Hisarcıklıoğlu TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda konuştu
Hisarcıklıoğlu TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda konuştu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle küresel değer zincirlerinin kısalacağını ve Türkiye'ye iş ve yatırım talebinin artacağını belirterek, "Bu fırsatları yakalamak üzere, şimdi harekete geçmemiz ve hazırlanmamız gerekiyor." dedi.
18.11.2020 Ekonomi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon açıklaması
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faizle bizler gerçek anlamda yatırım yapabilir miyiz? İstihdam yapabilir miyiz? Üretim yapabilir miyiz? Mümkün değil. Öyleyse bizim bu noktada çok daha dikkatli olmamız lazım.  Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz gerekiyor. Bunun için sizlerle istişareye önem veriyoruz' dedi.
18.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan marketlerle ilgili flaş açıklama Ekonomi Şurası'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faiz oranları, enflasyon belli oranda düşmüş. Buna rağmen markette hala sebze meyvede fiyat düşmüyor. Bunun ahlaki bir temeli olabilir mi? Bu marketlerde benim halkımı sömürme mücadelesini devam ettirenler varsa bunun hesabını sorma görevi de bizimdir ve hesabını sorarız" dedi.
11.09.2019 Haberler