Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Partisinin Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin yeni bayram ikramiyesini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu?
Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu? Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusu 12,5 milyon emekli tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak 2018 yılında ödenmeye başlayan Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez ödenen bayram ikramiyeleri sayesinde vatandaşlar bu süreçte ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. 1000 TL olarak ödenen bayram ikramiyeleri peki ne zaman hesaplara yatacak? İşte Bayram ikramiyeleri hakkında merak edilenler...
8.07.2020 Ekonomi
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? - 2020 Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte ne kadar yatacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? - 2020 Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte ne kadar yatacak? Yurt genelinde yaşayan 12,5 milyondan fazla emekli vatandaşımızın merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan müjdeli haberi verdi. Peki bu yıl Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacak?
2.04.2020 Gündem