Enner Valencia'dan şoke eden sözler! Oynamak istediği takımı açıkladı: Önce imzalarım sonra parayı sorarım!
Enner Valencia'dan şoke eden sözler! Oynamak istediği takımı açıkladı: Önce imzalarım sonra parayı sorarım! Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu oynamak istediği takımı açıklarken "Önce imzalarım sonra parayı sorarım" ifadelerini kullandı.
23.02.2023 Fenerbahçe
Daha kötüsü yok!
Daha kötüsü yok! Ekvador'da Emelec takımında forma giyen orta saha oyuncusu 18 yaşındaki Luis Rodriguez, Universidad Catolica karşısında kaçırdığı golle taraftarını şaşkına çevirdi.
15.07.2015 Futbol
90. dakikada gelen muhteşem vole
90. dakikada gelen muhteşem vole Ekvador'da Emelec forması giyen 30 yaşındaki Mondaini, River Plate karşısında 90. dakikada muhteşem bir gole imza attı.
1.04.2015 Futbol
Kardeş kardeşe bunu yapar mı?
Kardeş kardeşe bunu yapar mı? Ekvador'da Barcelona ile Emelec takımları arasında oynanan final maçında Barcelona forması giyen Alex Bolanos rakip takımda oynayan kardeşi Mller Bolanos'a yaptığı sert faul sonrasında kırmızı kart ile oyundan atıldı.
22.12.2014 Futbol
Çizgi film gerçek oldu!
Çizgi film gerçek oldu! Ekvador'da Emelec ile Independiente arasında oynanan maçta Emelec ekibinde forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Jorge Guagua Independiente'nin yakaladığı gol pozisyonunda kendisini siper etti. Guagua çok sert gelen şutu kafası ile kornere çelerken, bu pozisyon efsane çizgi filmde yer alan bir sahneyi anımsattı.
25.11.2014 Futbol
Maç henüz başlamıştı ki...
Maç henüz başlamıştı ki... Sudamerikana Kupası'nda Emelec ile Sao Paulo'nun karşı karşıya geldiği maçın henüz 19. saniyesinde Miller Bolanos topu ağlara göndererek Emelec'i öne geçirdi.
7.11.2014 Futbol
Ganso baş döndürdü!
Ganso baş döndürdü! Sao Paulo'nun yıldızı Ganso, Sudamerikana Kupası'nda Emelec karşısında oynadığı maçta döktürdü. Ganso çalımları ile rakip takıma zor anlar yaşattı.
31.10.2014 Futbol
65 metreden galibiyeti getiren gol
65 metreden galibiyeti getiren gol Ekvador'da LDU Qito ile Emelec arasında oynanan maçın 90+2. dakikasında kalecinin kısa düşen topunu direkt olarak kaleye gönderen Jonathan Ramis 65 metreden topu ağlarla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda galibiyeti getiren gol oldu. Maç 2-1 sona erdi.
6.10.2014 Futbol
Flamengo son dakikada güldü
Flamengo son dakikada güldü Libertadores Kupası'nda Flamengo deplasmanda Emelec'i son dakikada bulduğu golde 2-1 galip ayrıldı. Gruptaki 5. maçta Alexsandro ile öne geçen Flamengo'ya cevap Stracqualursi'nin penaltı golü ile gelse de Flamengo, Paulinho 90+2'de galibiyeti getirdi.
3.04.2014 Futbol
Elano'dan muhteşem bir frikik daha!
Elano'dan muhteşem bir frikik daha! Libertadores Kupası'nde Emelec'i sahasında 3-1 mağlup eden Flamengo'da eski Galatasaraylı Elano Blumer attığı muhteşem frikik golü ile takımını öne geçiren isim oldu.
27.02.2014 Futbol
Barcelonalı oyuncu bacak arasına çalıştı!
Barcelonalı oyuncu bacak arasına çalıştı! Ekvador'da Emelec ile Barcelona arasında oynanan maçta Jose Luis Perlaza rakibinin bacak arasına tekme atarak kırmızı kart gördü.
6.11.2013 Futbol
Derbi maçı sonrası Osmanlı tokadı!
Derbi maçı sonrası Osmanlı tokadı! Ekvator'un el clasicosu olarak adlandırılan Barcelona ile Emelec arasındaki maçın ardından Barcelona kalecisi Maximo Banguera yenilgiyi hazmedemeyerek Emelec oyuncusu Pedro Quinonez'e çok sert bir tokat attı. Beklemediği anda gelen darbe sonrası yere yığılan Quinonez'e sağlık ekipleri müdahale etti.
6.08.2013 Futbol
Çok uzaktan örümcek ağını temizledi!
Çok uzaktan örümcek ağını temizledi! Ekvador'da Emelec ile Deportivo Quito arasında oynanan maçta Emelec forması giyen Pedro Quiñónez çok uzak mesafeden harika bir gole imza attı.
16.02.2013 Futbol