Emekli maaşları ne zaman yatacak? Tarihler duyuruldu!
Emekli maaşları ne zaman yatacak? Tarihler duyuruldu! Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? Emekli maaşları erken mi yatacak soruları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Emekli vatandaşların sık sık arayışında olduğu emekli maaşlarının yatacağı tarih Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı. O müjdeli açıklama haberimizde...
13.05.2020 Gündem
Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi, erken verilecek mi, mayıs emekli aylıkları ne zaman yatacak 2020? Bakan Selçuk açıkladı!
Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi, erken verilecek mi, mayıs emekli aylıkları ne zaman yatacak 2020? Bakan Selçuk açıkladı! Yavaş yavaş Ramazan Bayramı'na yaklaşılıyor. Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin ödemesi corona virüsü nedeniyle öne çekilmişti. Bayrama kısa bir süre kala emekli maaşlarının bayram öncesinden ödenip ödenmeyeceği ise milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylığı ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi 2020?
8.05.2020 Ekonomi