Ekmek Teknesi

Ekmek Teknesi

Son dakika EKMEK TEKNESİ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan EKMEK TEKNESİ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan EKMEK TEKNESİ haber sayfamızda...

Ekmek Teknesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 392 ekmek teknesi haberi bulunmuştur.
Baykut Badem'in acı günü!
Baykut Badem'in acı günü! Bir döneme damga vuran 'Ekmek Teknesi'nde canlandırdığı 'Süha' karakteriyle hafızalarda yer eden senarist ve oyuncu Baykut Badem, babası Cemal Badem'in ölüm haberiyle sarsıldı.
21.11.2023 Cadde
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!'
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!' Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına, "Bunu reddediyorum" diyerek tepki göstermişti. Türkmen, basın mensuplarının bu sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm aslen nereli, filmleri neler?
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm aslen nereli, filmleri neler? Seslendirme sanatçısı, oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm, 95 yaşında hayatını kaybetti. Tözüm ilk olarak "Peer Gynt'' oyununda henüz çocuk yaşında yer alarak kariyerine adım attı. İstanbul Şehir Tiyatrolarında çalıştı.Peki, Jeyan Mahfi Ayral Tözüm nereli, neden vefat etti?
30.10.2023 Cadde
Polisin nasihati ile gündem olmuştu! Motosikletli gence büyük şok
Polisin nasihati ile gündem olmuştu! Motosikletli gence büyük şok Samsun'da polisin nasihati ile gündem olan genç motosikleti Muhammet Fatih Ukde hayatının şokunu yaşadı.
27.10.2023 Haberler
Polisin nasihati ile gündem olmuştu! Motosikletli gence büyük şok
Polisin nasihati ile gündem olmuştu! Motosikletli gence büyük şok Samsun'da polisin nasihati ile gündem olan genç motosikleti Muhammet Fatih Ukde hayatının şokunu yaşadı.
27.10.2023 Gündem
Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi
Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi Yıllar önce 'Ekmek Teknesi' dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Arzu Oş, Nişantaşı'nda görüntülendi. İsrail’in bir süredir Gazze’de sürdürdüğü saldırıları travma olarak değerlendirip, bombalanan hastanedeki görüntüleri sosyal medyadan izleyemediğini belirten oyuncu, duygularını dile getirdi.
20.10.2023 Cadde
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!'
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!' 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Cadde
30 yıllık emekleri tek seferde küle döndü
30 yıllık emekleri tek seferde küle döndü Çanakkale’de çıkan orman yangını yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi. O alanlardan birinde hayvancılıkla uğraşan ve 30 yıllık emekleri küle dönen adam, “Çok mücadele verdim emeklerim tek seferde gitti. Tarifi çok zor” dedi.
23.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: 14 Mayıs'ta sadece bana oy vermeyeceksiniz, adalet arayan herkese oy vereceksiniz
Kılıçdaroğlu: 14 Mayıs'ta sadece bana oy vermeyeceksiniz, adalet arayan herkese oy vereceksiniz Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "14 Mayıs'ta sadece bana oy vermeyeceksiniz, adalet arayan herkese oy vereceksiniz. Bu ülkenin onuruyla çalışan ama geçinemeyen insanlarına oy vereceksiniz. Kendiniz, sevdikleriniz ve geleceğiniz için oy vereceksiniz. Bu çürük düzeni sizler değiştireceksiniz. Hak ettiğimiz düzeni, hep beraber kuracağız. Unutmayın, sevgili halkım, birleşe birleşe kazanacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
10 yıllık ilişkisi inat uğruna bitti! 'Elinde maymun olmaya razıyım'
10 yıllık ilişkisi inat uğruna bitti! 'Elinde maymun olmaya razıyım' Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
4.05.2023 Cadde
Depremde yıkılan 21 yıllık ekmek teknesine yeniden kavuştu!
Depremde yıkılan 21 yıllık ekmek teknesine yeniden kavuştu! Malatya’nın Battalgazi ilçesinde deprem felaketinde 21 yıllık ekmek teknesi yıkılan Abdullah Öcüt (60) için konteyner bakkal kuruldu.
9.04.2023 Gündem
Elindeki tostla, motosikletini çalan hırsızı üstüne atlayarak yakaladı
Elindeki tostla, motosikletini çalan hırsızı üstüne atlayarak yakaladı Eskişehir’de içerisinde bulunduğu iş yerinin önünden motosikletini çalan hırsızın peşinden tostla koşan iş yeri sahibinin, dengesini bozarak düşürdüğü hırsızı üstüne atlayarak yakaladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
27.03.2023 Haberler
‘Meclis çatısı altında çözelim’
‘Meclis çatısı altında çözelim’ Her fırsatta kendi sorunlarının çözüm adresinin TBMM olduğunu söyleyen İzmir Seyyar Esnaf ve Sanatkarlar Meclisi Başkanı Evren Laçin’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi.
