Emek Sineması

Emek Sineması

Son dakika Emek sineması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emek sineması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emek sineması haber sayfamızda...

Emek Sineması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 686 emek sineması haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sportif çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere takıldı...
3.04.2023 Cadde
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı “Sahnede ‘90’lar” sergisinden ‘90’lar Türkiye’sinin fon olduğu “Aftersun”a, İzel-Çelik-Ercan’ın 30 yıl sonra bir araya gelmesinden yayımlanan ‘90’lı yıllar temalı kitaplara... Esen ‘90’lı yıllar rüzgârını ardımıza alıp 10 yılın sanatta yarattığı dönüşüme baktık.
15.01.2023 Kültür Sanat
‘Geçmişi terk etmeden ileri gitmeliyiz’
‘Geçmişi terk etmeden ileri gitmeliyiz’ Tankut Kılınç’a göre İstanbul ancak tarihi, kozmopolit kültürü, gelenekleri, olağanüstü doğası ile bir mutluluk vadedebilir ve bunlar en çok tahrip ettiğimiz unsurlar. İlk uzun metrajı “Dersaadet Apartmanı” bu çelişkiyi simgeliyor.
13.10.2022 Kültür Sanat
Yıl dönümü kutlaması
Yıl dönümü kutlaması Hırvatistan Cumhuriyeti’nin uluslararası camiada resmi olarak tanınmasının 30’uncu yıl dönümü Hırvatistan Başkonsolosluğu’nun düzenlediği etkinlikle kutlandı.
14.06.2022 Cadde
Bakan Ersoy: Sokak ve meydanlar sahneye dönüşecek
Bakan Ersoy: Sokak ve meydanlar sahneye dönüşecek Beyoğlu ve Başkent Kültür Yolu Festivallerinin tanıtım toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İstanbul'a ve Türkiye'ye marka değer kazandırmak adına başlayıp neticelendirdiğimiz Kültür Yolu projesini yaygınlaştırmayı, festivali, diğer şehirlerimizi de dahil ederek festivallere dönüştürmeyi ve geleneksel hale getirmeyi kararlaştırdık" dedi.
12.05.2022 Siyaset
Medeniyet Derneği 10. Yıl Vefa Buluşması Emek Sineması'nda düzenlendi
Medeniyet Derneği 10. Yıl Vefa Buluşması Emek Sineması'nda düzenlendi TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Medeniyet Derneği 10. Yıl Vefa Programı'na katıldı.
29.01.2022 Gündem
Beyoğlu’nun cazibesi Kültür Yolu ile artıyor
Beyoğlu’nun cazibesi Kültür Yolu ile artıyor İstanbul’un en önemli cazibe noktalarından Beyoğlu, alışverişte de eski günlerine dönüyor. Beyoğlu Kültür Yolu’nun hareket kattığı caddede, günlük ziyaretçi sayısı 3 milyona, günlük cirolar da 6 milyon TL’ye kadar çıktı.
27.11.2021 Ekonomi
Beyoğlu kültür ve sanatın kalbi
Beyoğlu kültür ve sanatın kalbi Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: “Beyoğlu sanatın kaynağıdır, merkezidir. Sinemanın zaten doğum yeridir. Aynı şekilde tiyatronun da öyle. Bu özelliği, yaptığımız ve yapacağımız projelerle daha da artacak. Beyoğlu iddiasını hep devam ettirecek”
22.11.2021 Kültür Sanat
Bakan Ersoy "Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" tanıtım toplantısına katıldı
Bakan Ersoy "Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" tanıtım toplantısına katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" tanıtım toplantısına katıldı . Bakan Ersoy, "Korkut Ata, Türk dünyasının sinemadaki varlığını en geniş kapsamıyla perdeye taşıyacağımız, tartışacağımız, fikir alışverişi yapıp ortak projeler üretmek için yol haritası belirlemeye çalışacağımız sanat ve sonuç odaklı bir birliktelik olacak" dedi.
3.11.2021 Gündem
Bakan Ersoy: Dünya çapında bir marka olacak
Bakan Ersoy: Dünya çapında bir marka olacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, uluslararası basın mensuplarına AKM ile Beyoğlu Kültür Yolu'nu anlattı. Ersoy, "Beyoğlu Kültür Yolu, İstanbul'un modern yüzünü, kültürü ve tarihi ile harmanlayarak ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatmak üzere hazırladığımız rotanın adıdır." dedi.
31.10.2021 Gündem
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 29 Ekim'de başlayacak
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 29 Ekim'de başlayacak Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin tanıtım toplantısı, Galataport İstanbul'da gerçekleştirildi.
22.10.2021 Gündem
‘‘Güzel olan festivalin çizgisinin değişmemesi’’
‘‘Güzel olan festivalin çizgisinin değişmemesi’’ İKSV’nin düzenlediği İstanbul Film Festivali’nin direktörü Kerem Ayan, bu yıl üç aya yayılacak festival için “Sanat filmleri göstermemiz konusunda bir talep de var. O kadar kolay değil, 8 saatlik Lav Diaz filmini sinemada oturup seyreden bir seyircimiz var” diyor
