Ekonomi Güven Endeksi

Ekonomi Güven Endeksi

Son dakika Ekonomi Güven Endeksi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ekonomi Güven Endeksi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ekonomi Güven Endeksi haber sayfamızda...

Ekonomi Güven Endeksi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 512 ekonomi güven endeksi haberi bulunmuştur.
Ekonomi güven endeksi belli oldu
Ekonomi güven endeksi belli oldu Ekonomik güven endeksi Ekim ayında 96,5 iken, Kasım ayında %1,3 oranında azalarak 95,3 değerini aldı.
29.11.2023 Ekonomi
Ekonomik güven endeksi belli oldu
Ekonomik güven endeksi belli oldu TÜİK Ekonomi güven endeksi rakamlarını açıkladı. Buna göre, ekonomik güven endeksi 99,3 oldu.
28.07.2023 Ekonomi
Ekonomi güven endeksi yükseldi
Ekonomi güven endeksi yükseldi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayına ilişkin ekonomi güven endeksi verisini açıkladı.
30.05.2023 Ekonomi
Ekonomi güven endeksi belli oldu
Ekonomi güven endeksi belli oldu Ekonomik güven endeksi 99,1 oldu
27.02.2023 Ekonomi
Ekonomi güven endeksi açıklandı
Ekonomi güven endeksi açıklandı Ekonomik güven endeksi Eylül ayında 94,3 iken, Ekim ayında %3,0 oranında artarak 97,1 değerini aldı.
27.10.2022 Ekonomi
Ekonomik güven endeksi açıklandı
Ekonomik güven endeksi açıklandı Ekonomik güven endeksi Haziran ayında 93,6 iken, Temmuz ayında %0,2 oranında azalarak 93,4 değerini aldı.
28.07.2022 Ekonomi
Ekonomik güven endeksi açıklandı
Ekonomik güven endeksi açıklandı Ekonomik güven endeksi Mart ayında 95,7 iken, Nisan ayında %1,1 oranında azalarak 94,7 değerine düştü. Ekonomik güven endeksindeki düşüş, tüketici ve reel kesim (imalat sanayi) güven endekslerindeki düşüşlerden kaynaklandı.
28.04.2022 Ekonomi
Ekonomik güven endeksi belli oldu
Ekonomik güven endeksi belli oldu Ekonomik güven endeksi 2021 yılı Aralık ayında 98,2 iken, 2022 yılı Ocak ayında %2,7 oranında artarak 100,8 değerine yükseldi. Ekonomik güven endeksindeki yükseliş, tüketici, reel kesim (imalat sanayi), hizmet ve perakende ticaret sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı.
28.01.2022 Ekonomi
İnşaat sektörü güven endeksi Haziran’da 82.4 oldu
İnşaat sektörü güven endeksi Haziran’da 82.4 oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), inşaat sektörü güven endeksi Haziran ayı verilerini açıkladı. Buna göre, Haziran ayına ilişkin inşaat sektörü güven endeksi 82,4 oldu.
26.06.2021 Emlak
Bakan Albayrak'tan ekonomik güven endeksi değerlendirmesi
Bakan Albayrak'tan ekonomik güven endeksi değerlendirmesi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) öncesinde endekslerin güçlü gelmeye devam ettiğini belirterek, "Ekonomik güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 3,1 artarak 88,5 değerine yükseldi. Veriler gelecek adına kuvvetli mesajlar veriyor. Sağlam finansal altyapımızla güçlü yarınlara emin bir şekilde yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.
29.09.2020 Uzmanpara
Erdoğan’dan Akdeniz mesajı: ‘Bizi sahile hapsedemezler’
Erdoğan’dan Akdeniz mesajı: ‘Bizi sahile hapsedemezler’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye gibi 780 bin kilometrekarelik dev bir toprak parçasını görmezden gelip birkaç kilometrekarelik adalar üzerinden bizi sahillerimize hapsetme girişimine rıza göstermeyeceğiz” dedi
11.08.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Son dakika haberine göre kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Doğu Akdeniz ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye gibi 780 bin kilometrekarelik dev bir toprak parçasını görmezden gelip birkaç kilometrekarelik adalar üzerinden bizi sahillerimize hapsetme girişimine elbette rıza göstermeyeceğiz." dedi. Erdoğan, "Türkiye ekonomide suni rüzgarlarla eğilip bükülebilecek bir ülke değildir." açıklamasında bulundu.
10.08.2020 Siyaset
Bakan Varank'tan milli elektrikli tren açıklaması
Bakan Varank'tan milli elektrikli tren açıklaması Milli elektrikli tren testleri Bakan Varank ile Karaismailoğlu’nun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önemli değerlendirmelerde bulundu. Varank, "(Milli elektrikli tren) Fabrika testlerinin ardından ağustos sonunda yol testlerine geçilecek. Trenimiz mayıs sonunda raylara indi, hamdolsun bugün itibarıyla da fabrika testlerine başlanıyor." dedi.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise, "Bu yıl sonunda raylara indirilecek ve Allah'ın izniyle kısa sürede yolcu taşımacılığına başlayacağız" dedi.
