Elmander

Elmander

Son dakika elmander haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elmander gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elmander haber sayfamızda...

Elmander

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.755 elmander haberi bulunmuştur.
Suudi Arabistan'ın çılgın Mauro Icardi planı! Fabrizio Romano duyurdu
Suudi Arabistan'ın çılgın Mauro Icardi planı! Fabrizio Romano duyurdu Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezona damgasını vuran Mauro Icardi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız için Suudi Arabistan ekibi kolları sıvadı.
11.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Mauro Icardi şoku! Transfer için Jose Mourinho devrede
Galatasaray'a Mauro Icardi şoku! Transfer için Jose Mourinho devrede Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezona damgasını vuran Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Arjantinli yıldızı radarına aldı. İşte haberin detayları...
7.06.2023 Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Mauro Icardi tarihe geçti! 11 yıl sonra bir ilk
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Mauro Icardi tarihe geçti! 11 yıl sonra bir ilk Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederken sarı-kırmızılı ekibin dünya yıldızları Icardi ve Zaniolo maça damgasını vurdu. Arjantinli yıldız bir ilke de imza attı. İşte detaylar...
5.06.2023 Galatasaray
Nef Stadyumu’ndaki 600. gol Mauro Icardi’den
Nef Stadyumu’ndaki 600. gol Mauro Icardi’den Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Başakşehir ile oynadığı maçta Arjantinli golcü Mauro Icardi, Nef Stadyumu’ndaki 600. golü kaydetti
6.04.2023 Galatasaray
Necati Ateş'ten Fatih Terim ve Fenerbahçe itirafı! 'Galatasaray tarihindeki en değerli şampiyonluk'
Necati Ateş'ten Fatih Terim ve Fenerbahçe itirafı! 'Galatasaray tarihindeki en değerli şampiyonluk' Galatasaray'da futbolcu ve antrenör olarak görev yaptıktan sonra şu anda yorumculuğa başlayan Necati Ateş açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımdaki futbolculuk yılları hakkında konuşan Necati Ateş, Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözlere imza attı. Necati Ateş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye dair itiraflarda bulundu.
5.09.2022 Galatasaray
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum'
Aykut Kocaman'dan Aziz Yıldırım ve Ali Koç açıklaması! 'Son zamanlarda çok sık ağlıyorum' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulüp, kariyeri, Ali Koç, Aziz Yıldırım, sportif direktörlük ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
Olay sözler: Terim bir daha Galatasaray'ın başına zor gelir! Gedson sıradan oyuncu
Olay sözler: Terim bir daha Galatasaray'ın başına zor gelir! Gedson sıradan oyuncu Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Bülent Tulun, Fatih Terim'den Eric Gerets'e, Ribery'den Drogba'ya kadar birçok konuda Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.
11.04.2022 Galatasaray
Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim'den sürpriz karar! İşte Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yerine gelecek isimler
Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim'den sürpriz karar! İşte Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yerine gelecek isimler Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve Fatih Terim arasındaki soğuk savaş sürerken, karşılıklı hamleler gelmeye devam ediyor. Işıtan Gün'ün anlaştığı Torrent için olumsuz yanıt veren Fatih Terim'in yönetime karşı kontra hamle yaptığı öğrenildi. Fatih Terim'in Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yerine düşündüğü iki yardımcı ortaya çıktı. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin detayları...
8.01.2022 Galatasaray
Son dakika haberleri: Johan Elmander'den Fatih Terim itirafı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi
Son dakika haberleri: Johan Elmander'den Fatih Terim itirafı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'ın efsane futbolcularından Johan Elmander, sarı-kırmızılıların resmi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Süper Lig devinde 61 maçta forma giyen eski futbolcu, Teknik Direktör Fatih Terim hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte İsveçli efsanenin yaptığı açıklamalardan satır başları...
20.11.2021 Galatasaray
Azerbaycan, Samet Aybaba ile büyük ölçüde anlaştı!
Azerbaycan, Samet Aybaba ile büyük ölçüde anlaştı! Azerbaycan'da Teknik direktör Giovanni De Biasi ile yolların ayrılması beklenirken gündemdeki ilk isim Samet Aybaba oldu.
12.11.2021 Futbol
Julio Ribas: 'Türkiye dünyanın en iyi milli takımlarından biri'
Julio Ribas: 'Türkiye dünyanın en iyi milli takımlarından biri' Cebelitarık Teknik Direktörü Julio Ribas, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın deplasmanda Türkiye ile yapacakları karşılaşmanın kendileri için çok önemli bir tecrübe olacağını söyledi. Ribas, "Türkiye benim için dünyanın ve Avrupa'nın en iyi milli takımlarından biri. Çok ileriye gidebilecek bir takım, gidecektir de" dedi.
12.11.2021 Milli Takım
Beşiktaş istiyordu, Galatasaray bitiriyor! Premier Lig yıldızı için Elmander devrede
