Emanuel Emenike

Emanuel Emenike

Son dakika Emanuel Emenike haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emanuel Emenike gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emanuel Emenike haber sayfamızda...

Emanuel Emenike

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 emanuel emenike haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe 3 eksikle başladı!
Fenerbahçe 3 eksikle başladı! Fenerbahçe Futbol Takımı, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golcüden yana yüzü gülmüyor
Fenerbahçe'nin golcüden yana yüzü gülmüyor Yeni sezon öncesinde golcü futbolcu arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, son dönemde bu mevkiye yaptığı transferlerden istediği performansı alamadı.­
30.06.2020 Fenerbahçe
Şikede kumpas davasında Aziz Yıldırım itirafı
Şikede kumpas davasında Aziz Yıldırım itirafı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu spor camiasından bir çok kişiye, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "kumpas" kurduğu iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14'ü tutuklu 108 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
'Futbolda Şike Davası'nın üçüncü duruşması başladı
'Futbolda Şike Davası'nın üçüncü duruşması başladı FETÖ / PDY'nin “Futbolda şike' soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla 15'i tutuklu 108 sanık hakkında 35 yıldan 85 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın üçüncü duruşması başladı. İlk iki gün iddianamenin okunduğu davanın bugünkü duruşmasında sanıkların sorgusu yapılıyor.
1.07.2020 Futbol
Aziz Yıldırım fena patladı! Nerede Beşiktaş Kulübü?
Aziz Yıldırım fena patladı! Nerede Beşiktaş Kulübü? FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davanın ilk günü Silivri'de sona erdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Adliye çıkışında sert açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Şikede kumpas davası başlıyor!
Şikede kumpas davası başlıyor! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe'de Emenike ve Van der Wiel takımla çalıştı
Fenerbahçe'de Emenike ve Van der Wiel takımla çalıştı Fenerbahçe'de affedilen Emenike ve Van der Wiel takımla antrenmana çıktı
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV Spor Bülteni - 08 Ocak 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 08 Ocak 2017 Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın, Mamadou Sakho'yu renklerine bağlamak istediği öğrenildi.    Galatasaray’ın futboldan sorumlu Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Antalya kampında, Alman yıldız Lukas  Podolski’nin ayrılacağını açıkladı.    Brezilya basını, Colin Kazım’ı gönderen Coritiba’nın bu boşluğu Emmanuel Emenike ile doldurmak istediğini iddia etti.   Kayserispor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın bir dönem 'halı saha topçusu' diye tanımladığı Beşiktaşlı yıldız Kerim Frei'ı transfer etmek istiyor.
8.01.2017 Programlar
Fenerbahçe, Emenike'yi Spartak Moskova'ya kiraladı
Fenerbahçe, Emenike'yi Spartak Moskova'ya kiraladı Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'yi sezon sonuna kadar Spartak Moskova'ya kiraladı
30.06.2020 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'dan Emenike yorumu!
Mehmet Demirkol'dan Emenike yorumu! NTV Spor'da bir programda konuşan Mehmet Demirkol:" Sow, geçen sezonu boş geçirdi. Ardından, böyle dönmesi güzel. Emenike'nin bundan utanması lazım ama öyle bir durum yok.
20.12.2016 Futbol
Mahkeme futbolda şike iddianamesini kabul etti
Mahkeme futbolda şike iddianamesini kabul etti FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturması ve dava sürecinde kumpas kurduğu iddialarına yönelik hazırlanan 434 sayfalık iddianame İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
1.07.2020 Futbol
Emanuel Emenike'nin keyfi!
Emanuel Emenike'nin keyfi! Fenerbahçeli yıldız futbolcu Emanuel Emenike'nin en büyük keyiflerinden birinin müzik dinlemek olduğunu sosyal medyadan gösterdi.
20.11.2016 Futbol
Seç seç oynat!
Seç seç oynat! Fenerbahçe geçen sezona göre daha alternatifli bir kadroya sahip durumda.
