2 bin yıldır hiç değişmedi! Bu sirke çok başka, dibindeki tortuda bile şifa var
2 bin yıldır hiç değişmedi! Bu sirke çok başka, dibindeki tortuda bile şifa var Elma sirkesi ile ilgili çok fazla şey duyup okuduğunuza eminiz! Bu mucizevi sıvının sindirimi kolaylaştırması, bağışıklığı güçlendirmesi ve cilt güzelliğine olan faydası artık pek çok kişi tarafından biliniyor. Peki, çok eski bir halk ilacı olan elma sirkesinin bilimsel olarak da kanıtlanmış iyileştirici özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? İşte her gün sirke tüketmeniz için 5 haklı neden…
12.08.2023 Genel Sağlık
Elma sirkesi nasıl yapılır?
Elma sirkesi nasıl yapılır? Elma sirkesi sağlık açısından faydalarının yanında lezzeti ile ön plana çıkan, son yıllarda en çok rağbet gören sirke türlerinden biri hâline gelmiştir. Temizlikten salatalara hatta birkaç hastalığın tedavisinde kullanılan elma sirkesi de diğer bütün sirkeler gibi fermantasyon yöntemi ile elde edilir.
30.04.2018 Gündem
Ev yapımı elma sirkesi nasıl yapılır?
Ev yapımı elma sirkesi nasıl yapılır? Salatanın en yakın arkadaşı ve birçok derde deva olan sirkeyi evde kendiniz yapabileceğinizi biliyor musunuz? Eğer ev yapımı elma sirkesi nasıl yapılır diyorsanız, işte tarifi:
7.09.2017 Yemek