Elektronik Kelepçe

Elektronik Kelepçe

Son dakika elektronik kelepçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektronik kelepçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektronik kelepçe haber sayfamızda...

Elektronik Kelepçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 528 elektronik kelepçe haberi bulunmuştur.
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Haberler
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Gündem
Evine gelip eşini rahatsız eden adamı yüzünden bıçakladı
Evine gelip eşini rahatsız eden adamı yüzünden bıçakladı Samsun'da bir kişi evine gelip eşini rahatsız eden şahsı yüzünden bıçakladı.
23.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Şimdiye kadar 4 milyondan fazla kişiye ulaştık
Bakan Göktaş: Şimdiye kadar 4 milyondan fazla kişiye ulaştık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen 'kayıp depremzede çocuklar' iddiasını yalanlayarak, "1912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekrar ilan ediyorum. Bu çocukların kimlik tespitleri devletin bütün birimleriyle titizlikle yapıldı" dedi.
11.01.2024 Gündem
Ağlayarak yardım istedi, sosyal medya ayağa kalktı! Emniyet harekete geçti
Ağlayarak yardım istedi, sosyal medya ayağa kalktı! Emniyet harekete geçti İstanbul'da yaşayan Hilal Yılmaz isimli kadın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eski erkek arkadaşı Uğur Çırak tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi. Yılmaz'ın paylaştığı videodan sonra Uğur Çırak gözaltına alındı.
30.12.2023 Haberler
Ağlayarak yardım istedi, sosyal medya ayağa kalktı! Emniyet harekete geçti
Ağlayarak yardım istedi, sosyal medya ayağa kalktı! Emniyet harekete geçti İstanbul'da yaşayan Hilal Yılmaz isimli kadın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eski erkek arkadaşı Uğur Çırak tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi. Yılmaz'ın paylaştığı videodan sonra Uğur Çırak gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
‘Avrupa’ya lojistik koridor kuruyoruz’
‘Avrupa’ya lojistik koridor kuruyoruz’ Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Bakanlığının bütçe görüşmelerinde Kalkınma Yolu Projesi’ne dikkat çekerek “Asya’dan Avrupa’ya yeni lojistik koridorları oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
19.12.2023 Gündem
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok Aydın’da 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada toplam 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırılan ve hakkında verilen karar istinafta bozularak 52 gün sonra tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce, kendisine 81 yıl hapis cezası veren hakimi, Hakimler ve Savcılar Kurulu'na şikayet etti.
6.12.2023 Gündem
81 yıl hapis kararı bozuldu! Bitcoin Safiye 52 gün sonra tahliye oldu
81 yıl hapis kararı bozuldu! Bitcoin Safiye 52 gün sonra tahliye oldu Aydın kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi.
27.11.2023 Gündem
Denetimli serbestlikle 530 bin kişi takipte
Denetimli serbestlikle 530 bin kişi takipte Hrant Dink cinayeti hükümlüsü Ogün Samast’ın denetimli serbestlik kapsamında tahliye edilmesine ilişkin tartışma sürerken, halen 500 binin üzerinde kişi denetimli serbestlik sistemi ile takip ediliyor.
25.11.2023 Gündem
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı Samsun'da eski eşi Havanur Akan Beşiktepe’ye (30) sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı olan, ayağına takılan elektronik kelepçe halı saha maçında çıktığı öne sürülen Eren Çakırgül (28), gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı, 'Hayatım yine tehlikede' dedi
Eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı, 'Hayatım yine tehlikede' dedi Samsun'da eski eşi Eren Çakırgül'e (28) takılan elektronik kelepçenin halı sahada maç oynadığı sırada çıktığını belirten Havanur Akan Beşiktepe (30), "3 gün boyunca kelepçesiz gezecek. Benim hayatım yine tehlikede. Başıma bir şey gelirse sorumlusu, Eren Çakırgül'dür" dedi.
