BAKAN AÇIKLADI! 🏧 EMEKLİ MAAŞ FARKLARI hesaplara yattı mı, ödemeler başladı mı? SSK, Bağ-Kur emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu
BAKAN AÇIKLADI! 🏧 EMEKLİ MAAŞ FARKLARI hesaplara yattı mı, ödemeler başladı mı? SSK, Bağ-Kur emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu Milyonlarca emekli maaş farklarının ödeneceği tarihi merak içerisinde bekliyordu. Beklenen açıklama Bakan Vedat Işıkhan'dan geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine enflasyon oranının üzerinde 5 puanlık bir artış verilmiş ve zam oranı 42,6 olarak açıklanmıştı. Bu oran daha sonra memur ve memur emeklisine verilen 49,25 orana yükseltildi. Peki SSK ve Bağ-Kur emekli maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞ FARKI ne zaman yatacak 2024? 📌 SSK ve Bağ Kur emekli zammı ne kadar? 7500 TL emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı kaç TL?
EMEKLİ MAAŞ FARKI ne zaman yatacak 2024? 📌 SSK ve Bağ Kur emekli zammı ne kadar? 7500 TL emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı kaç TL? Emekli zammı hakkında son dakika gelişmesi oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam geldiğini duyurdu. Yeni emekli zammı oranı, en düşük emekli maaşı ve emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih merak ediliyor. Peki 2024 emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaş farkı ne zaman yatacak?
24.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHLERİ | 📌 Zamlı emekli maaşları ve maaş farkları ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli maaşı farkları bu ay yatacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı!
2024 EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHLERİ | 📌 Zamlı emekli maaşları ve maaş farkları ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli maaşı farkları bu ay yatacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı! Emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkarıldığını geçtiğimiz günler açıklamıştı. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan son dakika haberiyle emekliye bir ek zam daha yapıldığını duyurdu. Gözler SSK ve Bağ-Kur emekli maaş farklarının yatırılacağı tarihlere çevrildi. Peki emekli maaş farkları ne zaman yatacak? SSk ve Bağ-kur emekli maaşı ödeme günleri nedir?
23.01.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞ FARKI NE ZAMAN, hangi tarihte hesaplara yatacak? 2024 Ocak ayı zamlı SSK-Bağkur emekli maaşı ödeme tarihleri belli oldu!
EMEKLİ MAAŞ FARKI NE ZAMAN, hangi tarihte hesaplara yatacak? 2024 Ocak ayı zamlı SSK-Bağkur emekli maaşı ödeme tarihleri belli oldu! Emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı emekli vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Emekli maaşlarına enflasyonun belli olması ile birlikte ocak zammı yapıldı. Açıklanan 6 aylık enflasyon farkına göre SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 37,56 memur ve emeklisi ise yüzde 49,3 oranında zam alacak. Kabine Toplantısı Kararının ardından ise emekliye ek zammın yüzde 5 olarak uygulanacağı açıklandı. Memur maaş farkları 15 Ocak itibarıyla ödenmeye başlanırken gözler emekli maaş farkının yatacağı tarihe çevrildi. Zamlı emekli maaşları ve zam farklarının ödeme tarihleri de belli oldu. Peki, emekli maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 Ocak ayı SSK-Bağkur zamlı emekli maaşı ödeme günleri nedir?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞ ZAM FARKI ÖDEME TARİHLERİ: SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam farkları hesaplara yattı mı, ne zaman ödenecek?
EMEKLİ MAAŞ ZAM FARKI ÖDEME TARİHLERİ: SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam farkları hesaplara yattı mı, ne zaman ödenecek? Emekli zamları, 6 aylık enflasyon oranlarına göre belirlendi ve yürürlüğe girdi. Böylece emekliye enflasyon farkı ile birlikte yüzde 25 zam yapılmış oldu. En düşük emekli aylığı ise 7 bin 500 TL olarak güncellendi. Emekliler ise şimdi merakla zam farklarının hesaplara geçeceği tarihe odaklandı! Peki, 2023 Temmuz emekli maaş farkları ne zaman yatacak?
28.07.2023 Bilgi Rehberi
MAAŞ FARKI OCAK 2022 || Memur, emekli zam farkları ne zaman yatacak, hangi gün? Son dakika 14 günlük memur maaş farkı yattı mı?
MAAŞ FARKI OCAK 2022 || Memur, emekli zam farkları ne zaman yatacak, hangi gün? Son dakika 14 günlük memur maaş farkı yattı mı? Maaş farkı gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Memur ve emekli maaşı zammı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Maaş zammı sonrasında ise maaş farklarının yatırılacağı tarih, memurlar ve emekliler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki maaş farkları ne zaman yatacak 2022? 14 günlük memur maaş farkı yattı mı, emekli maaş farkı ne zaman ödenecek?
31.01.2022 Gündem
MAAŞ FARKI 2022 || Maaş farkı ne zaman ödenecek (memur ve emekli)? 14 günlük memur maaşı farkı, emekli zam farkları ne zaman yatacak?
MAAŞ FARKI 2022 || Maaş farkı ne zaman ödenecek (memur ve emekli)? 14 günlük memur maaşı farkı, emekli zam farkları ne zaman yatacak? Maaş farkı gelişmeleri araştırılmaya devam ediliyor. Memur ve emekli maaşı zammı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Zam oranlarının açıklanmasıyla memur maaşı zam farkı ve emekli maaşı zam farkının yatırılacağı tarih merak konusu. Peki maaş farkı ne zaman yatacak 2022?
24.01.2022 Ekonomi
2020 Emekli maaş farkı ne zaman yatacak? İşte temmuz ayı zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih...
2020 Emekli maaş farkı ne zaman yatacak? İşte temmuz ayı zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih... Zamlı emekli maaşı milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, hafta sonu emekli maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Zamlı maaşların alacağı tarih belli oldu. İşte zamlı emekli maaşı ile ilgili detaylar...
13.07.2020 Ekonomi
Belli oldu! Emekli maaş farkı (SSK - Bağkur) ne zaman yatacak? Enflasyon farkları yatıyor mu?
Belli oldu! Emekli maaş farkı (SSK - Bağkur) ne zaman yatacak? Enflasyon farkları yatıyor mu? İki milyon memur emeklisinin alacağı zam oranı bilindiği üzere 5.5 olarak açıklanmıştı. Maaşlarını ayın 1-5 tarihleri arasında alan memur emeklilerine 5,5 oranındaki zam oranı yatırılmadı. Tahsis numarasına göre maaş farkları yatırılmaya başlanırken şimdi yüz binler "Emekli maaş farkı ne zaman yatacak?" sorusunu yöneltiyor.
23.01.2020 Gündem
Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Belli oldu...
Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Belli oldu... Milyonlarca emeklinin merakla beklediği sorunun yanıtı belli oldu. Emekli maaş farklarının yatacağı tarihi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı. İşte emekli maaş farklarının yatacağı tarih...
23.07.2019 Gündem