Ekleme

Ekleme

Son dakika ekleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ekleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ekleme haber sayfamızda...

Ekleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.552 ekleme haberi bulunmuştur.
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik'
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik' Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik'
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik' Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Cadde
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar, belediye personeliyle iftar yaptı
Bakan Bayraktar, belediye personeliyle iftar yaptı Sultangazi Belediyesi, personeli için iftar yemeği düzenledi. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un ev sahipliğinde düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da katıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı! 'Dualarınızı ve dileklerinizi okudum'
Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı! 'Dualarınızı ve dileklerinizi okudum' Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz kasım ayında hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak hayranlarına duaları için teşekkür etti.
12.03.2024 Cadde
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Bakan Özhaseki Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu
Bakan Özhaseki Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle şehrin iş insanlarıyla bir araya geldi.
24.02.2024 Ekonomi
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği!
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
14.02.2024 Haberler
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği!
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasından gerginlik ve tartışma yaşandı.
14.02.2024 Haberler
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
17.02.2024 Gündem
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Rota yeniden oluşturuldu
Rota yeniden oluşturuldu Yük ve yolcu taşıyan filoların daha az araç ve daha az kilometreyle aynı işi yapmasını ve yolda daha az vakit geçirmesini sağladıklarını anlatan Optiyol Kurucu Ortağı Tuba Yılmaz Gözbaşı trafikteki araç sayısını da azalttıklarını vurguluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik!
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik! Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kritik deplasmandan 3 puanla döndü. Spor yazarları Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
4.02.2024 Antalyaspor
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid'de forma giymek istediği öne sürüldü. Fransız futbolcunun, İspanyol devinden talep ettiği şartlar dudak uçuklattı.
25.01.2024 Fransa Ligue 1
Tadic'in kart görmesi gerekir miydi? Canlı yayında 4. hakeme sert çıktı: Muz yemeye gitmesinler!
Tadic'in kart görmesi gerekir miydi? Canlı yayında 4. hakeme sert çıktı: Muz yemeye gitmesinler! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Tugay Kaan Numanoğlu'nun tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi. Deniz Çoban, 4'üncü hakemlerle ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.
15.01.2024 Fenerbahçe
Şehirlerarası otobüslerde araç takip sistemi uygulaması başladı
Şehirlerarası otobüslerde araç takip sistemi uygulaması başladı 1 Ocak itibariyle şehirlerarası yolcu otobüslerinde yeni dönem başladı. Son dönemde yaşanan otobüs kazalarının önlenmesi amacıyla kısa adı U-ETDS olan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi bugünden itibaren zorunlu hale geldi. Yeni sistemle, şehirlerarası yolcu otobüslerinde aracın hızı, şoförün dinlenip dinlenmediği, yolcularla ilgili birçok bilgi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından adım adım takip edilecek.
1.01.2024 Gündem
Tuğba Özay karavanda yaşamaya başladı! 'Bende insan korkusu var'
Tuğba Özay karavanda yaşamaya başladı! 'Bende insan korkusu var' Mankenlik ve oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapan Tuğba Özay, şehir yaşantısından kaçarak doğaya sığındı. "Bende 'Deprem korkusundan ziyade insan korkusu var" diyen Tuğba Özay, yeni yaşantısını anlattı.
26.12.2023 Cadde
Osman Şenher, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası sert çıktı! 'Kendimizi kandırıyoruz'
Osman Şenher, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası sert çıktı! 'Kendimizi kandırıyoruz' Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği dev derbiyi spor yazarları kaleme aldı.
25.12.2023 Galatasaray
'Yargı'da gizemli kadın Çınar'ın eski sevgilisi çıktı! Zehirli yemek Ilgaz'ın evinde
'Yargı'da gizemli kadın Çınar'ın eski sevgilisi çıktı! Zehirli yemek Ilgaz'ın evinde Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 75'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...
11.12.2023 Cadde
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor…
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında olacak. Bu sezon ciddi anlamda şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe, bu sezon 3. Teknik adam değişikliğini yapan, göreve efsane kaptanlarından Rıza Çalımbay’ı getiren Beşiktaş’a konuk olacak.
9.12.2023 Diğer
Naci Görür şehir ismi vererek uyardı: Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı
Naci Görür şehir ismi vererek uyardı: Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan AİHM ve Osman Kavala açıklaması
Bakan Tunç'tan AİHM ve Osman Kavala açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.12.2023 Gündem
76 ilde operasyon başladı! Çok sayıda gözaltı
76 ilde operasyon başladı! Çok sayıda gözaltı Nevşehir merkezli 76 ilde ekipler, dolandırıcılık yapılarak, kamunun zarara uğratıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
6.12.2023 Gündem
Naci Görür'ün gözyaşları... 18 ili tek tek saydı: Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak
Naci Görür'ün gözyaşları... 18 ili tek tek saydı: Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.