19.11.2023 Haberler
Türkiye Havanur'u bu görüntülerle tanımıştı: Hayatım yine tehlikede!
Türkiye Havanur'u bu görüntülerle tanımıştı: Hayatım yine tehlikede! Arabanın arkasına saklanan eski eşinden biber gazı sıkarak kurtulan Havanur Akan Beşiktepe, hayatının yeniden tehlikede olduğunu söyledi. İşte haberin ayrıntıları...
19.11.2023 Gündem
Eşini bıçaklayan kocaya ödül gibi ceza: Bu karardan dolayı üzgünüm
Eşini bıçaklayan kocaya ödül gibi ceza: Bu karardan dolayı üzgünüm Denizli'de şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen eşi Hülya G.'yi (33) darbedip, bıçakla yaralayan Yasin G.'nin cezası belli oldu. Yasin G.'ye verilen cezayı az bulduğunu belirten Hülya G., "Bu karardan dolayı üzgünüm. Can güvenliğimden endişeleniyorum" dedi.
7.11.2023 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu vurgun! 'Bitcoin Safiye'nin cezası belli oldu
Türkiye'nin günlerce konuştuğu vurgun! 'Bitcoin Safiye'nin cezası belli oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandıran Safiye Gökçe Yüce'nin (43) cezası belli oldu.
3.10.2023 Gündem
Aslıhan Sinem Çiçek davasında gerginlik! 'Size kız verelim, para verelim'
Aslıhan Sinem Çiçek davasında gerginlik! 'Size kız verelim, para verelim' İzmir’de, evden iş görüşmesi için ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek'in (18) ölmesi ile ilgili Cem A.'nın (27) 19 yıla kadar, Burak Kaya'nın (28) ise 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, mağdur avukatlarının talepleri üzerine mahkeme başkanının, 'Bu dosya cinayet davası değil' demesi üzerine salondakiler tepki gösterdi. Duruşma ertelenirken, gerginlik çıkışta da sürdü.
26.09.2023 Gündem
15 yıl sonra ikinci eşini de öldüren cani ile ilgili Karabük Valiliği'nden açıklama
15 yıl sonra ikinci eşini de öldüren cani ile ilgili Karabük Valiliği'nden açıklama Karabük’te boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Özlem Küçükyılmaz’ın, polise sığınma talebinde bulunduktan sonra tedbir kararı süresince, kocasıyla iletişim içerisinde oldukları ve görüştükleri belirlendi.
6.09.2023 Gündem
Eşini ve kayınvalidesini öldüren katil kocadan kan donduran paylaşım!
Eşini ve kayınvalidesini öldüren katil kocadan kan donduran paylaşım! Sokak ortasında katliam yapan Hasan Küçükyılmaz intihar etmeden önceki paylaşımlarıyla kan dondurdu.
5.09.2023 Gündem
Eski eş cehennemi oldu: Bir insan neden bu kadar zulmeder?
Eski eş cehennemi oldu: Bir insan neden bu kadar zulmeder? İzmir'de koruma kararı aldırdığı eski eşi Ferhat B. (41) tarafından tabancayla bacaklarından vurulan Aysel Aydemir "Bana doğru yürüdüğünde yüzündeki ifade çok korkunçtu. Öldürmek istediği belliydi. Daha önce de her türlü şiddete maruz kaldım. Bir insan, bir insana neden bu kadar zulmeder?" dedi.
23.08.2023 Gündem
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Haberler
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Gündem
Mağdur kadınlar tedbir bekliyor
Mağdur kadınlar tedbir bekliyor Yeni infaz düzenlemesiyle Kovid izninde bulunan hükümlülerden bazılarının cezaevine dönmeyecek olmasına şiddet mağduru kadınlardan itiraz geldi. Adalet Bakanı Tunç, suç işleyenlerin tekrar cezaevine döneceğini açıklamıştı.
28.07.2023 Gündem
Polisten kaçan hırsız boruya sarıldı! Biber gazını yüzüne yedi
Polisten kaçan hırsız boruya sarıldı! Biber gazını yüzüne yedi Hırsızlık yapmak için bir eve giren hırsız polisleri görünce apar topar balkona koştu. Olayın devamında yaşananlar dünya basınında ses getirdi.
26.07.2023 Haberler
Polisten kaçan hırsız boruya sarıldı! Biber gazını yüzüne yedi
Polisten kaçan hırsız boruya sarıldı! Biber gazını yüzüne yedi Hırsızlık yapmak için bir eve giren hırsız polisleri görünce apar topar balkona koştu. Olayın devamında yaşananlar dünya basınında ses getirdi.
26.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Kelepçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.