Elysee Sarayı

Elysee Sarayı

Son dakika Elysee Sarayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elysee Sarayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elysee Sarayı haber sayfamızda...

Elysee Sarayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 730 elysee sarayı haberi bulunmuştur.
Macron’un imajı Brigitte’e emanet
Macron’un imajı Brigitte’e emanet Geçtiğimiz günlerde boks antrenmanındayken çekilmiş fotoğrafıyla gündeme gelen ve sivil hayatından daha fazla görsel paylaşmaya başlayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, eşi Brigitte Macron’un etkisiyle imaj değişikliği yaptığı iddia edildi.
27.03.2024 Dünya
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor?
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor? Fransa’da devletin hesaplarını kontrol etmekten sorumlu Sayıştay raporuna göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte’in 2022 yılındaki masrafları için devlet kasasından 315 bin 808 euro harcandı.
15.03.2024 Dünya
2013 yılından beri ilk! Katar Emiri Al Thani'den Fransa'ya resmi ziyaret
2013 yılından beri ilk! Katar Emiri Al Thani'den Fransa'ya resmi ziyaret Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani, 2013 yılında tahta çıkmasının ardından Fransa’ya ilk resmi ziyaretini düzenledi. Al Thani, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile başkent Paris’teki Elysee Sarayı'nda bir araya geldi.
27.02.2024 Dünya
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp'
Zelenskiy aylar sonra ilk kez açıkladı! 'Bu bizim için büyük bir kayıp' Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.Rusya, gizli olarak sınıflandırdığı için kamuoyu ile savaştaki kayıplarına ilişkin bilgi paylaşmıyor.
25.02.2024 Dünya
Fransa'da göç yasasını sertleştiren yeni tasarı Macron'un partisinde çatlağa yol açtı
Fransa'da göç yasasını sertleştiren yeni tasarı Macron'un partisinde çatlağa yol açtı Parlamentonun iki kanadı tarafından da onaylanması gereken anlaşma, Avrupa'nın diğer ülkelerinde olduğu gibi göç konusunda Fransa'da da siyasi ağırlığın sağa doğru kaydığını gösteriyor
20.12.2023 Dünya
Macron’a laiklik eleştirisi
Macron’a laiklik eleştirisi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Yahudilerin 7 Aralık-15 Aralık arasında kutladığı Hanuka Bayramı dolayısıyla, Elysee Sarayı’nda, Fransa Hahambaşı Haim Korsia ile birlikte ilk mumu yakma törenine katılması, laiklik tartışmalarına neden oldu.
10.12.2023 Dünya
Macron’dan İsrail'e çağrı: Bombalamayı durdurun
Macron’dan İsrail'e çağrı: Bombalamayı durdurun Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail’in Gazze’ye düzenlemeyi sürdürdüğü saldırıların için ateşkes çağrısında bulundu. Fransız Cumhurbaşkanı, “Bebekler, kadınlar, yaşlılar bombalanıyor ve öldürülüyor. Bunun hiçbir gerekçesi ve hiçbir meşruiyeti yok. Bu yüzden İsrail'i durmaya çağırıyoruz" dedi.
11.11.2023 Dünya
Macron’un danışmanı Ankara’da oturacak
Macron’un danışmanı Ankara’da oturacak Daha önce Fransa’nın Güney Kıbrıs büyükelçiliğinde görev yapan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Avrupa ve Türkiye’den sorumlu danışmanı Isabelle Dumont, Ankara’ya büyükelçi olarak atandı. Dumont bu hafta Ankara’ya gelerek göreve başlayacak.
22.08.2023 Dünya
Fransa'da kabine değişikliği! Göreve gelen isimler belli oldu
Fransa'da kabine değişikliği! Göreve gelen isimler belli oldu Fransa’da kabine değişikliğine gidilerken, Başbakan Elisabeth Borne görevine devam edecek.
20.07.2023 Dünya
Macron'a 'Kesik Parmak' şoku! Sarayın kapısına bıraktılar, başka bir iz yok
Macron'a 'Kesik Parmak' şoku! Sarayın kapısına bıraktılar, başka bir iz yok Milli bayram öncesi Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a yönelik skandal bir eylem yapıldı. Söz konusu gelişme dünya basınında kısa sürede ses getirdi.
13.07.2023 Dünya
Fransa'yı karıştıran 10 saniye! Polis 17 yaşındaki çocuğu öldürdü
Fransa'yı karıştıran 10 saniye! Polis 17 yaşındaki çocuğu öldürdü Fransa'da bir polis 17 yaşındaki çocuğu aracının içindeyken öldürdü. Yaşanan gelişme sonrası ülkede binlerce kişi sokağa döküldü.
29.06.2023 Dünya
Fransa'da saldırı: Aşırı sağcı gösteriler yasaklandı
Fransa'da saldırı: Aşırı sağcı gösteriler yasaklandı Annecy kentindeki bir parkta dört çocuk ve iki yetişkinin bıçakla yaralandığı saldırı sonrasında aşırı sağcıların planladığı gösterilere 'şiddet olayları çıkabileceği' gerekçesiyle izin verilmedi. Le Parisien gazetesi ise, saldırganın gözaltında tutulduğu karakolda 'ağır bir histeri nöbeti geçirdiğini' yazdı.
9.06.2023 Dünya
Avrupa'nın göbeğinde demokrasi çöküşü! İşte Fransa'daki skandalın perde arkası
