Elisa

Elisa

Son dakika Elisa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elisa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elisa haber sayfamızda...

Elisa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 elisa haberi bulunmuştur.
Moody's, Mısır'ın kredi görünümünü yükseltti
Moody's, Mısır'ın kredi görünümünü yükseltti Moody's, Mısır'ın kredi görünümünü, ülkenin IMF ve iki taraflı kreditörlerden yeni finansman sağlamasıyla birlikte pozitife yükseltti.
8.03.2024 Uzmanpara
Bolu’da yoldan çıkan cip dereye uçtu
Bolu’da yoldan çıkan cip dereye uçtu Bolu’da Abant Gölü Milli Parkı’na gezmeye giden 4 kişilik ailenin bulunduğu araç, dönüş yolunda dereye uçtu. Cipte bulunan 4 kişi vatandaşların yardımıyla cipten çıkarılarak boğulmaktan kurtarıldı.
11.02.2024 Haberler
Zamanla yarış! Yoldan çıkan araç dereye uçtu: Boğulmak üzereyken kurtarıldılar
Zamanla yarış! Yoldan çıkan araç dereye uçtu: Boğulmak üzereyken kurtarıldılar Bolu’da Abant Gölü Milli Parkı’na gezmeye giden 4 kişilik ailenin bulunduğu araç, dönüş yolunda dereye uçtu. Cipte bulunan 4 kişi vatandaşların yardımıyla cipten çıkarılarak boğulmaktan kurtarıldı.
11.02.2024 Gündem
Kimi mezar kimi umut peşinde
Kimi mezar kimi umut peşinde Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, akıbeti bilinmeyen kişiler var. Çocuğundan, eşinden, torunundan haber alamayanlar arasında yakınlarının yaşadığını umut edenler de var, yalnızca mezar arayanlar da...
6.02.2024 Gündem
Karın ağrısı sandı, iç organlarından kurt çıktı! Türkiye'de bu bölgede görülüyor
Karın ağrısı sandı, iç organlarından kurt çıktı! Türkiye'de bu bölgede görülüyor Yaşadığı sindirim problemleri nedeniyle hastaneye gittiğinde vücudunun içinde neler olup bittiğini bilmiyordu. Yapılan incelemelerde iç organlarının solucanlar tarafından istila edildiği anlaşıldı. Dünyada 600 milyon kişiyi tehdit eden hatta ölüme kadar götüren gerçeği, Prof. Dr. Vedat Göral açıkladı.
9.01.2024 Genel Sağlık
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Doğum için beklerken anne karnında ölen bebek otopsiye gönderildi
Doğum için beklerken anne karnında ölen bebek otopsiye gönderildi Bolu’da doğum için gittikleri İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde bebeğini kaybeden Gamze Çağlar (23), sevk edildiği hastanede ameliyata alındı. Anne karnından alınan bebek otopsiye gönderildi, olayla ilgili Bolu Valiliği idari soruşturma başlattı.
27.12.2023 Gündem
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia Bolu’da hastanede doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Haberler
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia
Doğuma geldi, bebeğinin öldüğünü öğrendi! Genç çiftten şok iddia Bolu’da hastanede doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız'
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız' 'Aşk-ı Memnu'nun Peyker Yöreoğlu'su, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, 2.5 yıl önce tek celsede boşandığı kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu hakkında konuştu.
23.12.2023 Cadde
Sultanlar Ligi'nde Magdalena Stysiak fırtınası! Tijana Boskovic ikinci sırada
Sultanlar Ligi'nde Magdalena Stysiak fırtınası! Tijana Boskovic ikinci sırada Vodafone Sultanlar Ligi'nde ilk iki hafta heyecanı geride kaldı. Kadın voleybolunun en önemli organizasyonunda geride kalan iki haftanın ardından zirvede Kuzeyboru yer aldı. Fenerbahçe Opet'te Magdalena Stysiak ile Eczacıbaşı Dynavit'de Tijana Boskovic'in performansları dikkat çekti.
20.10.2023 Voleybol
Stoltenberg: Baltık Denizi boru ve kablo hattına zarar verilirse NATO karşılık verir
Stoltenberg: Baltık Denizi boru ve kablo hattına zarar verilirse NATO karşılık verir Stoltenberg, "Eğer bunun NATO'nun kritik altyapısına yönelik kasıtlı bir saldırı olduğu kanıtlanırsa, bu elbette ciddi bir durum olacaktır" dedi. Genel Sekreter ayrıca, bu durumun aynı zamanda NATO'nun "birleşik ve kararlı tepkisiyle karşılanacağının" da altını çizdi
12.10.2023 Dünya
Elisa İsminin Anlamı Nedir? Elisa Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Elisa İsminin Anlamı Nedir? Elisa Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Elisa ismi, Arapça ve İbranice kökenli bir isimdir. Son yıllarda kız bebeklere konulan modern kız isimlerinden biri olarak popülaritesi artmaktadır. Sadece kulağa hoş gelmesi nedeni ile bile tercih edilen bu ismin anlamı da merak edilmektedir. Elisa'yı araştıranlar için Elisa isminin anlamı nedir? Elisa ne demek, ne anlamına gelir? İşte, detaylar.
