Elektrikli Bisiklet

Elektrikli Bisiklet

Son dakika elektrikli bisiklet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrikli bisiklet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrikli bisiklet haber sayfamızda...

Elektrikli Bisiklet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 690 elektrikli bisiklet haberi bulunmuştur.
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet...
Bir anda alev topuna döndü! Elektrikli bisiklet... İngiltere’de tren istasyonunda bataryası patlayan elektrikli bisiklet alev aldı.
12.04.2024 Haberler
Bodrum'da korkunç olay! Komşusuna sokak ortasında kurşun yağdırdı
Bodrum'da korkunç olay! Komşusuna sokak ortasında kurşun yağdırdı Muğla Bodrum'da korkunç bir olay gerçekleşti. Ev satışı yüzünden husumetli olan iki komşu arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
30.03.2024 Gündem
Büyük panik! Buckingham Sarayı’nın önünde elektrikli bisiklet bomba gibi patladı
Büyük panik! Buckingham Sarayı’nın önünde elektrikli bisiklet bomba gibi patladı Londra’daki Buckingham Sarayı’nın önünde bir elektrikli bisiklet bomba gibi patladı ve ardından yanmaya başladı. Panik anları kameralara da yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Buckingham Sarayı’nın önünde elektrikli bisiklet patladı
Buckingham Sarayı’nın önünde elektrikli bisiklet patladı İngiltere’nin başkenti Londra’daki Buckingham Sarayı’nın önünde patlayan elektrikli bisiklet alev aldı.
30.03.2024 Haberler
BİM 29 MART CUMA KATALOĞU YARIN SATIŞTA! BİM 29 Mart Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışta olacak? TV, Cep Telefonu, Airfryer, Şarjlı Damacana Pompası,
BİM 29 MART CUMA KATALOĞU YARIN SATIŞTA! BİM 29 Mart Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışta olacak? TV, Cep Telefonu, Airfryer, Şarjlı Damacana Pompası, BİM mağazalarında 29 Mart Cuma günü satışa çıkacak ürünlerin tam listesi belli oldu. Yine oldukça fazla ürün seçeneğinin yer aldığı BİM aktüel kataloğunda bu haftanın en dikkat çeken ürünleri arasında Katlanabilir Şarjlı Damacana Pompası, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet R1, Casper Via X30 ve Casper Via M30 Plus cep telefonları satışta olacak. İşte BİM 29 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Haber Bülteni
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı!
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Kayserispor
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
BİM AKTÜEL KATALOĞU (15 Mart): Elektrikli bisiklet avantajı! 📌 Bu hafta cuma BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu ürünleri...
BİM AKTÜEL KATALOĞU (15 Mart): Elektrikli bisiklet avantajı! 📌 Bu hafta cuma BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu ürünleri... BİM aktüel kataloğu her hafta birbirinden farklı ürünler ile tüketicilere çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu hafta BİM aktüel kataloğunda televizyon, küçük ev aletleri ve mutfak gereçleri olmak üzere çeşitli ürünler bulunuyor. Peki bu hafta cuma BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte 15 Mart BİM aktüel kataloğu...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi...
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! ⏳ 1 MART CUMA BİM yeni aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Çay Makinesi, Blender Set, Robot Süpürge, Mini Fırın, Tost Makinesi... BİM mağazalarında her hafta Cuma ve Salı günlerine özel yayımlanan katalog'da belirtilen ürünler o günler içerisinde mağazalarda satışa çıkıyor. Mart ayının ilk aktüel kataloğunda bu hafta mağazalarda satışa sunulacak olan ürünler arasında TV, Elektrikli Bisiklet, Robot Süpürge, Cep Telefonu, Mini Fırın, Blender Set, Stanley One Hand Mug Termos, Çelik Derin Tencere, Ezme Tava, Kek Kalıbı, Yuvarlak Tepsi satışa çıkacak. İşte BİM 1-5 Mart aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
1 MART BİM AKTÜEL KATALOĞU ÜRÜNLERİ: Bu hafta elektrikli bisiklet geliyor! BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte 1 Mart cuma BİM kataloğu
1 MART BİM AKTÜEL KATALOĞU ÜRÜNLERİ: Bu hafta elektrikli bisiklet geliyor! BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte 1 Mart cuma BİM kataloğu BİM aktüel kataloğu fırsatları araştırılmaya devam ediyor. Bim her hafta salı ve cuma günleri aktüel katalogda yer alan fırsatları tüketicilerle buluşturuyor. Bu haftanın BİM aktüel kataloğu ürünleri belli oldu. Peki 27 Şubat-1 Mart BİM aktüel kataloglarında neler var?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Bir kent onu konuşuyor! 30 yılda 19'uncu kez aday oldu