Avrupa'nın göbeğinde demokrasi çöküşü! İşte Fransa'daki skandalın perde arkası Fransa Senatosu'nda düzenlenen resepsiyonda terör örgütü YPG/PKK için skandal bir tören düzenlendi. Teröristlere 'onur nişanı' verilirken Paris Senatörü Pierre Laurent'in paylaşımı 'pes' dedirtti. Peki Fransa, teröristlere ödül vermekle ne amaçlıyor? Olayın perde arkasında neler var? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
27.03.2023 Dünya
Macron’un lüks saatine taktılar
Macron’un lüks saatine taktılar Fransa’da emeklilik reformuyla ilgili protesto gösterileri devam ederken, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un katıldığı bir canlı yayın esnasında kolundaki lüks saati çıkarması muhaliflerin dikkatini çekti. Muhalifler, ‘zenginlerin cumhurbaşkanı’ olarak gördükleri Macron’u lüks saatini saklamaya çalışmakla suçladı. Saatin 80 bin Euro değerinde olduğunu iddia etti.
26.03.2023 Dünya
Fransa yangın yeri!
Fransa yangın yeri! Fransa’da emeklilik reformuna karşı gerçekleştirilen gösteriler devam ederken, önceki gece ülkenin önemli kentlerinden Bordeaux’da belediye binası ateşe verildi.
25.03.2023 Dünya
Ülke karıştı! Emekli adayları sokaklara döküldü, tek bir talepleri var
Ülke karıştı! Emekli adayları sokaklara döküldü, tek bir talepleri var Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, emeklilik yaşının 62'den 64'e yükseltilmesini öngören yasa tasarısına karşı Fransızlar bugün grev yapacak.
19.01.2023 Dünya
Macron’dan güç aldı!
Macron’dan güç aldı! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile başkent Paris’teki Elysee Sarayı’nda bir görüşme yapan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, adeta sırtını Fransa liderine dayadı ve rahatça Türkiye’yi suçladı.
14.09.2022 Dünya
Yunanistan'ın son umudu Macron: Türkiye'ye karşı siper!
Yunanistan'ın son umudu Macron: Türkiye'ye karşı siper! 'Ankara nereye gidiyor?- Ege'deki gerilimin kontrolden çıkması endişesi güçleniyor?' diyen gazeteler, Yunan Başbakan Miçotakis ve Fransız lider Macron'un görüşmesini sevinç çığlıkları atarak sayfalarına taşıdı.
13.09.2022 Dünya
'Muhtemel bir Türk-Yunan savaşının ilk aşamasındayız!'
'Muhtemel bir Türk-Yunan savaşının ilk aşamasındayız!' Yunanistan Başbakanı hafta sonu Türkçe kelime kullandı, bugün ise Paris'te Fransa lideri Macron'la buluşuyor. 'Atina'da Libya korkusu' başlığı atan Yunan medyası, Alman yayın organından alıntı yapıp 'Erdoğan savaşa mı hazırlanıyor?' sorusunu yöneltti.
13.09.2022 Dünya
Macron çok özel hayatıyla gündemde
Macron çok özel hayatıyla gündemde FBI’ın ele geçirdiği ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın dosyalarında, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un cinsel hayatıyla ilgili bir belgenin bulunması tartışmayı alevlendirdi.
6.09.2022 Dünya
Macron'dan 'nükleer silah' açıklaması!
Macron'dan 'nükleer silah' açıklaması! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki ile görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, "Nükleer silahlar savaşın nesnesi olamaz" dedi.
29.08.2022 Dünya
Macron’un görüşme trafiği başladı
Macron’un görüşme trafiği başladı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, genel seçimlerin ikinci turunda lideri olduğu Ensemble (Birlikte) ittifakının mecliste çoğunluğu kaybetmesinin ardından ortaya çıkan siyasi krizi çözmek amacıyla diğer partilerle görüşmelere başladı.
22.06.2022 Dünya
Macron, başbakanın istifasına reddetti
Macron, başbakanın istifasına reddetti Genel seçimlerde parlamento çoğunluğunu kaybeden Fransa lideri, istifa etmek isteyen Başbakan Borne'un talebini geri çevirdi.
21.06.2022 Dünya
Fransa'da 30 yıl aradan sonra ilk! Başbakan Castex istifa etti
Fransa'da 30 yıl aradan sonra ilk! Başbakan Castex istifa etti Fransa’da cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Başbakan Jean Castex’in Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a istifasını sunduğu belirtildi. Castex’in yerine 61 yaşındaki Çalışma Bakanı Elisabeth Borne’nin geçmesinin bekleniyor.
16.05.2022 Dünya
Macron'un kumarı! 'Kutuplaşmayla kazandı, milyonlar intikam istiyor'
Macron'un kumarı! 'Kutuplaşmayla kazandı, milyonlar intikam istiyor' Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 58'ini alarak bir kez daha seçilen Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarihi bir zafere imza attı. Uzmanlar bu başarının arkasında 'kutuplaşma siyaseti' olduğunu ve halkın giderek seçilen kişinin meşruiyetini sorgulamaya başladığını vurguladı.
25.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elysee Sarayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.