Ekran Kartı

Ekran Kartı

Son dakika ekran kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ekran kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ekran kartı haber sayfamızda...

Ekran Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 910 ekran kartı haberi bulunmuştur.
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı ABD'li çip devi Nvidia, bazı işlemleri önceki çiplerden 30 kat hızlı yaptığı söylenen yeni yapay zeka çipini tanıttı.
19.03.2024 Dünya
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri Son yıllara damgasını vuran Valorant Türk oyun severler tarafından tercih ediliyor. Bunun en önemli sebepleri arasında ise bu tarz oyunlara göre sistem gereksinimlerinin düşük olması. Minimum ve maksimum sistem gereksinimleri karşılandığı sürece oyun rahatlıkla oynanabiliyor. 9 GB yer kaplayan oyun için geniş depolama alanına ihtiyaç duyuluyor. 2023 yılının popüler oyunları arasında yer alan Valorant profesyonel oyuncular tarafından aktif bir şekilde oynanıyor. Valorant kaç GB, minimum ve maksimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız “Valorant sistem gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Senelerin eskitemediği oyunlardan biri olan CS GO hala çeşitli turnuvalarda oynanıyor ve popülerliğini yitirmiyor. Efsane oyunlar arasında yer alan CS GO halen en fazla oynanan oyun. Tek başına oynanabildiği gibi çoklu seçeneği bulunan CS GO sistem gereksinimleri tam olduğu takdirde sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. 2012 yılında piyasaya sürülen ve kısa bir süre sonra üne kavuşan CS GO Microsoft Windows, Mac OS X, Lunix platformlarında dağıtımı yapıldı. CS GO Kaç GB, minimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız "CS GO Sistem Gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz
1.01.2024 Oyun
NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun
NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları sağlam birer yatırım haline getiriyor.
27.09.2023 Advertorial
Ekran Kartı Öğrenme: Bilgisayar Ekran Kartı Modeli ve Özelliklerine Nasıl Bakılır?
Ekran Kartı Öğrenme: Bilgisayar Ekran Kartı Modeli ve Özelliklerine Nasıl Bakılır? Bilgisayarın en önemli parçalarından bir tanesi de ekran kartıdır. Güçlü ve kesintisiz bir çözünürlük için ekran kartı modeli ve özellikleri etkilidir. Özellikle oyun ve video düzenleme konusunda ekran kartları daha büyük önem arz ediyor. Gelişen teknoloji ile birlikte bilgisayar ekran kartları daha da güçleniyor. Ekran kartı bilgisayara daha sonra da ekleme yapılarak daha güçlü hale getirilebiliyor. Ekran kartı bilgisayar içerisinden birkaç adımda kolayca öğrenebiliyor. “Ekran kartı modeline ve özelliklerine nasıl bakılır? Ekran Kartı Öğrenme içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar Oyun tutkunlarının ve performans arayışında olan profesyonel kullanıcılar için geliştirilen Casper Excalibur dizüstü bilgisayarları, şimdi NVIDIA GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartları ile daha da güçlendi. NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilen GPU'lar, yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta dev bir artış sağlarken tam ışın izleme ile de daha gerçekçi sanal dünyalara olanak tanır. Ayrıca Max-Q teknolojileri en yüksek verimlilik için sistem performansını, gücü, pil ömrünü ve akustiği optimize eder.
6.07.2023 Advertorial
MSI Cyborg 15 incelemesi
MSI Cyborg 15 incelemesi Oyun bilgisayarı denince akla gelen ilk marka olan MSI, Cyborg 15 ile yepyeni bir deneyim vadediyor. Gelin sizi sunduğu özellikler göz önüne alındığında fiyat anlamında rekabetçi olan yepyeni model Cyborg 15 ile tanıştıralım...
5.05.2023 Advertorial
MSI Cyborg 15 incelemesi
MSI Cyborg 15 incelemesi Oyun bilgisayarı denince akla gelen ilk marka olan MSI, Cyborg 15 ile yepyeni bir deneyim vadediyor. Gelin sizi sunduğu özellikler göz önüne alındığında fiyat anlamında rekabetçi olan yepyeni model Cyborg 15 ile tanıştıralım...