Beşiktaş istiyordu, Galatasaray bitiriyor! Premier Lig yıldızı için Elmander devrede Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesine kısa süre kala transfer hareketliliği hız kazandı. Galatasaray'ın ara transferdeki golcü planı netleşmeye başladı. Premier Lig ekibinden ayrılmak isteyen yıldız isim için sarı-kırmızılı kulüp eski futbolcusu Elmander'i devreye sokacak.
12.11.2021 Galatasaray
A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Piontek onurlandırıldı
A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Piontek onurlandırıldı Türk ve Danimarka Milli Takımlarının Alman asıllı eski teknik direktörü Sepp Piontek Parken Stadı’nda onurlandırıldı.
13.10.2021 Milli Takım
Son dakika - Johan Elmander'den Galatasaray ve Fatih Terim itirafı!
Son dakika - Johan Elmander'den Galatasaray ve Fatih Terim itirafı! Galatasaray taraftarının sevdiğim isimlerden olan Johan Elmander sarı-kırmızılı günlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 Galatasaray
Milyonluk imza! Ev parasına satılık forma
Milyonluk imza! Ev parasına satılık forma Türk futbolunda büyük camialarıyla dikkati çeken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi kulüplerde geçen yıllarda forma giyen yıldız futbolcuların imzalı formalarının internet üzerinden satışı, yoğun ilgi görüyor. Bir internet sitesinde 'forma' başlığı altında satışa sunulan yaklaşık 3 bin civarında ilanda, formaların fiyatı 1 milyon 200 bin liraya kadar yükseliyor.
5.10.2021 Gündem
Mostafa Mohamed neden gol atamıyor? Ümit Davala açıkladı
Mostafa Mohamed neden gol atamıyor? Ümit Davala açıkladı Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Göztepe'yi 2-1 yendi. Sarı kırmızılı ekibin eski antrenörü Ümit Davala karşılaşmayı değerlendirdi.
27.09.2021 Galatasaray
Elmander'den Florya'ya sürpriz ziyaret
Elmander'den Florya'ya sürpriz ziyaret Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 5. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İtalya'nın Lazio takımıyla yapılan maçı izlemek için İstanbul'a gelen eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander takımı ziyaret etti.
18.09.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: 'Fatih Terim'le devam etmeyi düşünmüyorum'
Son dakika - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: 'Fatih Terim'le devam etmeyi düşünmüyorum' Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Başkan Cengiz yaklaşan seçim için "Aday olmayacağım. Yönetimimden biri aday olursa desteklerim. Ben Abdürrahim Bey'e, Yusuf Bey'e ve Kaan Bey'e adaylık teklif ettim ama 'hayır' dediler. Sizin önünüzde bir kez daha teklif ediyorum" açıklamasını yaptı. Cengiz ayrıca Fatih Terim'le yola devam etmeyi düşünmediğini ve yeni hoca çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
21.05.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu için bonservis kararı!
Son dakika - Galatasaray'da Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu için bonservis kararı! Kurtuluşu gençlerde gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kiralık olarak forma giyen iki futbolcu, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu’na proje gözüyle bakıyor. Yaz döneminde iki ismin de bonservisinin alınması planlanıyor
26.04.2021 Galatasaray
Son dakika - Şansal Büyüka'dan Sergen Yalçın için Fatih Terim yorumu! 'Mümkün değil'
Son dakika - Şansal Büyüka'dan Sergen Yalçın için Fatih Terim yorumu! 'Mümkün değil' Beşiktaş; rakiplerini bunaltan, nefes aldırmayan, hızlı, çabuk, öne, yani güçlü oyun anlayışı ile bugün Süper Lig’in uzak ara en iyisi... Transfer elbette önemli, ama transfer ettiğini parlatmak, oynatmak, kazanmak, takım olmak daha da önemli... Sergen Yalçın bunu başardı. Okuyorum, dinliyorum ve buna asla katılmıyorum. Bazıları sürekli “Beşiktaş, Fatih Terim’ini buldu” diyor. Böyle bir benzetme mümkün değil...
23.01.2021 Beşiktaş
İşte Johan Elmander'in yeni görevi
İşte Johan Elmander'in yeni görevi Galatasaray’ın scout ekibine destekte bulunan eski futbolcusu Johan Elmander, İsveç kulübü Örgryte’de antrenör olarak göreve getirildi.  
21.10.2020 Galatasaray
Galatasaray'da karar verildi! Diagne ve Babel...
Galatasaray'da karar verildi! Diagne ve Babel... Sezon başında kiralık olarak Club Brugge'e gönderilen Mbaye Diagne ile ikinci yarı Ajax'ın yolunu tutan Ryan Babel, teknik patron Fatih Terim'in gelecek sezon planlamasında yer almıyor.
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim'in yeni yardımcıları belli oluyor!
Fatih Terim'in yeni yardımcıları belli oluyor! Hasan Şaş’ın istifasının ardından Ümit Davala’yla da yeni sezonda devam etmeyecek olan Fatih Terim'in yeni yardımcıları netleşmeye başladı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Florin Andone'yi gönderiyor
Galatasaray Florin Andone'yi gönderiyor Galatasaray, sezon başı Premier Lig ekiplerinden Brighton'dan 700 bin Euro karşılığında kiraladığı Florin Andone'den beklediği verimi alamamıştı. Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sezonun büyük bir bölümünü kaçıran Rumen golcünün sezon sonunda kulübüne döneceği, Galatasaray'ın herhangi bir transfer isteği olmadığı iddia edildi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da 2. adam Levent Şahin
Galatasaray'da 2. adam Levent Şahin Teknik direktör Fatih Terim, teknik ekipte yeniliğe gitmeye hazırlanırken, gelecek sezon için Levent Şahin'i 2. adam konumuna getirmeyi planlıyor.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Elmander ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.