Elton John

Elton John

Son dakika Elton John haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elton John gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elton John haber sayfamızda...

Elton John

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 634 elton john haberi bulunmuştur.
30’uncu yılını kutluyor
30’uncu yılını kutluyor Tüm zamanların en ünlü ve en sevilen animasyon filmi ‘The Lion King’ (Live Action), 30’uncu yılını İstanbul Film Orkestrası eşliğinde Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde kutlayacak.
16.03.2024 Cadde
Mahkeme ile sinema salonları arasında bir tür
Mahkeme ile sinema salonları arasında bir tür Bu hafta Ahmet Kaya’nın hayatını konu alan “Ahmet’in Türküsü” filmi gösterimde. Beğeni toplayan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi ise mahkeme kararıyla vizyondan kaldırıldı geçtiğimiz günlerde. Zeki Müren filmi için ise yapımcıların “Konjonktürel olarak zamanlamayla ilgili soru işaretleri olması nedeniyle” filmi yapmaktan vazgeçtikleri açıklaması geldi. Peki, gerçek ile kurmacanın sınırları nasıl belirlenmeli? Hukuki anlaşmazlıklara konu olan filmler neden bu kadar çoğaldı? Sinema eleştirmenlerine sorduk.
3.03.2024 Pazar
Elton John’un eşyaları sekiz milyon dolara satıldı
Elton John’un eşyaları sekiz milyon dolara satıldı Müzik efsanesi Elton John’un kişisel eşyaları New York’taki bir müzayedede sekiz milyon dolara satıldı. Gösterişli kostümleriyle, HIV/AIDS’le mücadeleye olan bağlılığıyla tanınan ve geçtiğimiz yıl sahnelere veda turnesini tamamlayan ünlü sanatçının en dikkat çeken parçalarından biri monogramlı gümüş botlar 100 bin dolara, 1970’lerden kalma glam rock tulum ise 12 bin 600 dolara alıcı buldu.
23.02.2024 Kültür Sanat
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu!
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu! Yetkililer, aldıkları telefon karşısında şaşkına döndü. Soğuk Savaş yıllarında kullanılan nükleer füze, bir adamın garajında bulunmuştu. Garajın sahibi roketi bir müzeye bağışlamak istiyordu ve silahın ölen komşusuna ait olduğunu ve bir emlak satışından alındığını anlatıyordu.
3.02.2024 Dünya
Elton John en büyükler kulübünde
Elton John en büyükler kulübünde Sir ünvanlı müzik efsanesi, 76 yaşındaki Elton John, Farewell From Dodger Stadium performansıyla ilk Emmy Ödülü’nü kazanarak EGOT yani Emmy, Grammy, Oscar ve Tony Ödülü’nün hepsini kazanmış 19. sanatçı oldu.
17.01.2024 Kültür Sanat
Türk kızı Yeşim de korkunç cerrahın kurbanı! Nefes boruları pipetten farksızmış
Türk kızı Yeşim de korkunç cerrahın kurbanı! Nefes boruları pipetten farksızmış Amacı, kendi geliştirdiği yapay soluk borularıyla birçok insana umut olmaktı. Üstelik Obama'dan Clinton'a kadar sayısız ünlünün ameliyatını yaptığını da iddia ediyordu. Ancak uyguladığı yöntem yüzünden aralarında Türk kızı Yeşim Çetir'in de olduğu 8 kişi korkunç acılar çekerek hayatlarını kaybetti.
9.12.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak
Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in kişisel koruması İsrail ordusuna katıldı.
19.10.2023 Dünya
100 milyon dolar! Taylor Swift filminin ön satışı rekor kırdı
100 milyon dolar! Taylor Swift filminin ön satışı rekor kırdı 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in turne filmi, Sam Wrench'in yönettiği 'Taylor Swift: The Eras Tour', sinemada gösterime girmeden ön bilet satışlarında 100 milyon dolar hasılatı aştı. Eras'ın, Kasım 2024’te sona erdiğinde 'tüm zamanların en yüksek hasılat yapan konser turu' olacağı öngörülüyor.
7.10.2023 Cadde
MTV Ödül Töreni'ne damga vurmuştu! Taylor Swift için iş ilanı verildi
MTV Ödül Töreni'ne damga vurmuştu! Taylor Swift için iş ilanı verildi Amerika'nın en çok kazanan pop yıldızı Taylor Swift'in müziğinin önemini tüm dünyaya anlatmakla özel olarak görevlendirilecek bir gazeteci aranıyor. ABD merkezli medya şirketi, popülaritesi her geçen gün artan 12 Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı hakkında tam zamanlı haber yapacak bir muhabir için ilan verdi.
16.09.2023 Cadde
1.4 milyar $’lık rekor tahmini
1.4 milyar $’lık rekor tahmini ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in “Eras” adlı konser turunun Kasım 2024’te sona erdiğinde 1.4 milyar dolarlık gelirle rekor kıracağı öngörülüyor.
10.09.2023 Cadde
Kariyerini sonlandırdı!