9.05.2023 Teknoloji
Akılalmaz tuzak! Depremde ölen Şeyma öğretmenin ailesini dolandırmak istediler
Akılalmaz tuzak! Depremde ölen Şeyma öğretmenin ailesini dolandırmak istediler Hatay’da deprem felaketinde hayatını kaybeden öğretmen Şeyma İyiol'un (27) ailesine telefonla ulaşan kişiler, kızlarının borcu olduğunu, 2 taksiti ödemediği belirtip, icra işlemi başlatacaklarını söyledi. Şeyma'nın avukat ablası Ceylan İyiol (32), konuyu araştırınca benzer yöntemle depremde yakınını kaybeden birçok kişinin dolandırıldığını öğrendi.
23.04.2023 Gündem
MSI oyun bilgisayarı GF63 Thin incelemesi
MSI oyun bilgisayarı GF63 Thin incelemesi Tüm oyunları rahatça açayım, tasarımlarımı takılmadan düzenleyebileyim ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir bilgisayarım olsun. Çok kalın olmasın , rahatça her yere yanımda taşıyabileyim istiyorsanız bu makalemizde MSI GF63 THIN’i bu perspektiften yaklaşarak inceleyeceğiz ve tüm bu saydığım özellikleri sunup sunamadığına yakından bakacağız.
28.12.2022 Advertorial
MSI oyun bilgisayarı GF63 THIN incelemesi
MSI oyun bilgisayarı GF63 THIN incelemesi Tüm oyunları rahatça açayım, tasarımlarımı takılmadan düzenleyebileyim ama aynı zamanda da uygun fiyatlı bir bilgisayarım olsun. Çok kalın olmasın , rahatça her yere yanımda taşıyabileyim istiyorsanız bu makalemizde MSI GF63 THIN’i bu perspektiften yaklaşarak inceleyeceğiz ve tüm bu saydığım özellikleri sunup sunamadığına yakından bakacağız.
28.12.2022 Milliyet Tv
Kaçak cihazlarla kripto para üretirken yakalandı
Kaçak cihazlarla kripto para üretirken yakalandı Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir evde gümrük kaçağı cihazlarla kripto para üretimi yaptığı belirlenen A.K., gözaltına alındı.
5.12.2022 Gündem
Casper Excalibur G770 incelemesi
Casper Excalibur G770 incelemesi Bu videomuzda Casper’ın Excalibur serisindeki dizüstü bilgisayar modellerinden G770’i yakından inceleyeceğiz, öne çıkan özelliklerini konuşacağız.
25.08.2022 Advertorial
Casper Excalibur G770 incelemesi
Casper Excalibur G770 incelemesi Bu videomuzda Casper’ın Excalibur serisindeki dizüstü bilgisayar modellerinden G770’i yakından inceleyeceğiz, öne çıkan özelliklerini konuşacağız.
25.08.2022 Milliyet Tv
Bilgisayara okula dönüş dopingi
Bilgisayara okula dönüş dopingi Okula dönüş yaklaşırken bilgisayar sektörü hareketleniyor. Pandeminin kazananı olan bilgisayara, geçen süreçte talep biraz azalsa da okula dönüş kampanyaları canlılık getirecek. Sektörün yılı 2.2 milyon adetle kapatması bekleniyor.
23.08.2022 Ekonomi
İstanbul'da 3 dakikada 3 milyonluk hırsızlık
İstanbul'da 3 dakikada 3 milyonluk hırsızlık Ümraniye'de bir teknoloji mağazasına giren 3 hırsız, raflarda olan yaklaşık 3 milyon değerindeki  teknolojik ürünleri 3 dakikada çalarak kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2022 Haberler
İstanbul'da 3 dakikada 3 milyonluk hırsızlık!
