Emdr Terapisi Nedir, Nasıl Yapılır? Emdr Terapisi Kimlere Uygulanır?
Emdr Terapisi Nedir, Nasıl Yapılır? Emdr Terapisi Kimlere Uygulanır? Psikiyatri açıdan öne çıkması ile beraber EMDR önemli bir yer taşır. Peki, EMDR terapisi nedir, nasıl yapılır? EMDR terapisi kimlere uygulanır detayları ile derledik.
13.04.2022 Eğitim
EMDR nedir?
EMDR nedir? EMDR terapisi son dönemde sıklıkla merak ediliyor. Peki bu terapi hakkında ne biliyorsunuz? EMDR nedir? İşte bu terapi hakkında bilmeniz gerekenler...
7.08.2019 Hayat
EMDR terapisi neleri tedavi eder?
EMDR terapisi neleri tedavi eder? EMDR terapisi neleri tedavi eder? Papatya Somer sordu, Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cevapladı.
23.05.2018 Sağlık
EMDR terapisi nedir?
EMDR terapisi nedir? Bİr psikoterapi yöntemi olan EMDR günümüzde en çok ilgi çeken terapi yöntemlerinden biri. Peki EMDR terapisi nedir? Papatya Somer sordu, Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cevapladı.
23.05.2018 Sağlık
EMDR nasıl uygulanır?
EMDR nasıl uygulanır? Birçok travma ve korku ile baş edebillmenize olanak sağlayan EMDR terapisi en etkili terapi yöntemlerden biri. Peki EMDR nasıl uygulanır? Papatya Somer sordu, Psikiyatrist, Psikoterapist, Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cevapladı.
23.05.2018 Sağlık
EMDR terapisi kimlere uygulanır?
EMDR terapisi kimlere uygulanır? EMDR, psikolojik sorunların ortadan kaldırılması için kullanılan etkili psikoterapi yöntemlerinden biri. Peki EMDR terapisi kimlere uygulanır? Papatya Somer sordu, Psikiyatrist, Psikoterapist, Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cevapladı.
23.05.2018 Sağlık
Kötü anılarınızla EMDR sayesinde barışın
Kötü anılarınızla EMDR sayesinde barışın EMDR ismiyle bilinen Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme Terapisi, travmadan kaygı bozukluğuna, vajinismustan kekemeliğe birçok sorunun tedavisinde kullanılıyor.
17.02.2014 Aşk
Kötü anılarınız silinsin ister misiniz?
Kötü anılarınız silinsin ister misiniz? EMDR, travmatik anıların rahatsız edici yanlarını kaldıran, bireyi ona karşı duyarsızlaştıran bir yöntem...
4.08.2014 Aşk