Kariyerini sonlandırdı! Elton John, 50 yıllık kariyerini 330 konserlik ‘Farewell Yellow Brick Road’ turunun son ayağı İsveç’te sona erdirdi.
10.07.2023 Cadde
Diva yeniden tanımlanıyor
Diva yeniden tanımlanıyor Londra’da V&A Müzesi’nde açılan “DIVA” sergisi 19’uncu yüzyılın ünlü sopranolarından günümüzdeki küresel megastarlarına uzanan bir süreç boyunca diva kavramının gücünü ve yaratıcılığını ziyaretçileriyle buluşturuyor.
8.07.2023 Pazar
Ekonomiye yıldız dopingi
Ekonomiye yıldız dopingi Beyoncé ile Taylor Swift’in konserleri yeni bir gündem yarattı. Bazı süperstarlar verdikleri konserlerle para kazanmakla yetinmezler, tüm ekonomileri ses telleriyle hareket ettirmeyi başarırlar.
25.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Düet albüm hazırlığı Britney Spears, geçtiğimiz yıl Sir Elton John ile çıkardığı single’ı ‘Hold Me Closer’ın başarısının ardından, düet albümü hazırlığı içinde olduğunu belirtti...
18.05.2023 Cadde
Müziğin ‘Nobel’leri sahiplerini buldu
Müziğin ‘Nobel’leri sahiplerini buldu Müzik dünyasının ‘Nobel’i kabul edilen Polar Müzik Ödülleri’nin yeni sahipleri açıklandı.
7.04.2023 Kültür Sanat
Bu duvarların sesi var
Bu duvarların sesi var "If These Walls Could Sing", müzik tarihinin meşhur mu meşhur kayıt stüdyosu Abbey Road hakkında bir belgesel. Üstelik belgeselin yönetmeni, bizzat Abbey Road kelimelerini hafızalarımıza nakşeden The Beatles üyesi Paul McCartney’in kızı Mary McCartney...
15.01.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz Yakın dönemin iz bırakan müzisyen biyografileri, oyuncu performanslarıyla da fark yaratıyor...
25.12.2022 Kültür Sanat
Dries Mertens'ten Okan Buruk'a övgü dolu sözler
Dries Mertens'ten Okan Buruk'a övgü dolu sözler Galatasaray'ın yeni transferi Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs, Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
25.11.2022 Galatasaray
Dries Mertens'ten Okan Buruk açıklaması! 'Buraya kazanmaya geldim'
Dries Mertens'ten Okan Buruk açıklaması! 'Buraya kazanmaya geldim' Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Dires Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs, sarı-kırmızılı kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok sevdiğini dile getiren Mertens, "Türkiye'ye ilk geldiğimizde muhteşem bir atmosferle karşılandık. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok sevdik. Buraya geldikten sonra da hemen ev bakmaya başladık ve şu anda muhteşem bir yerde yaşıyoruz" diye konuştu. Tecrübeli futbolcunun eşi Katrin Kerkhofs ise "Çok sıcak bir karşılama oldu çok memnun kaldık" dedi.
14.10.2022 Galatasaray
Prens Harry ve Elton John'un da arasında olduğu ünlülerden İngiliz gazetesine dava!
Prens Harry ve Elton John'un da arasında olduğu ünlülerden İngiliz gazetesine dava! Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, İngiliz basınıyla yaşadıkları sorunlarla sık sık gündeme gelmişti. Prens Harry, son olarak aralarında Elton John, Barones Doreen Lawrence ve Elizabeth Hurley gibi isimlerin de bulunduğu ünlülerle birlikte Associated Newspapers Ltd.'ye dava açtı. Harry'i temsil eden hukuk firmasından yapılan açıklamada gazetenin işlediği iddia edilen suçlar ise büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...
8.10.2022 Cadde
Ünlü isimlerden mahremiyet davası
Ünlü isimlerden mahremiyet davası Aralarında Elton John, Elizabeth Hurley ve Prens Harry gibi isimlerin bulunduğu ünlüler Daily Mail’in yayıncısı Associated Newspapers’a dava açtı. Ünlü isimlerin avukatları önceki gün mahkemeye verdikleri dikeçede, Daily Mail’in yayıncısı Associated Newspapers’ı ‘ağır mahremiyet ihlalleri‘yle suçladı, ellerinde ‘ciddi deliller olduğunu’ söyledi.
8.10.2022 Dünya
Britney Spears: Muhtemelen bir daha sahneye çıkmayacağım
Britney Spears: Muhtemelen bir daha sahneye çıkmayacağım Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John (75) ile yaptığı düet ile müzik listelerine dönüş yapan pop müziğin ünlü ismi Britney Spears (40), kariyeri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü isim, bir daha sahneye çıkmayacağını duyurdu.
14.09.2022 Cadde
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası
Hiç unutulmadı! Prenses Diana'nın 25 yıllık mirası Çağdaş Ertuna - Prenses Diana’nın Paris’teki trafik kazasında hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 25 yıl geçti...
28.08.2022 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Elton John ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.