Elçi

Elçi

Son dakika elçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elçi haber sayfamızda...

Elçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.407 elçi haberi bulunmuştur.
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe!
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe! Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk kahve satışlarındaki yükselişi baristalıktan genel müdürlüğe uzanan kendi hikâyesi eşliğinde anlattı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 65. Sırasında Talak Suresi’ne yer verilmektedir. Toplamda 12 ayetten oluşan bu surenin ismi “boşanma” manası taşımaktadır. Sure içerisinde de boşanma ile alakalı konulara ve nafaka detaylarına yer verilmektedir.
4.04.2024 Sureler
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday...
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday... Erzincan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlarına göre belediye başkanı MHP'li Bekir Aksun oldu. İlçelerin 6'sında MHP, 1’inde BBP 1’inde de AK Parti seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Haberler
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Gündem
Polonya Dışişleri çağırdı Rus elçi oralı olmadı...
Polonya Dışişleri çağırdı Rus elçi oralı olmadı... Polonya, Ukrayna başkenti Kiev’e saldırıda kullanılan Rusya’ya ait bir seyir füzesinin, kendi hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya’nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew’i Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı. Ancak Rus Büyükelçi Andriejew, bu çağrıya yanıt vermedi ve Dışişleri Bakanlığı’na gitmedi.
26.03.2024 Dünya
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Şişli'de kaza sonucu şehit düşen polis memuru Furkan Bor (27) Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
5 bölgeye hava harekatı: 27 hedef imha edildi
5 bölgeye hava harekatı: 27 hedef imha edildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki terörist saldırı girişiminde şehit düşen Tabip Teğmen Hulusi Elçi’nin kanını yerde bırakmadı.
20.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
Bakan Güler Şırnak'a gitti
Bakan Güler Şırnak'a gitti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile Şırnak’a gitti.
13.03.2024 Gündem
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a proje yanıtı
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a proje yanıtı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Ankara’ya verdiğin sözlerin yüzde 90’ını yapmadığını belirtti.
26.02.2024 Gündem
İzmir'de otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
İzmir'de otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti İzmir'de, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaya, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
26.02.2024 Gündem
Hollandalı bir ressam: Van Mour
Hollandalı bir ressam: Van Mour Ressam Jean Baptiste van Mour, Osmanlı zamanında İstanbul’a yerleşip, saray hayatının ötesinde halkın günlük yaşamını da yansıtan resimler yaptı.
25.02.2024 Gündem
Bakanlık duyurdu: Emekli Büyükelçi Ercan Özer vefat etti
Bakanlık duyurdu: Emekli Büyükelçi Ercan Özer vefat etti Dışişleri Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün'de Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği yapmış emekli elçi Ercan Özer'in (80) vefat ettiğini duyurdu.
20.02.2024 Gündem
Lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı! Ölü ve yaralılar var
Lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı! Ölü ve yaralılar var Mersin’de lastiği patlayıp demir bariyerlere çarpan otomobildeki Kübra Öge (29) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.01.2024 Haberler
Lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı! Ölü ve yaralılar var
Lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı! Ölü ve yaralılar var Mersin’de lastiği patlayıp demir bariyerlere çarpan otomobildeki Kübra Öge (29) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Sanayi için 1000 dijital elçi aranıyor
Sanayi için 1000 dijital elçi aranıyor 81 ildeki OSB’lerde faaliyet gösteren işletmelerin çalışanları ücretsiz olarak dijitalleşme eğitimlerine katılabilecek. Vodafone Business ve OSBÜK işbirliğiyle düzenlenen programda, eğitimler Yıldız Teknik Üniversitesi’nce verilecek. Hedef 1000 dijital elçiye ulaşmak.
26.01.2024 Ekonomi
34. Haldun Taner Öykü Ödülü'nün sahibi  Polat Özlüoğlu: Gurur ve mutluluk verici
34. Haldun Taner Öykü Ödülü'nün sahibi Polat Özlüoğlu: Gurur ve mutluluk verici Milliyet Gazetesi'nin bu yıl 34'üncüsünü düzenlediği 'Haldun Taner Öykü Ödülü'nü  'Annem, Kovboylar ve Sarhoş Atlar' adlı öykü kitabıyla kazanan Polat Özlüoğlu, ödülünü düzenlenen törenle jüri başkanı Doğan Hızlan'ın elinden aldı. Çok gururlu olduğunu söyleyen Özlüoğlu, "Bir öykücü için Türkiye'nin en büyük edebiyat ödüllerinden biri olan Haldun Taner Öykü Ödülü'nü almanın benim için büyük önemi var. Onun adına verilen bir öykü ödülüne sahip olmak çok gurur ve mutluluk verici" dedi.
25.01.2024 Gündem
Haldun Taner Ödülü, Polat Özlüoğlu’na takdim edildi
Haldun Taner Ödülü, Polat Özlüoğlu’na takdim edildi Milliyet Gazetesi’nin bu yıl 34’üncüsünü düzenlediği Haldun Taner Öykü Ödülü’nü “Annem, Kovboylar ve Sarhoş Atlar” adlı kitabıyla kazanan Polat Özlüoğlu’na ödülü, düzenlenen özel bir törenle verildi.
25.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Elçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.