7.03.2023 Ege
‘Başlıyoruz sevgili halkım’
‘Başlıyoruz sevgili halkım’ CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı toplantısının ardından CHP Genel Merkezi’ne geldi.
7.03.2023 Gündem
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!'
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!' Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı.
28.01.2023 Cadde
'Sağ kulağımın büyük olması öğretmenlerimin eseri'
'Sağ kulağımın büyük olması öğretmenlerimin eseri' Bir döneme damga vuran 'Avrupa Yakası' dizisinde 'kapıcı Gaffur' karakteriyle hafızalarda yer eden Peker Açıkalın, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Okul yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan 59 yaşındaki oyuncu, saçlarının hep uzun olma sebebini de açıkladı. İşte ünlü ismin nostaljik paylaşımı...
24.01.2023 Cadde
Fırtınada 200 kilometre sürüklenen tekneyi sahil güvenlik ekipleri buldu
Fırtınada 200 kilometre sürüklenen tekneyi sahil güvenlik ekipleri buldu Hatay'ın Samandağ ilçesinde, gece çıkan fırtınada halatı kopup 200 kilometre sürüklenen tekneyi, sahil güvenlik ekipleri, rüzgarın yön ve şiddetini hesaplayarak yaptığı çalışmayla bulup sahibine teslim etti.
19.01.2023 Gündem
Ekmek teknesi küle döndü: “Vay gitti benim köfte arabam vay” diyerek hüngür hüngür ağladı
Ekmek teknesi küle döndü: “Vay gitti benim köfte arabam vay” diyerek hüngür hüngür ağladı Tekirdağ’da Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde seyyar köfteci minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Ekmek teknesinin yanmasına kahrolan esnaf, “Vay gitti benim köfte arabam vay” hüngür hüngür ağladı.
28.11.2022 Haberler
Hasan Kaçan'dan 'Ekmek Teknesi' ve 'Heredot Cevdet' itirafı!
Hasan Kaçan'dan 'Ekmek Teknesi' ve 'Heredot Cevdet' itirafı! Karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 66 yaşındaki sanatçı, 2002-2005 yılları arasında 106 bölüm yayınlanan, bir ailenin başından geçenleri konu alan komedi ve dram türündeki 'Ekmek Teknesi' dizisine nasıl dahil olduğunu açıkladı. İşte ünlü ismin anlatımıyla 'Heredot Cevdet' karakterinin ortaya çıkış hikayesi...
27.11.2022 Cadde
Ekmek teknesi için harekete geçti! Kürekle toprak atıp söndürmeye çalıştı
Ekmek teknesi için harekete geçti! Kürekle toprak atıp söndürmeye çalıştı Tokat'ta alev alan TIR'ın lastiğini şoför kürekle toprak atarak söndürmeye çalıştı.
23.10.2022 Gündem
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam!
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam! Daha önce 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan oyuncu Ekin Türkmen'in iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Emirgan'da birlikte görüntülenen ve aşklarını ilan eden ünlü çift, bu kez Tarabya'da objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikiliden Yantır, mekan çalışanlarının muhabirleri engelleme talebine olumsuz yanıt verdi. İşte detaylar...
29.09.2022 Cadde
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır 'Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, 'Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Cadde
Motokurye siparişi teslim edince hayatının şokunu yaşadı
Motokurye siparişi teslim edince hayatının şokunu yaşadı Denizli’de siparişi teslim etmek için binaya giren motokurye, döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Kuryenin anahtarı üzerinde bıraktığı ekmek teknesi, kendisini gözetleyen hırsız tarafından kaşla göz arasında çalındı.
24.08.2022 Gündem
Ekmek teknesi tam yol ileri! 'Türkiye'ye güven gurur verici'
Ekmek teknesi tam yol ileri! 'Türkiye'ye güven gurur verici' Türkiye’nin diplomasi zaferiyle sonuçlanan tahıl koridorunda ilk gemi İstanbul’a doğru yola çıktı. Lübnan’a gidecek olan gemi, bugün İstanbul’da olacak ve Müşterek Koordinasyon Merkezi tarafından yapılacak denetimin ardından yoluna devam edecek.
2.08.2022 Gündem
Kuruluş Osman Demirci Davud ölüyor mu, tarihte kimdir? Ahmet Yenilmez hayatı...
Kuruluş Osman Demirci Davud ölüyor mu, tarihte kimdir? Ahmet Yenilmez hayatı... Kuruluş Osman dizisinde Demirci Davud karakterine Ahmet Yenilmez hayat veriyor. Usta isim dizide Osman Bey'in yanında olan isimler arasında bulunuyor. Ancak yayımlanan 98. sezon finali bölümü ile 'Demirci Davut ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?' soruları akıllara geldi.
15.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Teknesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.