Güney Amerika'yı sarsan ırkçılık skandalı!
Güney Amerika'yı sarsan ırkçılık skandalı! Libertadores Kupası'nda Corinthians ile Danubio arasında oynanan maçta yaşanan ırkçı söylem Güney Amerika'nın gündemine oturdu. Uruguaylı oyuncu Cristian Gonzalez, Brezilyalı Elias'a 'maymun' ifadesini kullanınca olay oldu.
3.04.2015 Futbol
Corinthians Elias ile güldü
Corinthians Elias ile güldü Libertadores Kupası maçında San Lorenzo'ya konuk olan Corinthians sahadan Elias'ın golü ile 1-0 galip ayrıldı.
5.03.2015 Futbol
Brezilya'yı sallayan iddia! Maicon, Elias ve tecavüz...
Brezilya'yı sallayan iddia! Maicon, Elias ve tecavüz... Brezilyalı Maicon ve Elias hakkında Bild gazetesinden çok iddialı bir hikaye geldi.
1.07.2020 Milli Takım
Velez Sarsfield'e sahasında şok!
Velez Sarsfield'e sahasında şok! Südamerikana Kupası çeyrek finalinde 0-0'ın rövanşında karşılaşan Velez Sarsfield ile Ponte Preta arasındaki maç deplasman temsilcisinin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Ponte Preta adını yarı finale yazıdran taraf oldu.
9.11.2013 Futbol
Brezilya'da Ümit Karan golü!
Brezilya'da Ümit Karan golü! Brezilya'da Botafogo ile Criciuma arasında oynanan maçta Botafogo'nun başarılı ismi Elias attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
9.09.2013 Futbol
Libertadores şampiyonuna Flamengo darbesi!
Libertadores şampiyonuna Flamengo darbesi! Libertadores Kupası şampiyonu Atletico Mineiro Seri A'nın 11. haftasında konuk olduğu Flamengo'ya 3-0 mağlup oldu. Ronaldinho ve Jo Alves'ten yoksun kadrosu ile çıkan Mineiro, Nixon, Elias ve Paulinho'nun gollerine engel olamadı.
5.08.2013 Futbol
Seedorf 90+5'te yıkıldı!
Seedorf 90+5'te yıkıldı! Brezilya Seri A'nın 9. haftasında Flamengo ile Botafogo kozlarını paylaştı. Deplasman temsilcisi Botafogo Hollandalı yıldızı Clarence Seedorf'un asisti sonrası Rafael ile 1-0 öne geçsede Flamengo beraberliği 90+5'te Elias ile kurtardı.
29.07.2013 Futbol
Flamengo kupada fire vermedi!
Flamengo kupada fire vermedi! Brezilya Kupası 3. Tur maçında ASA'yı konuk eden Flamengo sahadan Elias ve Moreno'nun golleri ile 2-1 galip ayrıldı. ASA'nın tek golü ise Osmar'dan geldi.
18.07.2013 Futbol
Muhteşem takım çalışması, harika bitiriş
Muhteşem takım çalışması, harika bitiriş Brezilya Kupası'nda sahasında Campinense'yi ağırlayan Flamengo karşılaşmanın 78. dakikasında Elias ile bulduğu muhteşem golle rakibini 2-1 mağlup etti.
17.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri