Ekrem Ekşioğlu

Ekrem Ekşioğlu

Türk Futbolcu. Kayseri Erciyesspor'da oynamaktadır.   Futbolculuk kariyeri Kulüp takımları kariyeri Futbola Çankırı Belediyespor altyapısında başlıyan Ekrem Ekşioğlu burada 1999 senesinde profesyonel olup a takıma yükseldi. A takımda bir sezon oynadıkdan sonra Hatayspor'a transfer oldu. Ardından Erzurumspor, Akçaabat Sebatspor ve Karşıyaka için oynadı. 2006-07 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor transfer oldu. Buradakı ilk sezonunda düzenli olarak oynadı ve İstanbul BB'nin 1. Ligi ikinci sırada bitirip Süper Lige yükselmesınde katkıda bulundu. Süper Lig'e yükselişden günümüze takımda düzenli olarak görev alan oyunculardandır.

Ekrem Ekşioğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 160 ekrem ekşioğlu haberi bulunmuştur.
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti!
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti! A Milli Takımımızın, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynayacağı maç öncesi Macaristan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine iftar daveti verdi.
22.03.2024 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'da! İşte masadaki başlıklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'da! İşte masadaki başlıklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a geldi. Erdoğan, Macaristan'da resmi törenle karşılandı.
18.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orban'a Togg hediyesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orban'a Togg hediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan’da temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a Togg hediye etti. Macaristan Başbakanı Orban da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a at hediye etti.
18.12.2023 Gündem
Stefan Kuntz'u sinirlendiren soru! 'Tamamen yalan'
Stefan Kuntz'u sinirlendiren soru! 'Tamamen yalan' Ermenistan'ı 2-1 yenerek EURO 2024 Elemeleri'ne galibiyetle başlayan A Milli Takımımız'da teknik direktör Kuntz ve kaleci Mert Günok yarın oynanacak Hırvatistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
27.03.2023 Milli Takım
Trabzonspor Yönetim Kurulu mazbatasını aldı
Trabzonspor Yönetim Kurulu mazbatasını aldı Trabzonspor'un yeni yönetim kurulu, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
27.03.2023 Trabzonspor
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde oylar, afet bölgesindeki çocuklara merhem olacak
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde oylar, afet bölgesindeki çocuklara merhem olacak Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde kullanılan oylar, afet bölgesinde sporun ve sporcuların kalkınmasına olanak sağlayacak.
27.03.2023 Diğer
Premier Lig tarihinde bir ilk! Ramazan ayında Chelsea'den alkışlanan hareket
Premier Lig tarihinde bir ilk! Ramazan ayında Chelsea'den alkışlanan hareket Premier Lig devi Chelsea, Ramazan ayında Stamford Bridge'de yaptığı organizasyonla bir ilki gerçekleştirdi.
Ekrem Ekşioğlu mucizevi kurtuluşu anlattı: Yığınların arasından gökyüzünü gördüm
Ekrem Ekşioğlu mucizevi kurtuluşu anlattı: Yığınların arasından gökyüzünü gördüm Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin en çok etkilediği yerlerin başında Hatay geldi. Depremde enkazın altından kendi imkanlarıyla çıkan Hatayspor’un eski oyuncusu (1999-2001) ve yardımcı antrenörü Ekrem Ekşioğlu, yaşadıkları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
27.03.2023 Hatayspor
Erce Kardeşler: 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm
Erce Kardeşler: 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm Deprem felaketi nedeniyle dayanışma ve yardım amacıyla düzenlenen "Omuz Omuza" kampanyasında söz alan Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler, duygu yüklü açıklamalarda bulundu.
1.03.2023 Futbol
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 'Omuz Omuza' kampanyasında düzenlenen canlı yayın sırasında 845 milyon 700 bin TL toplandı.
1.03.2023 Futbol
Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı
Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı Türkiye'de meydana gelen deprem felaketi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'u derinden etkiledi. Akdeniz ekibinde Bosna Hersekli futbolcu Ognjen Vranjes ise sakatlığı nedeniyle depremden etkilenmedi.
12.02.2023 Hatayspor
Christian Atsu'dan sevindiren haber! Enkazdan çıkarıldı
