Elâzığ

Elâzığ

Son dakika Elâzığ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elâzığ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elâzığ haber sayfamızda...

Elâzığ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90 elâzığ haberi bulunmuştur.
Kaçak göçmenler otomobilin bagajından çıktı
Kaçak göçmenler otomobilin bagajından çıktı Elâzığ’da polisin durdurduğu otomobilin bagajında 3 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan sürücü ise tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
Lisede dehşet! 10'uncu sınıf öğrencisi 9'uncu sınıf öğrencisini yaraladı
Lisede dehşet! 10'uncu sınıf öğrencisi 9'uncu sınıf öğrencisini yaraladı Elâzığ’daki bir lisede, 10'uncu sınıf öğrencisi Ü.O., tartıştığı 9'uncu sınıf öğrencisi Y.C.'yi bıçaklayarak yaraladı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
7.02.2024 Gündem
Elâzığ’da Heimlich manevrası hayat kurtardı
Elâzığ’da Heimlich manevrası hayat kurtardı Elâzığ’da lokanta çalışanı Mehmet Demirel, soluk borusuna yemek kaçan müşterisini Heimlick manevrasıyla kurtardı.
19.07.2023 Gündem
Elazığ'da maden ocağında göçük! 1 ölü, 1 yaralı
Elazığ'da maden ocağında göçük! 1 ölü, 1 yaralı Elâzığ’ın Palu ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.
4.06.2023 Gündem
Elazığ’da faciadan dönüldü! Temizlik aracı yola saplandı
Elazığ’da faciadan dönüldü! Temizlik aracı yola saplandı Elâzığ’da ağır hasarlı bir binanın önünde temizlik çalışması yapan belediye aracı çöken yola devrildi. Yan yatan araç, vinçle çıkarılırken, yolun onarımına başlandı.
2.06.2023 Gündem
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı
Elazığ'da pompalı tüfekle parkta 2 kişiyi vuran şüpheli yakalandı Elâzığ’da parkta pompalı tüfekle ateş edip, husumetlisi A.K.(23) ile bankta oturan A.Ş.G.’yi (35) yaralayan E.A. (19), polis tarafından yakalandı. Yaralı A.Ş.G. tedavisinin ardından taburcu edilirken, A.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
22.05.2023 Gündem
Otomobilin çarptığı kadın feci şekilde can verdi
Otomobilin çarptığı kadın feci şekilde can verdi Elâzığ’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Rahile Turan (63), hayatını kaybetti.
16.05.2023 Gündem
Elazığ’da 35 kaçak göçmen yakalandı
Elazığ’da 35 kaçak göçmen yakalandı Elâzığ’da, Türkiye'ye Van’dan giriş yaptığı belirlenen 35 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler, İl Göç İdaresi'ne teslim edildiği belirtildi.
8.05.2023 Gündem
Kazada yaralandı, 8 gün sonra kahreden haber
Kazada yaralandı, 8 gün sonra kahreden haber Elâzığ’da TIR ile çarpışan otomobilde yaralanan Cemile K., tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetti.
22.04.2023 Gündem
Genç öğretmen ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı
Genç öğretmen ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı Elâzığ’da öğretmen Hüseyin Fırat, aile üyesi 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etmişti. Cenazeler, asri mezarlıkta yan yana toprağa verilirken yeni detaylarda ortaya çıktı.
2.04.2023 Haberler
Genç öğretmen ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı
Genç öğretmen ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı Elâzığ’da öğretmen Hüseyin Fırat, aile üyesi 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etmişti. Cenazeler, asri mezarlıkta yan yana toprağa verilirken yeni detaylarda ortaya çıktı.
2.04.2023 Gündem
Elazığ'da silahlı-bıçaklı dehşet! Yaralılar var
Elazığ'da silahlı-bıçaklı dehşet! Yaralılar var Elâzığ’da, kavgada silah ve bıçakla yaralanan 2 kişi, hastanede tedaviye alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
21.03.2023 Gündem
Elâzığ’da dehşet! Tartıştığı oğlunu ve gelinini vurdu
Elâzığ’da dehşet! Tartıştığı oğlunu ve gelinini vurdu Elâzığ’da S.G., evde tartıştığı oğlu M.G. ile gelini B.G.’yi pompalı tüfekle vurup, yaraladı. Olaydan sonra kaçan S.G. yakalanarak gözaltına alındı.
19.03.2023 Gündem
Ruhsatsız tabancasını temizlerken annesini vurdu