4.04.2021 Pazar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan sıcak gelişmeyi duyurdu: Adeta patlama yaşanıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan sıcak gelişmeyi duyurdu: Adeta patlama yaşanıyor Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi'nin açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Seyahat kısıtlamalarını kaldıran veya hafifleten her yerde, ülkemize yönelik rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, AKM ve Galataport'un açılış tarihini verdi.
27.02.2021 Siyaset
TikTok’tan doğan sergi
TikTok’tan doğan sergi Ozan Çağlar ve Deniz Zeybek’in hazırladığı, merkezine emek ve beden ilişkisinin olduğu TikTok videolarını alan “TikTok’un Emek Sineması” sergisi, açıldı.
6.12.2020 Kültür Sanat
Son dakika haberi... Tatilde bizi neler bekliyor? Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan önemli açıklamalar...
Son dakika haberi... Tatilde bizi neler bekliyor? Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan önemli açıklamalar... Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy CNN TÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "İç pazarda hareketlilik şu anda yüzde 45'lere geldi. İç turizm açısından bakarsanız çok iyi. Önceliğimiz bütün ülkelerle hava trafiğini başlatmak." ifadelerini kullandı.
10.06.2020 Gündem
Emek Sineması müdürü Dikmen’e veda
Emek Sineması müdürü Dikmen’e veda İstanbul’un yıkılan ünlü sineması Emek’e yıllarını vermiş, sinemaseverlerin ve festival takipçilerinin yakından tanıdığı sinema insanlarından Hikmet Dikmen, dün 87 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2020 Kültür Sanat
Rexx sineması perde kapattı
Rexx sineması perde kapattı Dün İstanbul’un kalan az sayıdaki bağımsız salonlarından biri olan Kadıköy’ün sembol kültür varlıklarından Rexx Sineması’nın faaliyetlerini durduğu haberi kültür dünyasında büyük üzüntü yarattı
28.03.2020 Kültür Sanat
Lale Plak’a veda etkinliği
Lale Plak’a veda etkinliği Emek Sineması, Kelebek Korse Mağazası, Rebul Eczanesi ve Markiz Pastanesi’nden sonra Beyoğlu’nun tarihine yıllardır tanıklık eden Lale Plak’ın da kapanacağı 17 Aralık’ta duyurulmuştu.
28.12.2019 Gündem
Dünyanın müziğini bir dükkâna sığdırdı
Dünyanın müziğini bir dükkâna sığdırdı Beyoğlu’nun simge mekânlarından 65 yıllık bir geçmişe sahip olan Lale Plak, özel nedenlerden dolayı 31 Aralık 2019 tarihinde kapanıyor...
18.12.2019 Kültür Sanat
Bir ‘şairinsan’dı
Bir ‘şairinsan’dı Kendine has şiir diliyle, şiire dair yaptıklarıyla Türkçe şiire yeni bir tavır getiren ve ilk şiiri Milliyet Sanat dergisinde yayımlanan şair küçük İskender, dün 56 yaşında hayata veda etti. Şair için bugün 11.00’de Akatlar Kültür Merkezi’nde bir anma töreni gerçekleştirilecek. Cenazesi öğle namazında Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nden kaldırılacak
4.07.2019 Gündem
‘Zamana yeniliyoruz’
‘Zamana yeniliyoruz’ Beyoğlu’nda dedesinin 1944 yılında kurduğu, profiterolüyle ünlü İnci Pastanesi’nin son kuşak temsilcisi Paola Loor, işletmeyi ayakta tutmakta zorlandığını açıkladı. Loor, “Eski hava yok” dedi.
13.01.2019 Gündem
Futbolun yıldızları aynı projede buluştu
Futbolun yıldızları aynı projede buluştu Türkiye'nin en önemli futbol takımlarını aynı projede buluşturan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocuklarına "Onların Gözünden Futbol Dünyası" projesiyle yardım eli uzattı.
1.07.2020 Futbol
Kadir Doğulu tiyatroya göz kırptı
Kadir Doğulu tiyatroya göz kırptı Shakespeare'in 'Venüs ile Adonis' şiir ve sonelerinden yönetmen Engin Alkan tarafından uyarlanan 'Cadı Avı' oyunu, Kadıköy Emek Sineması'nda görücüye çıktı.
8.10.2018 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte o sayı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte o sayı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, "(Türkiye'nin sınır ötesinde ne işi var?) diyen her kişi ve kesim  aslında birliğimizden, bütünlüğümüzden, geleceğimize güvenle bakmamızdan bunlar  rahatsızlıklarını dışarıya vuruyorlar." dedi.
23.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte o sayı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte o sayı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, "(Türkiye'nin sınır ötesinde ne işi var?) diyen her kişi ve kesim  aslında birliğimizden, bütünlüğümüzden, geleceğimize güvenle bakmamızdan bunlar  rahatsızlıklarını dışarıya vuruyorlar." dedi.
23.03.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Emek Sineması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.