına izin veremem. Çocuklarımı kaçırmadım, kendisi bana teslim etti" dedi.
18.12.2019 Gündem
Jandarma, çocukları bulmak için mevsimlik işçi kılığına girmiş!
Jandarma, çocukları bulmak için mevsimlik işçi kılığına girmiş! Antalya’da 13 ay önce Rus anne Ekatarina Efimova'nın (32) boşanma aşamasında olduğu Türk eşi Bekir A. (35) tarafından kaçırılan 2 çocuğunu, Suriyeli ailenin yanında bulan Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT), çocukların yerini tespit edebilmek için mevsimlik işçi olarak babanın yanında işe girdiği ortaya çıktı.
17.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri