Eklem

Eklem

Son dakika eklem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eklem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eklem haber sayfamızda...

Eklem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.173 eklem haberi bulunmuştur.
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın'
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın' Gümüşhane’de ilkbaharın gelmesiyle birlikte Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Furkan Kurt'tan uyarı geldi. Sonu ölümlerle sonuçlanan KKKA için Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisinin en riskli bölge olduğunu belirterek son 10 günde vaka artışları olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Hepsini aynı anda düzeltiyor! Birkaç damlası mucize yaratıyor
Hepsini aynı anda düzeltiyor! Birkaç damlası mucize yaratıyor Sedir ağacı esansiyel yağı, rahatlatıcı ve sakinleştirici olan tatlı ve odunsu kokusuyla tanınır. Doğal olarak stres gidermeyi destekler. Sedir ağacının sivilce, solunum problemleri, öksürük, kepek, eklem iltihabı, saç dökülmesi, sivilce, kafa derisi bozuklukları, selülit, göğüs enfeksiyonları, anksiyete ve stresi tedavi ettiği bilinmektedir. İşte birkaç damlasının bile mucizeler yarattığı sedir ağacı yağı.
16.04.2024 Güzellik
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu
Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürmüştü! Cezası belli oldu Isparta’da kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldüren engelli Kamil Yıldırım'a (39), ev hapsi cezası verildi.
14.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Eklem ağrısına kiraz, böbrek taşına! Çok sevsek de bu faydalarını bilmiyoruz
Eklem ağrısına kiraz, böbrek taşına! Çok sevsek de bu faydalarını bilmiyoruz Hepimiz meyvelerin vitamin ve minerallerle dolu olduğunun farkında olsak da, onları beslenmemize dahil etmenin sağlığa olan güçlü faydalarını sıklıkla gözden kaçırıyoruz. İşte en sevdiğimiz meyvelerden bazılarının bilinmeyen faydaları.
6.04.2024 Genel Sağlık
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar Süper Lig'de Başakşehir karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, 3 ismin Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Cadde
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
30.03.2024 Genel Sağlık
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor Kolajen, vücutta üretilen cildin esnekliği, dayanıklılığından sorumlu olan, eklem sağlığı açısından önemli bir yapısal proteindir. Ancak birçok kişi kolajeni, takviye yoluyla cildi gençleştirme özelliği sayesinde tanımaya başladı. Oysa vücutta kolajeni artırmak için pek çok doğal alternatif mevcut. Sağlıklı yaşam tavsiyeleri paylaşan Dr. Eric Berg, kolajeni artırmak için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Eklemlerimiz alarm veriyor! Kireçlenmesine yol açan 5 önemli yanlış
Eklemlerimiz alarm veriyor! Kireçlenmesine yol açan 5 önemli yanlış Modern çağın önemli sorunlarından aşırı kilo ve hareketsizlik başta olmak üzere günlük yaşam alışkanlıklarımızdaki bazı yanlışlar eklemlerimizin hızla kireçlenmesine yol açıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Fahri Erdoğan, eklem ve kıkırdak aşınmalarına genetik rahatsızlıklar, ilerleyen yaş ve menopoz sonrası kemik erimesi (osteoporoz) gibi birçok etkenin yol açabildiğini belirtirken, bazı yanlışlarımızın da kireçlenme sürecini hızlandırdığını vurguluyor. Prof. Dr. Erdoğan kireçlenmeye yol açan 5 önemli yanlışı sıraladı.
18.03.2024 Genel Sağlık
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu
13.03.2024 Voleybol
Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi
Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Galatasaray Daikin, Çukurova Belediye ile karşı karşıya geldi. Mücadelede İlkin Aydın sakatlık yaşadı.
10.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Eda Erdem sakatlandı! Oyuna devam edemedi
Fenerbahçe'de Eda Erdem sakatlandı! Oyuna devam edemedi Vodafone Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Türk Hava Yolları ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Opet'te kaptan Eda Erdem sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
9.03.2024 Voleybol
Hastalıklarla mücadelede sivil toplum kuruluşları kritik role sahip
Hastalıklarla mücadelede sivil toplum kuruluşları kritik role sahip Nadir hastalıklar toplumda 2 binde birden az sıklıkla görülen hastalıkları ifade ediyor. Sıklığı az olmasına rağmen toplumun yüzde 5 ila 8’inin nadir hastalıklardan birine sahip olduğu ve dünya genelinde milyonlarca kişinin bu hastalıklardan etkilendiği biliniyor.
29.02.2024 Gündem
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı
‘Nadir Hastalıklar Raporu’ yayınlandı Ülkemizde son yıllarda nadir hastalıklar alanında önemli adımlar atılıyor. Ancak hem hastaların hem de hasta yakınlarının ilaca ve tedavilere erişimde çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.
29.02.2024 Gündem
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz Doğanın bize sunduğu nimetlerin bazıları, görünürde kullanılan kısımlarıyla sınırlı gibi görünse de, daha derinlemesine bakıldığında, birçok yararlı özelliği barındırır. Ananasın kabukları da bu duruma örnek teşkil eder. Eğer sizler de çöpe atanlardansanız artık atmayın.
28.02.2024 Püf Noktası
Kedi tırmığı hastalığı uyarısı! Görme kaybına yol açabilir
Kedi tırmığı hastalığı uyarısı! Görme kaybına yol açabilir Kedi tırmalaması sonucu insana bulaşabilen bir bakterinin sebep olduğu kedi tırmığı hastalığı konusunda Doç. Dr. Merih Oray uyarılarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok Bu zamana kadar akıllı cep telefonlarının verdiği pek çok zararı okuduk, izledik. Ancak iş, okul ve hobilerimiz için iletişim aracı olarak kullandığımız minik cihazların tuhaf ve karanlık bir yanı daha ortaya çıktı. Serçe parmağının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan pek çok kişiye kötü haber ise işin uzmanından geldi: "Bu hasarın geri dönüşü yok"
20.02.2024 Genel Sağlık
Kolajen takviyesine dikkat! ‘Umut pazarlanıyor’
Kolajen takviyesine dikkat! ‘Umut pazarlanıyor’ Prof. Dr. Hayati Deniz takviye yerine kolajenin yumurta akı, tavuk ve balık derisi tüketerek, bakır ve C vitamininden zengin beslenmeyle doğal yolla alınabileceğini söyledi.
14.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eklem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.