30.06.2020 Fenerbahçe
Monaco Fenerbahçe rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Monaco Fenerbahçe rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda? Monaco Fenerbahçe rövanş maçı için geri sayım başladı. Temsilcimis Fenerbahçe Fransa'da tur için sahaya çıkıyor. Heyecan dozu yüksek bir müsabakaya sahne olacak olan Monaco Fenerbahçe rövanş maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte Monaco Fenerbahçe maçına ilişkin detaylar...
1.07.2020 Futbol
Emenike: Su ve ekmekle yaşadım
Emenike: Su ve ekmekle yaşadım İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Emanuel Emenike, Türkiye'de nezarethanede kaldığı zamanın hayata dair kendisine yeni bir bakış açısı kazandırdığını ve adaletin yerini bulmuş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.
1.07.2020 Futbol
Everton'da büyük panik! Niasse...
Everton'da büyük panik! Niasse... İngiltere’nin köklü kulübü Everton’ın devre arsında transfer ettiği Niasse’ye çalışma izni çıkaramama korkusuyla karşı karşıya.
Akpabio: "Derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum"
Akpabio: "Derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum" Yeni Malatyaspor’u Nijeryalı futbolcusu George Akpabio, ligin 5. haftasında pazar günü oynanacak Elazığspor derbisini büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Pereira Nani transferini duyunca...
Pereira Nani transferini duyunca... Nani'yi ısrarla isteyen Vitor Pereira, mutlu haberi alınca, "Ooo.. Süper. Nani'ye çok ihtiyacım vardı" diye sevincini paylaştı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Nisan 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Nisan 2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. haftasın son maçında Beşiktaş, Ankara'da Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti.   Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş’ın Kardemir Karabükspor’u 2-1  yendiği maçın ardından Skorer Tv’ye özel açıklamalarda bulundu.   Kardemir Karabükspor'u son dakika golüyle yenen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic ,maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Ligde Eskişehirspor karşısında iki puan kaybeden Fenerbahçe’nin dünkü idmanında Volkan Demirel ve Emanuel Emenike arasında gerginlik yaşandı.
28.04.2015 Programlar
Emenike Afrika'lıları solladı!
Emenike Afrika'lıları solladı! Geride bıraktığımız Mart ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emanuel Emenike'nin adının geçtiği belirlendi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emmanuel Emenike İstanbul'a döndü
Emmanuel Emenike İstanbul'a döndü Tatilden İstanbul'a dönen Emmanuel Emenike, hava alanında kendisine yöneltilen soruları yanıtlamadı.
1.07.2020 Futbol
Emenike 'sakın konuşma' talimatı
Emenike 'sakın konuşma' talimatı Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş derbisi sonrası hemen tribün görüntülerini incelemeye aldı. Fenerbahçeli yöneticiler, olayın organize değil, münferit olduğu sonucuna ulaştı.
1.07.2020 Futbol
Emenike gündemden düşmüyor
Emenike gündemden düşmüyor Fenerbahçe - Beşiktaş maçında tribünlerin tepkisini çeken Emenike'ye ülkesi Nijerya'dan destek geldi. Nijerya Futbol Federasyonu Başkanı, Fenerbahçe taraftarının tavrını ırkçı ve utanç verici olarak nitelendirdi.
1.07.2020 Futbol
Emmanuel Emenike kovuldu
Emmanuel Emenike kovuldu Derbide tribün tepkisine kızıp oyundan çıkmak isteyen Emenike'nin isyanı soyunma odasında da sürdü. Hocası İsmail Kartal, Emenike'ye “Devam et” dedi, istemedi, Webo girdi. Emenike, duş alıp giyinecekti ki Emre ve Volkan çıldırdı, “Duş falan yok, terk et bu odayı” dedikleri iddia edildi
1.07.2020 Futbol
Samet Güzel: Emenike o formayı giymesin
Samet Güzel: Emenike o formayı giymesin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 32. dakikasında sarı-lacivertli futbolcu Emanuel Emenike'nin formasını çıkararak oyundan çıkmak istemesi Twitter'ı salladı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Emanuel Emenike ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.