29.06.2020 Ekonomi
Son dakika... Prof. Dr. Kerem Alkin: 2. salgın olmazsa hızlı toparlanma bekliyoruz
Son dakika... Prof. Dr. Kerem Alkin: 2. salgın olmazsa hızlı toparlanma bekliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarını CNN Türk'e değerlendiren İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, "2. salgın olmazsa hızlı toparlanma bekliyoruz" dedi.
23.06.2020 Ekonomi
Son dakika haberi: Bakan Albayrak açıkladı! Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir seviyede...
Son dakika haberi: Bakan Albayrak açıkladı! Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir seviyede... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Normalleşme süreci kapsamında devreye aldığımız, tarihin en düşük maliyetli konut kredisi bugüne kadar, 133 bin başvuruyu geçti. Şu ana kadar 101 binin üzerinde vatandaşımıza yaklaşık 25 milyar TL tahsis yapıldı." dedi.
23.06.2020 Ekonomi
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen ilan etti! An meselesi...
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen ilan etti! An meselesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip ve savaş açan şahsım ve AK Parti'dir. Bu süreçleri iyi bilen birisiyim. FETÖ'nün bu ülkede anlaşamadığı, görüşemediği tek lider vardır o da merhum Erbakan hocamızdır. Ondan nefret ederdi, hiçbir zaman da bir araya gelmemiştir" dedi. İdlib harekatının bir an meselesi olduğunu belirten Erdoğan, "Artık son ikazlarımızı yapıyoruz. Türkiye İdlib konusunda kendi harekat planlarını uygulamak üzere her planlarını yaptı. Bu konuda da bir gece ansızın gelebiliriz" açıklamasını yaptı. Gezi olaylarının, tıpkı askeri darbeler, muhtıralar, terör örgütlerinin saldırıları, FETÖ'nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi devleti, milleti hedef alan alçak bir saldırı olduğunu dile getiren Erdoğan, "Gezi olaylarının Türkiye'ye doğrudan maliyeti 1,4 milyar dolar iken dolaylı maliyeti ise 100'lerce milyar doları bulmuştur." ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
TÜİK açıkladı! Ekonomi güven endeksi yükseldi
TÜİK açıkladı! Ekonomi güven endeksi yükseldi Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Ocak ayında ekonomik güven endeksi yüzde 0,6 oranında artışla 97,1 oldu
29.01.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak açıkladı! Tarihe geçecek...
Bakan Albayrak açıkladı! Tarihe geçecek... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "12 aylık cari fazla rakamı cumhuriyet tarihine konu olan 5,9 milyar dolara ulaştı. Pozitif büyümenin gerçekleşeceği bir yılda cari fazla verilmesinin hususu literatüre girecek nitelikte, çok önemli bir performans olarak tarihe geçecek." dedi.
28.11.2019 Ekonomi
Şoklara karşı üçlü kalkan
Şoklara karşı üçlü kalkan Son bir yılda yapılan swap düzenlemeleri, üretim odağında cari fazla verilmeye başlanması, düşük faiz ve rekabetçi kur ortamı, ekonomide şoklara karşı kalkan oluşturdu
10.10.2019 Ekonomi
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,65 yükselişle 86.099,52 puandan başladı.
28.05.2019 Ekonomi
Borsa, güne yatay başladı
Borsa, güne yatay başladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,07 azalışla 99.083,90 puandan başladı.
27.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Ekonomi güven endeksi açıklandı!
Son dakika: Ekonomi güven endeksi açıklandı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. Buna göre temmuz ayında endeks 92,2 oldu.
30.07.2018 Ekonomi
Küresel piyasalar için kritik hafta sakin başladı
Küresel piyasalar için kritik hafta sakin başladı Küresel piyasalar, ABD, İngiltere ve Japonya merkez bankalarının faiz kararları ve önemli verilerin açıklanacağı haftaya sakin başladı.
30.07.2018 Ekonomi
Son dakika... Ekonomik güven endeksi açıklandı!
Son dakika... Ekonomik güven endeksi açıklandı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. Buna göre nisan ayında endeks 98,3 oldu.
27.04.2018 Ekonomi
Mart ayı ekonomi güven endeksi açıklandı
Mart ayı ekonomi güven endeksi açıklandı Ekonomik güven endeksi, martta geçen aya göre yüzde 2,6 azalarak 103'ten 100,2'ye düştü.
27.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekonomi Güven Endeksi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.