İstanbul'da 3 dakikada 3 milyonluk hırsızlık! Ümraniye'de bir teknoloji mağazasına giren 3 hırsız, raflarda olan yaklaşık 3 milyon değerindeki  teknolojik ürünleri 3 dakikada çalarak kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2022 Gündem
Dolandırıcıların bilgisayarlarından 53 milyon 700 bin kişinin kimlik bilgisi çıktı
Dolandırıcıların bilgisayarlarından 53 milyon 700 bin kişinin kimlik bilgisi çıktı Kars merkezli 4 ilde internetten kendilerine sipariş verenlerin adına sahte kimlik düzenleyip, ürün adrese ulaşmadan geri alarak dolandırıcılık yapanlara yönelik polisin düzenlediği operasyonda şüphelilerin bilgisayarlarında 53 milyon 700 bin kişinin kimlik bilgisi ile 570 kişinin e-devlet şifresi bulundu.
27.05.2022 Gündem
Tükiye'de ilk defa Kars'ta tespit edildi! Polisten ‘Kargo’ çetesine operasyon
Tükiye'de ilk defa Kars'ta tespit edildi! Polisten ‘Kargo’ çetesine operasyon Türkiye’de 800’lü hatlara ilk operasyon yaparak çökerten Kars Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bu kez de bir ilke imza atarak ‘Kargo dolandırıcılığı’ çetesini çökertti.
26.05.2022 Haberler
Tükiye'de ilk defa Kars'ta tespit edildi! Polisten ‘Kargo’ çetesine operasyon
Tükiye'de ilk defa Kars'ta tespit edildi! Polisten ‘Kargo’ çetesine operasyon Türkiye’de 800’lü hatlara ilk operasyon yaparak çökerten Kars Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bu kez de bir ilke imza atarak ‘Kargo dolandırıcılığı’ çetesini çökertti.
26.05.2022 Gündem
2,5 milyon liralık ekran kartı çalan hırsızlar kamerada
2,5 milyon liralık ekran kartı çalan hırsızlar kamerada İstanbul Şişli'de dükkandan kripto para üretiminde kullanılan ve piyasa değerinin 2.5 milyon lira olduğu belirtilen ekran kartını çalan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin çaldıklarını otomobillerine taşıma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
22.05.2022 Haberler
Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar? Vulkan Run Time Libraries Nasıl Yüklenir?
Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar? Vulkan Run Time Libraries Nasıl Yüklenir? Vulkan run time, bilgisayar teknoloji için önemli olan bir yazılım programıdır. Bilindiği üzere bilgisayarın oluşumu için, birçok malzeme bir araya gelmesi ve yazılım programların yüklenmesi gerekmektedir. Vulkan run nedir? Vulkan run ne işe yarar? Vulkan run time libraries nasıl yüklenir? Tüm ayrıntıları ile derledik.
24.04.2022 Teknoloji
Yasa dışı kripto para üretimi yapan yerlere operasyon!
Yasa dışı kripto para üretimi yapan yerlere operasyon! Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yasa dışı yollar ile Türkiye’ye getirildiği tespit edilen ve elektronik cihazlarla kripto para üretimi yapan mekanlara operasyon gerçekleştirdi.
30.03.2022 Gündem
Kayseri’de kaçak kripto para üretimi yapan 2 kişi yakalandı
Kayseri’de kaçak kripto para üretimi yapan 2 kişi yakalandı Kayseri’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda kaçak kripto para üretimi yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
30.03.2022 Gündem
Ekran Kartı Bit Nedir, Ne İşe Yarar? Ekran Kartında Bit Nasıl Öğrenilir?
Ekran Kartı Bit Nedir, Ne İşe Yarar? Ekran Kartında Bit Nasıl Öğrenilir? Bilgisayarlarda kullanılan birçok parçanın belirli görevleri bulunuyor. Ekran kartında bulunan bit hakkında birçok kişi araştırma yapabiliyor. Bit sözcüğünün ekran kartında neyi ifade ettiği ve ne işe yaradığı merak edilen konular arasındadır. Bireyler bit sözcüğünü araştırarak ekran kartındaki ifade ettiği anlamı oldukça merak edebiliyor. Ekran kartı bit nedir, ne işe yarar? Ekran kartında bit nasıl öğrenilir tüm detayları ile derledik.
5.02.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ekran Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.