Elif Boyner

Elif Boyner

Son dakika Elif Boyner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elif Boyner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elif Boyner haber sayfamızda...

Elif Boyner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 171 elif boyner haberi bulunmuştur.
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?'
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?' Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenip 2021'de boşanan Merve Dizdar, yeni ilişkisini Sevgililer Günü'nde ilan etmişti. 'Zaferin Rengi' filminin galasına Cihan Ayger ile el ele katılan oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
17.02.2024 Cadde
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Cadde
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı!
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
11.12.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Soyadı meselesi Salma Hayek Pinault, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu...
2.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Muhteşem İkili’ sahnede Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ‘Muhteşem İkili’ adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor...
28.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Başbakanlarla podyumda Tülin Şahin, önümüzdeki hafta Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı defilede podyuma çıkacak...
25.10.2022 Cadde
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde İkizler kapak oldu Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner, özel yaşamlarında olduğu kadar aile şirketlerinde de uyumlu beraberlikleriyle dikkat çekiyor...
12.08.2022 Cadde
Startup yatırımları tam gaz
Startup yatırımları tam gaz Türk startup’lara yatırım yılın ilk çeyreğinde rekor kırarken, ikinci yarıda da yeni yatırımlar çekiliyor. Hemen her sektörden girişim yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. İşte son dönemde yatırım alanlar.
27.05.2022 Ekonomi
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor
Tuba Ünsal: Tiyatro da zamana ayak uyduruyor 'Sonbahara Son Güller' adlı tiyatro oyununun galası, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. Galaya; Demet Evgar, Barış Falay, Esra Erol, Hatice Arslan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Duygu Özaslan, Haluk Akakçe, Nur Bilen Yavuzer, Aslı Filinta, Hatice Şendil, Cem Karcı ve Güngör Bayrak katıldı.
19.02.2022 Cadde
‘Startup’lara yatırım yağıyor
‘Startup’lara yatırım yağıyor Türkiye’de teknolojik girişimler olan startup’lara 8 ayda tam 3.2 milyar dolar akarken, yılın rekorla kapanması bekleniyor. Sadece ağustosta 21 turda 33.8 milyon dolar yatırım çekildi
27.09.2021 Ekonomi
Sezonu kapattılar
Sezonu kapattılar Çeşme’de yer alan The Beach of Momo, yaz sezonunu özel bir davetle kapattı.
16.09.2021 Cadde
Emine Boyner-Ali Kürşat'ın dokuz yıllık evliliği bitti!
Emine Boyner-Ali Kürşat'ın dokuz yıllık evliliği bitti! Evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Emine Boyner-Ali Kürşat çifti, iki hafta önce sessiz sedasız boşandı.
2.07.2021 Cadde
İlham veren sohbet
İlham veren sohbet Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bodrum’da düzenlenen etkinlikte başarı hikayeleri üzerine sohbet etti
19.06.2021 Cadde
Renkli davet
Renkli davet Samsung Electronics Türkiye, Galaxy S20 FE yeni modelini oyuncu ve yaptığı illüstrasyonlarla adından söz ettiren Ahsen Eroğlu ev sahipliğinde tanıttı
22.10.2020 Cadde
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi  ile kutlanacak
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dijital koşu projesi ile kutlanacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonunun geliştirdiği projeyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, dijital koşu ile kutlanacak. 
1.07.2020 Diğer
Esneme  saati
Esneme saati Elif Boyner, Red Bull Project: Pro video serisi için sporcu Ayşe Begüm Onbaşı’yla antrenman yaptı.
15.04.2020 Cadde
Yoga yayını
Yoga yayını Ece Vahapoğlu, karantina döneminde ‘#Evdekal’ etiketiyle başlattığı Instagram canlı yayınlarında birbirinden ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor.
7.04.2020 Cadde
'Maskemi taksaydım, öyle çekseydiniz'
'Maskemi taksaydım, öyle çekseydiniz' Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Elif Boyner,Elif Boyer, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.
1.04.2020 Cadde
Cem Boyner'in kızı Elif Boyner evlendi
Cem Boyner'in kızı Elif Boyner evlendi Ünlü işadamı Cem Boyner’in ikiz kızlarından Elif Boyner, 1 yıldır birlikte olduğu Cihan Ayger ile babasının Kanlıca’daki yalısında evlendi.
17.02.2020 Cadde
Red Bull Challengers Sporcu Atölyesi ilham verdi
Red Bull Challengers Sporcu Atölyesi ilham verdi Aktif yaşam topluluğu Red Bull Challengers, spor performansını daha ileriye taşımak ve her gün yeniden kendine meydan okumak için uzmanların bilgi ve tecrübeleri ışığında bir Sporcu Atölyesi düzenledi. İstanbul Bebek’teki Sweaters Hub’da gerçekleştirilen atölyeye aktif yaşamı benimseyen kanaat önderleri, antrenörler ve koşu grupları katıldı. Life On Concept ekibinden Diyetisyen Coşku Mutlu, fizyoterapist Ferdi Kurtoğlu ve psikolog Berceste Şeber, sporcu beslenmesi, fizyolojisi psikolojisi hakkında ilham verici konuşmalar yaptı.
1.07.2020 Diğer
‘Originals’ buluşma
‘Originals’ buluşma adidas Originals’ın Nişantaşı’nda bulunan Teşvikiye No.17 mağazası yenilendi.
16.10.2019 Cadde
“Doğanın Sırrını Keşfet”
“Doğanın Sırrını Keşfet” Herbal Essences PURE: renew, Merve Hasman iş birliği ile ‘’Doğanın Sırrını Keşfet!’’ adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirdi. Aslı Tandoğdan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Hande Çilek, Şahika Ercümen, Selma Çilek, Zeynep Mayruk ve Dilara Koçak’ın Merve Hasman’ın objektifine poz verdiklerifotoğraflarının yer aldığı sergi, 10 Eylül’de Komşuköy’de gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı.
Harbiye çıkarması
Harbiye çıkarması Cemiyet hayatının renkli simaları, Nükhet Duru’yu Harbiye konserinde yalnız bırakmadı
30.08.2019 Cadde
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
11.09.2019 Magazin
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Elif Boyner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.