Ekibi

Ekibi

Son dakika ekibi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ekibi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ekibi haber sayfamızda...

Ekibi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108.280 ekibi haberi bulunmuştur.
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi!
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Napoli'nin radarına girdiği aktarıldı.
19.04.2024 Milli Takım
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı'
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek kafelerde oturanlara Genel Bilgi Toplama (GBT) yaptığı iddia edilen genç kadın, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sözleşmeli öğretmen olduğu öğrenilen M.K.'nın (24) ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek!
3. Lig ekibi Batman Petrolspor'a dev destek! TFF 3. Lig'de mücadele eden Batman Petrolspor'a Batman Valisi Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu bağışta bulundu.
19.04.2024 3.Lig
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı Denizli’nin Tavas ilçesinde, Milli Mücadele döneminin kahramanlarından 'Köpekçi Nuri Efe' anısına yaptırılan polyester karışımlı heykel, çıkan yangında zarar gördü. Kundaklama şüphesi üzerine polis, A.D.'yi (14) gözaltına aldı.
19.04.2024 Gündem
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev A Milli Basketbol Takımımız ve Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Basketbol
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı Rus Tu-22M3 bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’de bulunan boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın askeri bir operasyonla imha edildiğini duyurdu, Rusya ise, 'teknik arıza' savunması yaptı.
19.04.2024 Haberler
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı!
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı! Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 İspanya La Liga
Deprem sonrası dehşete düşüren fay hattı! 'Yer patlamış gibi hissettim'
Deprem sonrası dehşete düşüren fay hattı! 'Yer patlamış gibi hissettim' Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan köye giden İhlas Haber Ajansı ekibi fay hattındaki kırıkları havadan görüntüledi.
19.04.2024 Gündem
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı Rus Tu-22M3 bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’de bulunan boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın askeri bir operasyonla imha edildiğini duyurdu, Rusya ise, 'teknik arıza' savunması yaptı.
19.04.2024 Dünya
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-0 biten maçta Benfica'ya penaltılarda 4-2 üstünlük sağlayıp yarı final biletini kaptı.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik
UEFA ülke puanında Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Garantiledik UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Viktoria Plzen'in Avrupa kupalarına vedası sonrası Türkiye'yi sevindiren Şampiyonlar Ligi gelişmesi ortaya çıktı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümleri 2-1 biten maçta Lille'i penaltılarda eleyen İngiliz ekibi yarı finale adını yazdırdı. İngiliz ekibi yarı finalde Olympiakos ile eşleşti. Bu arada mlilli futbolcumuz Yusuf Yazıcı attığı golle tarihe geçti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu!
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu! Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'in sezon sonunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Jamal Musiala'yı gelecek sezon takımında görmek istediği öğrenildi.
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap Barcelona forması giyen Ronal Araujo, geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Estetik dolandırıcısı doktor!  6 aylık takip sonucu yakalandı
Estetik dolandırıcısı doktor! 6 aylık takip sonucu yakalandı Aksaray’da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek ortaklarının işlettiği medikal dükkanına yönlendiren ve yaptığı estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğratan doktor ve ekibi polisin 6 aylık takip sonucu yaptığı operasyonla yakalandı.
18.04.2024 Gündem
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 İspanya La Liga
Kocaeli'de markette korkutan yangın
Kocaeli'de markette korkutan yangın Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
18.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı Adana’da elektrikli bisikletten düşüp otobüsün altında can veren 9 aylık hamile kadın ölürken, bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekibi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.