Elvis Presley

Elvis Presley

Son dakika Elvis Presley haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elvis Presley gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elvis Presley haber sayfamızda...

Elvis Presley

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 673 elvis presley haberi bulunmuştur.
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
Mahkeme ile sinema salonları arasında bir tür
Mahkeme ile sinema salonları arasında bir tür Bu hafta Ahmet Kaya’nın hayatını konu alan “Ahmet’in Türküsü” filmi gösterimde. Beğeni toplayan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi ise mahkeme kararıyla vizyondan kaldırıldı geçtiğimiz günlerde. Zeki Müren filmi için ise yapımcıların “Konjonktürel olarak zamanlamayla ilgili soru işaretleri olması nedeniyle” filmi yapmaktan vazgeçtikleri açıklaması geldi. Peki, gerçek ile kurmacanın sınırları nasıl belirlenmeli? Hukuki anlaşmazlıklara konu olan filmler neden bu kadar çoğaldı? Sinema eleştirmenlerine sorduk.
3.03.2024 Pazar
Tayfun Duygulu: Bana 'Yerli Elvis Presley' diyorlardı!
Tayfun Duygulu: Bana 'Yerli Elvis Presley' diyorlardı! Şarkıcı Tayfun Duygulu, geçtiğimiz gün eşi Bella Duygulu ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, tarzının Elvis Presley'ye benzetildiğini söyleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.01.2024 Cadde
‘Elvis Presley’ yeniden sahnede!
‘Elvis Presley’ yeniden sahnede! “Rock’n roll’un kralı”, efsanevi şarkıcı Elvis Presley bu yıl sonunda sevenleriyle buluşacak!
5.01.2024 Kültür Sanat
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Elvis Presley’nin evinde Türk imzası
Elvis Presley’nin evinde Türk imzası Yapımcı Ramiz Özbay, dünyada bir ilke imza attı.
2.12.2023 Cadde
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan
Arjantin’e ‘uçuk’ bir başkan Arjantin’de devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunu, sağ popülist Javier Milei kazandı. ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a benzetilen ve “aykırı” fikirleri nedeniyle halk arasında “deli” diye de nitelendirilen Milei, Merkez Bankası’nı lağvetmek ve ABD dolarını resmi para birimi olarak kullanılmasını istemek gibi vaatleriyle dikkat çekiyordu.
21.11.2023 Dünya
Priscilla Presley, Elvis Presley'den sonra neden evlenmediğini açıkladı
Priscilla Presley, Elvis Presley'den sonra neden evlenmediğini açıkladı 42 yaşında ölen “Rock’n Roll Kralı” Elvis Presley’in eski eşi Priscilla Presley, bir daha evlenmemişti. Elvis Presley yaşadığı müddetçe yeniden evlenmeme yemini ettiği iddia edilen Priscilla Presley, söylentileri doğruladı ve yıllar sonra itirafta bulundu.
7.11.2023 Cadde
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra’da açık artırmaya çıkarılacak.
11.10.2023 Cadde
Filmekimi hoş gelir
Filmekimi hoş gelir 13-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Filmekimi’nin programı hayli zengin. Bu yapımlar arasından ‘kaçırmayın’ dediğimiz bir izleme listesi hazırladık.
11.10.2023 Kültür Sanat
Altın Aslan’da feminizm zaferi
Altın Aslan’da feminizm zaferi 80. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı, Yorgos Lanthimos’un festival süresince favori gösterilen filmi “Poor Things” kazandı. Yeni bir Frankenstein yorumu olarak nitelendirilen yapım, feminist söylemi ve Emma Stone’un performansıyla Oscar’ın da favorilerinden olacak.
11.09.2023 Kültür Sanat
İki Türk’ten büyük başarı
İki Türk’ten büyük başarı Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International - JCI) Dünyanın 10 Başarılı Genci’ni açıklandı.
9.09.2023 Gündem
‘Tereddüt Çizgisi’ seyirciyle buluştu
