Emeklilik Yaşı

Emeklilik Yaşı

Son dakika emeklilik yaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emeklilik yaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emeklilik yaşı haber sayfamızda...

Emeklilik Yaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.255 emeklilik yaşı haberi bulunmuştur.
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor Yeni dönemde emekli, memur ve çalışanların maaşlarına yapılan artışların yanı sıra çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemeler de önemle takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl esnaflara 5 yıl erken emeklilik müjdesi verilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise erken emeklilikle ilgili son açıklamayı yaptı. Peki kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Emeklilikte yaş şartı ne? Düzenleme ne zaman hayata geçer? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
‘Kayıp silah’ düzenlemesi
‘Kayıp silah’ düzenlemesi İçişleri Bakanlığı, taşınması ruhsat gerektiren silahların yasadışı kullanımını engellemek üzere yeni bir yasa teklifi taslağı hazırladı.
13.01.2024 Gündem
Asgari Ücret 2024 - Brüt ve Net Asgari Ücret Zam Sonrası Ne Kadar Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Asgari Ücret Miktarı
Asgari Ücret 2024 - Brüt ve Net Asgari Ücret Zam Sonrası Ne Kadar Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Asgari Ücret Miktarı Çalışma hayatında yer alan kişilerin odak noktasında asgari ücret miktarı alıyor. Asgari ücret işçilerin gereksinimlerini karşılayabileceği en düşük ücrettir. Bunun anlamı işverenin asgari ücret altında ödeme yapamayacağıdır. Asgari ücret miktarı her yıl Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenmektedir. Brüt ve net asgari ücret ne kadar oldu? 2024 asgari ücret ne kadar? Asgari ücret kaç TL oldu? Geçmiş yıllara ait asgari ücret ve 2024 asgari ücret oranları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Ekonomi
Ne Kadar Emekli Maaşı Alırım? 2024 SGK 4A, 4B VE 4C Emekli Maaşı Hesaplama ve Emeklilik Yaşı Hesaplama Ekranı ve Sorgulama
Ne Kadar Emekli Maaşı Alırım? 2024 SGK 4A, 4B VE 4C Emekli Maaşı Hesaplama ve Emeklilik Yaşı Hesaplama Ekranı ve Sorgulama Uzun yıllar boyunca çalışma hayatı içerisinde yer alan insanlar emekli olacağı günün hayalini kurarken akıllarını en çok karıştıran sorulardan birisi de ‘ne kadar emekli maaşı alırım?’ oluyor. Emekli maaşı hesaplama işlemi ödenen prim miktarı gibi değişik kriterlere göre değişiyor. Hesaplamanın başında prim ödeme gün sayısı, sigortalılık süresi ve yaş geliyor. Türkiye’de 3 farklı sigorta sistemi bulunuyor. 4A, 4B ve 4C şeklindedir. SGK’nın maaşını merak edenler için emeklilik hesaplama robotu var. e-Devlet platformundan da emekli maaşı hesaplaması yapılabiliyor. Bugün emekli olursam ne kadar emekli maaşı alırım? 2024 ve emekli maaşı hesaplama ve SGK emeklilik hesaplama robotu için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Ekonomi
Kentsel dönüşüm yasa teklifi komisyonda kabul edildi
Kentsel dönüşüm yasa teklifi komisyonda kabul edildi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda, kamuoyunda 'Kentsel Dönüşüm Yasası' olarak bilinen kanun teklifi kabul edildi.
24.10.2023 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsveç ve NATO açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsveç ve NATO açıklaması İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan son dakika açıklaması geldi.
24.10.2023 Gündem
Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama
Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Emeklilik yaşı yükselecek mi? sorusuna cevap verdi. 12. Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Öte yandan 12'nci Kalkınma Planı, komisyonda kabul edildi.
24.10.2023 Ekonomi
'Modacı Kadir'de renk bitmez! Babası ölse de vazgeçmedi, 14 bin euro harcadı
'Modacı Kadir'de renk bitmez! Babası ölse de vazgeçmedi, 14 bin euro harcadı 11 yaşında gittiği Hollanda’da bir ay gibi kısa bir süre kaldı ancak bu yaşadığı bu yurt dışı tecrübesi tüm hayatını derinden etkiledi. Her fırsatta babasından Hollanda’dan renkli kıyafetler getirmesini istemeye başladı. Ancak hayallerinin vazgeçilmezi olan rengarenk kıyafetleri, babası sadece 1974 yılına kadar getirebildi. Hollanda’da yaşayan Aksaraylı gurbetçi Kadir Demir, sonrasında yaşananları anlattı.
5.09.2023 Yaşam
Fransa'da binlerce kişi emeklilik reformunu protesto etti! Gözaltılar var
Fransa'da binlerce kişi emeklilik reformunu protesto etti! Gözaltılar var Fransa'nın başkenti Paris'te binlerce kişi emeklilik reformunu protesto ederken, protesto öncesi yapılan kontrollerde 14 kişi gözaltına alındı. Göstericiler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın merkezini bastı.
6.06.2023 Dünya
500 bin kişi sokağa çıktı! Molotofkokteyli polislere isabet etti
500 bin kişi sokağa çıktı! Molotofkokteyli polislere isabet etti 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında sokağa inen Fransızlar başta Paris olmak üzere ortalığı savaş alanına çevirdi. Protestocular, polise molotofkokteyli ile saldırırken birçok görevli bir anda alev aldı.