25.09.2023 Gündem
Hayatın, ışığın ve İstanbul’un ressamı: Fausto Zonaro
Hayatın, ışığın ve İstanbul’un ressamı: Fausto Zonaro Fausto Zonaro, 1891’de geldiği İstanbul’a sevdalıydı. Sultan II. Abdülhamid’in portresini yapan tek ressamdı. Ardında binden fazla İstanbul konulu eser bıraktı. 1910’da “Persona non grata” olduğunu anlayınca eşi ve çocuklarıyla birlikte Sirkeci’den veda etti kente...
27.08.2023 Gündem
İtalya'da toplu tecavüz skandalı! 7 erkek korkunç anları anbean kaydetti
İtalya'da toplu tecavüz skandalı! 7 erkek korkunç anları anbean kaydetti İtalya'da 19 yaşındaki bir kıza tecavüz eden 7 erkek hakkında kimyasal hadım gündeme geldi.
26.08.2023 Dünya
Berdan Mardini'den anlamlı destek
Berdan Mardini'den anlamlı destek Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası bölge halkına yardımda bulunmak için resim çalışmalarını hızlandırarak, 23 eserden oluşan bir sergi gerçekleştiren 9 yaşındaki Elisa Süleymanoğlu'na bir destek de Berdan Mardini'den geldi.
19.06.2023 Cadde
Tolgahan Sayışman'dan Efehan açıklaması: Boynuz kulağı geçecek
Tolgahan Sayışman'dan Efehan açıklaması: Boynuz kulağı geçecek Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Cadde
‘Sessiz pandemi’ Lyme: 350 hastalığı taklit edebiliyor
‘Sessiz pandemi’ Lyme: 350 hastalığı taklit edebiliyor Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Vedat Turhan, enfekte kenenin insanları ısırması ile ortaya çıkan bakteriyel bir enfeksiyon hastalığı olan Lyme’a yönelik bilgi verdi. Prof. Dr. Turhan, “Pek çok hastalıkla karıştırıldığı için teşhisi zordur. Türkiye’de muzdarip 7 ila 10 milyon kişi bulunduğu tahmin ediliyor. Dünya üzerinde 350 civarı hastalığı taklit edebilen Lyme hastalığı taşıyan kişileri teşhis etme konusunda zorluyor” dedi.  
17.04.2023 Gündem
Laboratuvar hizmeti alınacak
Laboratuvar hizmeti alınacak ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre M.C.B.Ü laboratuvar hizmeti alacak.
6.03.2023 Ekonomi
Anneannesi kolonlara siper oldu, hayata tutundu
Anneannesi kolonlara siper oldu, hayata tutundu Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsılırken, Antakya’da büyük yıkımlar oldu. Antakya’da yıkılan 6 katlı apartmanın enkazından 7 saat sonra ekipler tarafından sağ olarak çıkarılan 4 yaşındaki Asel Erva Malatya, depremde kendisine siper olan anneannesini kaybederken, ailesi ile birlikte geldiği Mersin’in Silifke ilçesinde depremi unutmaya çalışıyor.
24.02.2023 Haberler
Anneannesi kolonlara siper oldu, hayata tutundu
Anneannesi kolonlara siper oldu, hayata tutundu Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsılırken, Antakya’da büyük yıkımlar oldu. Antakya’da yıkılan 6 katlı apartmanın enkazından 7 saat sonra ekipler tarafından sağ olarak çıkarılan 4 yaşındaki Asel Erva Malatya, depremde kendisine siper olan anneannesini kaybederken, ailesi ile birlikte geldiği Mersin’in Silifke ilçesinde depremi unutmaya çalışıyor.
24.02.2023 Gündem
Depremzede anneler doğum yaptı: Elisa Mucize, Masal ve Gülneva dünyaya geldi
Depremzede anneler doğum yaptı: Elisa Mucize, Masal ve Gülneva dünyaya geldi Deprem bölgesinden Antalya'nın Alanya ilçesine getirilen 3 depremzede hamile, doğum yaptı. Anneler bebeklerine Elisa Mucize, Masal ve Gülneva ismini koydu.
10.02.2023 Gündem
'Evli iş insanıyla görüntülendi' iddiası çok konuşuldu! 'Aman diyeyim, çocuk var'
'Evli iş insanıyla görüntülendi' iddiası çok konuşuldu! 'Aman diyeyim, çocuk var' Levent Veziroğlu'ndan iki sene önce boşanan Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisiyle objektiflere yakalanmıştı. Basın mensuplarını görünce panikleyen oyuncu, yanındaki kişinin evli bir iş insanına benzetilmesi üzerine açıklama yapmıştı. Kızıyla bir çocuk oyununun gösterimine gelen Fettahoğlu'na, çok konuşulan görüntülerle ilgili soru geldi.
23.01.2023 Cadde
VakıfBank'ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor
VakıfBank'ın ligdeki galibiyet serisi sürüyor Misli.com Sultanlar Ligi'nin 14'üncü haftasında VakıfBank, Bolu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup eden VakıfBank, ligde üst üste 9'uncu galibiyeti aldı.
14.01.2023 Voleybol
2023’ün okuma rotası
2023’ün okuma rotası Yayınevleri, 2023’e yeni kitaplarını okurlarla buluşturma motivasyonu ile girdi. Yeni yılda kitapseverlere okuma şöleni vadeden kitaplar geliyor.
8.01.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Elisa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.