‘Tereddüt Çizgisi’ seyirciyle buluştu Türkiye’den Orizzonti (Ufuklar) Bölümü’nde yarışan ikinci filmimiz olan “Tereddüt Çizgisi” Venedik’te galasını yaptı. “İki Şafak Arasında”dan tanıdığımız Selman Nacar’ın yönettiği ve başrolünde Tülin Özen’in yer aldığı “Tereddüt Çizgisi” de Venedik’te seyircisiyle buluştu.
6.09.2023 Kültür Sanat
Venedik’te yarış
Venedik’te yarış 80.Venedik Film Festivali dün, Edoardo De Angelis’in “Comandante” adlı filmi ile açıldı.
31.08.2023 Kültür Sanat
Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu!
Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni belli oldu! Rock’n Roll Kralı Elvis Presley'nin şarkıcı kızı Lisa Marie Presley, 12 Ocak'ta 54 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Eski eşiyle paylaştığı evinde hareketsiz halde bulunan ve hastaneye getirildikten sonra hayatını kaybeden Presley'nin ölüm sebebi aylar sonra açıklandı.
15.07.2023 Cadde
Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı!
Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı! Rock’n Roll Kralı Elvis Presley'nin tek çocuğu ve yasal varisi Lisa Marie Presley, geçtiğimiz ocak ayında kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Lisa Marie'nin cenazesinden bir hafta sonra annesi Priscilla Presley (77) ile kızı Riley Keough (33) arasında miras konusunda anlaşmazlık çıkmıştı. Mahkemeye taşınan miras tartışması sona erdi. İşte detaylar...
18.05.2023 Cadde
Müzikseverler en çok bu plakları dinledi
Müzikseverler en çok bu plakları dinledi Müzik tutkunları için zengin plak koleksiyonunun en çok satanları belli oldu.
27.04.2023 Kültür Sanat
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi Geçtiğimiz ocak ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan sosyetik güzel Paris Hilton, çocukluğunda yaşadığı korkunç bir olayla gündeme geldi. Yeni yayınlanan anı kitabında, henüz 10'lu yaşlarının başlarında öğretmeni tarafından istismara uğradığını anlatan ünlü isim; "Kendimi kurban olarak görmem uzun süre aldı" dedi.
15.03.2023 Cadde
Elvis’in uçağı kurtarıldı
Elvis’in uçağı kurtarıldı Rock’n Roll müziğinin efsanevi sesi Elvis Presley’nin çok sevdiği 1962 model, kırmızı “Lockheed JetStar” özel uçağı, 40 yıl boyunca ABD’nin New Mexico eyaletindeki çöle terk edildikten sonra Florida’ya getirildi.
14.03.2023 Dünya
Kızıyla arası 8 yıldır açıkmış
Kızıyla arası 8 yıldır açıkmış “Rock’n roll kralı” olarak bilinen ve 1977’de ölen efsanevi şarkıcı Elvis Presley’nin kızı Lisa Marie Presley de 12 Ocak’ta hayatını kaybetmişti.
6.02.2023 Dünya
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Dünya
Elvis’in kızı da erken veda etti!
Elvis’in kızı da erken veda etti! 42 yaşında ölen “Rock’n Roll Kralı” Elvis Presley’nin tek çocuğu olan şarkıcı Lisa Marie Presley de kalp krizinden 54 yaşında hayatını kaybetti. Dört çocuk annesi Presley birçok trajedi yaşamıştı.
14.01.2023 Dünya
Elvis Presley'in tek çocuğu Lisa Marie hayatını kaybetti! Ölüm nedeni babasıyla aynı
Elvis Presley'in tek çocuğu Lisa Marie hayatını kaybetti! Ölüm nedeni babasıyla aynı Rock'n roll efsanesi Elvis'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley 54 yaşında öldü. Ölüm haberini Priscilla Presley, "Güzel kızım Lisa Marie'nin aramızdan ayrıldığına dair yıkıcı haberi üzüntüyle paylaşmak zorundayım" mesajıyla verdi.
13.01.2023 Dünya
Sergi
Sergi Son çağrı! Bizans döneminin doğaüstü ve bilinmez olana ilişkin sembolik dünyasına kendinizi kaptıracağınız “İsmi Lâzım Değil” adlı sergiyi görmek için bugün son gün...
11.12.2022 Kültür Sanat
Fenerbahçe-Rennes maçında 'Elvis Presley' sürprizi!
Fenerbahçe-Rennes maçında 'Elvis Presley' sürprizi! Fenerbahçe-Rennes maçının hakemi Novak Simovic saç kesiminden dolayı ülkesinde Elvis Presley olarak tanınıyor.
27.10.2022 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Elvis Presley ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.