Bir kent onu konuşuyor! 30 yılda 19'uncu kez aday oldu Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşayan Menderes Koçak (62), hem köy muhtarlığı hem de belediye başkanlığına aday oldu. 1994 yılından bu yana bağımsız belediye başkanlığı, milletvekilliği ve muhtarlık olmak üzere 19 kez aday olan Koçak, bu seçimde liste başı olduğunu iddia etti.
25.02.2024 Gündem
BUGÜN SATIŞTA! 📌 BİM 16 ŞUBAT CUMA aktüel kataloğu mağazalarda satışa sunuldu! BİM 16 Şubat Cuma aktüel kataloğunda bu hafta neler var?
BUGÜN SATIŞTA! 📌 BİM 16 ŞUBAT CUMA aktüel kataloğu mağazalarda satışa sunuldu! BİM 16 Şubat Cuma aktüel kataloğunda bu hafta neler var? BİM mağazalarında bu hafta Cuma günü için hazırlanan aktüel katalog mağazalarda satışa çıktı. Türk Kahvesi Makinesi, Toz Torbasız Süpürge, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet, Cep Telefonu, Ankastre Set, Cam ürünler satışa çıktı. İşte BİM 16 Şubat Cuma kataloğunda satışa sunulan tüm ürünlerin listesi...
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı
Yeniden Refah İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 25'i büyükşehir, 70 ilin belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Cemal Arıkan başkan adayı oldu.
10.02.2024 Gündem
Adana'da otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Adana'da otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Adana'da otomobil ile elektrikli 3 tekerli bisikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
26.01.2024 Haberler
Adana'da otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Adana'da otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Adana'da otomobil ile elektrikli 3 tekerli bisikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Haberler
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümün içinden çıkan şoke etti İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Gündem
SATIŞA ÇIKTI! 📍 BİM 8 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Notebook, TV, Kahvaltı Seti, Kadife Yorgan, Elektrikli Battaniye...
SATIŞA ÇIKTI! 📍 BİM 8 Aralık Cuma aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıktı? Notebook, TV, Kahvaltı Seti, Kadife Yorgan, Elektrikli Battaniye... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri için yayımlanan aktüel kataloglar belirtilen günlerde mağazalarda satışa sunuluyor. Bu Cuma BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında LG TV, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet, Notebook, Bluetooth Speaker, Elektrikli Çift Kişilik Battaniye yer alıyor. İşte BİM 8 Aralık Cuma aktüel katalog ürünleri...
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Serbest kaldılar, 1 gün sonra yine aynı suçu işlediler!
Serbest kaldılar, 1 gün sonra yine aynı suçu işlediler! Karaman'da 'hırsızlık' suçundan gözaltına alınıp, serbest bırakılan 2 kişi, polise yapılan ihbar sonrası yeniden gözaltına alındı.
23.11.2023 Haberler
Serbest kaldılar, 1 gün sonra yine aynı suçu işlediler!
Serbest kaldılar, 1 gün sonra yine aynı suçu işlediler! Karaman'da 'hırsızlık' suçundan gözaltına alınıp, serbest bırakılan 2 kişi, polise yapılan ihbar sonrası yeniden gözaltına alındı.
23.11.2023 Gündem
BUGÜN SATIŞTA! 🛒 BİM 17 Kasım Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunulacak? LAV Cam Ürünler, Banyo Seti, Sticker Kitapları, Mucit Karınca Yaz-Sil Kitapları Seti
BUGÜN SATIŞTA! 🛒 BİM 17 Kasım Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunulacak? LAV Cam Ürünler, Banyo Seti, Sticker Kitapları, Mucit Karınca Yaz-Sil Kitapları Seti BİM mağazalarında bu hafta Cuma günü yine oldukça fazla ürün seçeneği mağazalarda müşterileri bekliyor olacak. Satışa sunulacak ürünler arasında Elektrikli Bisiklet RSII Pro X 15.999 TL, Dijitsu 32 İnç Android TV 3.999 TL, Casper VIA M35 4/128 GB Cep Telefonu 5.499 TL, Blaupunkt Taste Master Dijital Airfryer 1.999 TL, Kumtel Set Üstü Ocak 1.999 TL'ye satışa çıkacak. İşte BİM Market 17 Kasım Cuma satışa çıkacak tüm ürünler listesi...
17.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Bisiklet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.