Ruhsatsız tabancasını temizlerken annesini vurdu Elâzığ’da M.P.’nin (40) bakımını yaptığı tabancasının ateş alması sonucu annesi A.P. (61) yaraladı. M.P.'nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
24.02.2023 Gündem
Elazığ'da kurt dehşeti! Ağıla girip 53 koyunu öldürdü
Elazığ'da kurt dehşeti! Ağıla girip 53 koyunu öldürdü Elâzığ’ın Karakoçan ilçesi Durmuş köyünde, kurtların saldırdığı ağıldaki 53 koyun öldü, 10'u yaralandı.
1.12.2022 Gündem
Elazığ'da TIR ile otomobil çarpıştı! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Elazığ'da TIR ile otomobil çarpıştı! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Elâzığ’da, yağmurla kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobildeki Sezen Koruk (32) hayatını kaybetti, sürücü K.Y. ise ağır yaralandı.
17.11.2022 Gündem
Altın ve gümüş gibi! Gramı 12 dolardan satılıyor
Altın ve gümüş gibi! Gramı 12 dolardan satılıyor Elâzığ’da Yücel Çakmak (54), beğendiği tespihleri satın alıp, koleksiyona dönüştürdü. 9 yılda 700 civarında tespih biriktiren Çakmak, "İran tespihim var; yazın çektiğinizde serin tutuyor, kışın çektiğinizde elinizi ısıtıyor. Litvanya'dan gelen doğal kehribardır. Bunlar altın gibi, gümüş gibi gram ile satılır. Şu anda gramı 12 dolar" dedi.
1.11.2022 Gündem
3 kilometrelik yol eğitim hayatına mal olmuştu! Feride okuluna kavuştu
3 kilometrelik yol eğitim hayatına mal olmuştu! Feride okuluna kavuştu Elazığ’ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamamıştı. Yapılan haberin ardından Uçar, okuluna kavuştu.
27.10.2022 Gündem
Kardeşinin bıçakladığı sağlıkçı Vahide, son yolculuğuna uğurlandı
Kardeşinin bıçakladığı sağlıkçı Vahide, son yolculuğuna uğurlandı Elâzığ’da, evde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklanıp, hastanede hayatını kaybeden sağlık personeli Vahide Duran (51), son yolculuğuna uğurlandı.
16.10.2022 Gündem
Sopayla kamerayı kırdı, 30 bin TL’lik malzeme çaldı
Sopayla kamerayı kırdı, 30 bin TL’lik malzeme çaldı Elâzığ’da bir iş yerine giren şüpheli, güvenlik kamerasını sopayla kırıp 30 bin TL’lik malzeme çaldı.
25.08.2022 Gündem
Muhtarın öldüğü 'sürü' kavgası sonrasında yeni gelişme
Muhtarın öldüğü 'sürü' kavgası sonrasında yeni gelişme Elâzığ’ın Karakoçan ilçesinde Çanakçı köyü muhtarı Fahrettin Yıldırım'ın öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı 'sürü' kavgasında gözaltına alınan 9 kişi, adliyeye sevk edildi. Jandarma husumetin büyümemesi için göçerlerin 4 bin 500 küçükbaş hayvanı, kamyonlarla ilçe dışına taşındı.
8.05.2022 Gündem
Elazığ'da tarihi eser niteliğinde Hazreti İsa heykeli ele geçirildi
Elazığ'da tarihi eser niteliğinde Hazreti İsa heykeli ele geçirildi Elâzığ’da jandarmanın durduğu araçta yapılan aramada tarihi eser niteliğinde Hazreti İsa heykeli ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
6.03.2022 Gündem
Elazığ'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi gözaltına alındı
Elazığ'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi gözaltına alındı Elâzığ’da jandarmanın düzenlediği iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 800 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alanın 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
2.03.2022 Gündem
Eşini öldürüp, kayınvalidesini yaraladı! Cezai ehliyetine bakılacak
Eşini öldürüp, kayınvalidesini yaraladı! Cezai ehliyetine bakılacak Elâzığ’da, boşanma aşamasında olduğu Aslıhan Alpkılınç'ı (34) öldürüp, kayınvalidesini de yaralayan tutuklu Ali Alpkılınç (40), cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'ne sevk edildi.
22.02.2022 Gündem
Akılalmaz hırsızlık! Eline aldığı kahve makinesiyle dükkandan ayrıldı
Akılalmaz hırsızlık! Eline aldığı kahve makinesiyle dükkandan ayrıldı Elâzığ’da bir kadının, ev tekstili ürünleri ve çeyiz malzemeleri satan mağazadan hırsızlık yaptığı anlar, kameralara yansıdı. Öte yandan şüphelinin daha önce de birkaç kez aynı mağazadan hırsızlık yaptığı öne sürüldü.
26.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elâzığ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.