Christian Atsu'dan sevindiren haber! Enkazdan çıkarıldı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Atsu'dan sevindirici haber geldi. 31 yaşındaki futbolcunun enkazdan yaralı olarak çıkarıldığı ve hastaneye götürüldüğü ifade edildi.
7.02.2023 Hatayspor
Dualarımız sizinle!
Dualarımız sizinle! Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Diğer
Fenerbahçe'de Arda Güler neden oynamıyor? Ortaya çıktı
Fenerbahçe'de Arda Güler neden oynamıyor? Ortaya çıktı Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Fenerbahçe'de ideal kadro netleşirken Zajc, Arda Güler ve Emre Mor'un son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanmaları dikkatleri çekiyordu. Portekizli çalıştırıcının Sarı-Lacivertli ekibin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler'e neden az şans verdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.10.2022 Futbol
Fenerbahçe'den ayrılan Ekrem Ekşioğlu, Volkan Demirel'in ekibine katıldı
Fenerbahçe'den ayrılan Ekrem Ekşioğlu, Volkan Demirel'in ekibine katıldı Fenerbahçe Kulübü resmi hesaplarından bir açıklama yayımladı. Sarı-lacivertliler, U-17 takımı teknik sorumlusu olarak görev yapan Ekrem Ekşioğlu'nun Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladığını duyurdu.
17.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - F.Bahçe'den istifa eden Ekrem Ekşioğlu Volkan Demirel'in ekibine katıldı
Son dakika haberi - F.Bahçe'den istifa eden Ekrem Ekşioğlu Volkan Demirel'in ekibine katıldı Fenerbahçe U17 Teknik Direktörü Ekrem Ekşioğlu görevinden istifa ettiği ve Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel'in ekibine katıldığı öğrenildi.
17.12.2021 Karagümrükspor
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'a günde 2 test
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'a günde 2 test Koronavirüs testi pozitif çıkan Ozan Tufan'a günde 2 kez test yapıldığı, futbolcunun izolasyon sürecini evinde geçirdiği ifade edildi.
31.12.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'nin yeni geleceği Arda Güler
Son dakika | Fenerbahçe'nin yeni geleceği Arda Güler Sarı-lacivertlilerde sol kanadına, bir yıldız geliyor. Henüz 15 yaşında olan Arda, sol ayağı ve futboluyla herkesi heyecanlandırıyor.
19.11.2020 Fenerbahçe
Ekrem Ekşioğlu, Fenerbahçe'de göreve başladı
Ekrem Ekşioğlu, Fenerbahçe'de göreve başladı Fenerbahçe, eski futbolculardan Ekrem Ekşioğlu'nu altyapı antrenörü olarak kadrosuna kattı.
17.08.2020 Fenerbahçe
‘One World: Together At Home’ 43 bölgede canlı yayınlanacak
‘One World: Together At Home’ 43 bölgede canlı yayınlanacak beIN MEDIA GROUP, COVID-19 (Koronavirüs) salgını ile mücadeleye destek kapsamında, -One World: Together at Home- etkinliğini Orta Doğu, Kuzey Afrika, Asya Pasifik, Fransa, Kuzey Amerika ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 43 bölgede canlı olarak yayınlayacağını duyurdu.
18.04.2020 Kültür Sanat
‘One World: Together At Home’ bu hafta sonu tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak!
‘One World: Together At Home’ bu hafta sonu tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak! Dünyanın her köşesinden ünlü sanatçıların evlerinden sergileyecekleri performanslarla, sağlık çalışanlarına şükran sunmak ve onları desteklemek için yapılacak yayında doktorların, hemşirelerin ve ailelerinin yaşadıkları deneyimler de paylaşılacak. beIN MEDIA GROUP, COVID-19 (Koronavirüs) salgını ile mücadeleye destek kapsamında, -One World: Together at Home- etkinliğini Orta Doğu, Kuzey Afrika, Asya Pasifik, Fransa, Kuzey Amerika ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 43 bölgede canlı olarak yayınlayacağını duyurdu.
18.04.2020 Kültür Sanat
TFF, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi
TFF, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
1.07.2020 Futbol
Kayseri Erciyesspor'da teknik ekip kontrolden geçti!
Kayseri Erciyesspor'da teknik ekip kontrolden geçti! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da göreve getirilen yeni teknik ekip, sağlık kontrolünden geçti.
1.07.2020 Futbol
Fatih Tekke kendine güveniyor
Fatih Tekke kendine güveniyor Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, Kayseri'ye geldi. Tekke, "Camiaya katkı yapmaya geldik. Kendimize güvenimiz var" dedi.
1.07.2020 Futbol
Transferde fırtına esti
Transferde fırtına esti Spor Toto Süper Lig kulüpleri birinci transfer döneminde 187 futbolcuyu resmen renklerine bağlarken toplam 212 isimle yollarını ayırdı. Trabzonspor 22 yeni oyuncuyla rekor kırdı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Ekşioğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.