2.05.2023 Haberler
500 bin kişi sokağa çıktı! Molotofkokteyli polislere isabet etti
500 bin kişi sokağa çıktı! Molotofkokteyli polislere isabet etti 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında sokağa inen Fransızlar başta Paris olmak üzere ortalığı savaş alanına çevirdi. Protestocular, polise molotofkokteyli ile saldırırken birçok görevli bir anda alev aldı.
2.05.2023 Dünya
80 üstü gerçeği
80 üstü gerçeği ABD Başkanı Biden’ı ilerlemiş yaşı sebebiyle alaya alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy’nin halefi Nancy Pelosi, 82 yaşında Tayvan’ı ziyaret ederek küresel politikada bomba etkisi yaratmıştı. Pelosi, Temsilciler Mecilisi başkanlığını bırakmış olsa da halen milletvekili olarak siyasette aktif.
30.04.2023 Pazar
53 km'lik yeni yola duvar ördüler! Fransızlar çılgına döndü
53 km'lik yeni yola duvar ördüler! Fransızlar çılgına döndü Fransa'da 53 kilometrelik yeni yol hem geçiş ücreti hem de halkın istememesine rağmen yapılması nedeniyle tepki çekti. Bölgeye birçok Fransız ve siyasetçi isim giderken eylemciler olay yerinde tarihi bir protestoya imza attı.
24.04.2023 Dünya
Fransa'da tartışmalı emeklilik reformu yasalaştı
Fransa'da tartışmalı emeklilik reformu yasalaştı Fransa'da kitlesel protestolara yol açan emeklilik reformu yasası, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.04.2023 Dünya
Dünya merakla bekliyordu! Fransa'yı karıştıran yasaya onay verildi
Dünya merakla bekliyordu! Fransa'yı karıştıran yasaya onay verildi Fransa'da Anayasa Mahkemesi, ülkede protestolara neden olan tartışmalı emeklilik reformunun önemli kısımlarını onayladı.
14.04.2023 Dünya
Fransa'da gerilim tırmanıyor! Bu kez katılım 1 milyonu aştı
Fransa'da gerilim tırmanıyor! Bu kez katılım 1 milyonu aştı Fransa'da bir kez daha sokaklara inen binlerce kişi, tartışmalı emeklilik reformuna karşı düzenlenen 12. kitlesel protestoda polisle çatıştı.
13.04.2023 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Değişiklik yapıldı, talep 4 kat arttı
Araç sahipleri dikkat! Değişiklik yapıldı, talep 4 kat arttı Zorunlu Trafik Sigortası'nda hasarsızlık indirimi ve hasar sonrası prim artırım oranlarında değişiklik yapıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu Başkanı Turusan Bağcı kasko ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
‘Öncelik yıkılan şehirleri ayağa kaldırmak olacak’
‘Öncelik yıkılan şehirleri ayağa kaldırmak olacak’ AK Parti’nin seçim beyannamesinde kentsel dönüşüm, afetlere hazırlık, güçlü aile, güçlü ekonomi vaatleri yer aldı.
12.04.2023 Gündem
Macron neye uğradığını şaşırdı! Konuşması yarım kaldı
Macron neye uğradığını şaşırdı! Konuşması yarım kaldı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hollanda ziyareti kapsamında Nexus Enstitüsü’nde yaptığı konuşma sırasında protesto edildi.
11.04.2023 Dünya
Emine Erdoğan'dan seçim beyannamesi açıklaması: Yarın değil hemen şimdi!
Emine Erdoğan'dan seçim beyannamesi açıklaması: Yarın değil hemen şimdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan paylaşımında, "Birlik, beraberlik ve daha güçlü bir gelecek için Türkiye Yüzyılı, yarın değil hemen şimdi!" ifadelerine yer verdi.
11.04.2023 Gündem
Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendirdi: Bir ilk olacak!
Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendirdi: Bir ilk olacak! Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin seçim beyannamesini CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya değerlendirdi.
11.04.2023 Gündem
Erdoğan seçim beyannamesinde müjdeyi verdi! Emeklilik yaşı, evlilik kredisi...
Erdoğan seçim beyannamesinde müjdeyi verdi! Emeklilik yaşı, evlilik kredisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni açıkladı. İşte 2023 seçim beyannamesinde yer alan ekonomik vaatler...
11.04.2023 Ekonomi
Macron'un en sevdiği restoranı hedef aldılar! 'Çin'e kadar bizi duyacaksınız'
Macron'un en sevdiği restoranı hedef aldılar! 'Çin'e kadar bizi duyacaksınız' Fransa'da emeklilik reformuna karşı binlerce kişi yeniden sokağa indi. Başkent Paris’te protestocular, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un favori restoranlarından La Rotonde’ye saldırdı.
6.04.2023 Dünya
Fransa'da hükümetle sendikaların görüşmesi sonuçsuz kaldı
Fransa'da hükümetle sendikaların görüşmesi sonuçsuz kaldı Fransa'da kitlesel protesto ve greve yol açan emeklilik reformuna ilişkin hükümet ile sendikaların temsilcileri arasında gerçekleştirilen görüşmeden sonuç çıkmadı.
5.04.2023 Dünya
Paris'te skandal görüntü! İnsanlık dışı müdahale
Paris'te skandal görüntü! İnsanlık dışı müdahale Emeklilik yasası sonrası ortalığın karıştığı Fransa'da sokaklar bir kez daha yangın yerine döndü. Başkent Paris'te toplanan kalabalığa polis orantısız güçle müdahale etti. O anlar kameraya yansırken görüntüler sosyal medyada tepki çekti.
29.03.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Emeklilik Yaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.