Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Son dakika Emily Ratajkowski haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emily Ratajkowski gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emily Ratajkowski haber sayfamızda...

Emily Ratajkowski

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 383 emily ratajkowski haberi bulunmuştur.
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu!
Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu! Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. Ünlü model, 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
11.09.2023 Cadde
Karnı burnunda Hawaii'ye tatile gitti! Leopar desenli bikinisi dikkat çekti
Karnı burnunda Hawaii'ye tatile gitti! Leopar desenli bikinisi dikkat çekti Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı burnunda Hawaii'ye tatile giden ünlü isim, leopar desenli bikinisiyle dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde
Emily Ratajkowski: Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!
Emily Ratajkowski: Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum! Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Ünlü isim, son verdiği röportajda gündemden düşmeyen öpücükle ve arkadaşı Olivia Wilde'la ilgili konuştu.
24.04.2023 Cadde
Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler'
Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler' Oğlunun babası Sebastian Bear-McClard'dan ihanet gerekçesiyle boşanan, İngiliz şarkıcı Harry Styles ile yeni bir aşka yelken açan Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerine nokta koydu. Yıldız isimlerle birlikte kamera karşısına geçme şansı yakalayan ABD'li model, sinemadan uzaklaşma kararının nedenlerini anlattı.
7.04.2023 Cadde
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Son olarak ünlü ismin, Styles aşkının çok daha önce başladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.04.2023 Cadde
'Sadece ünlü kadınlarla olan ilişkilerimle gündeme gelmek istemiyorum!'
'Sadece ünlü kadınlarla olan ilişkilerimle gündeme gelmek istemiyorum!' Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen komedyen ve oyuncu Pete Davidson, geçtiğimiz günlerde bir podcast programına katıldı. Sadece birbirinden ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkilerle gündeme gelmek istemediğini belirten Davidson, aşk hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.04.2023 Cadde
‘Yumurtalarımı dondurtacağım’
‘Yumurtalarımı dondurtacağım’ İlk evliliğinden bir oğlu olan manken Emily Ratajkowski, ikinci çocuğunu en uygun zamanda dünyaya getirmek için yumurtalarını dondurtacağını söyledi.
29.03.2023 Cadde
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet'
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet' Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, son olarak arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülendi. Emily ve Olivia'nın, aylar önce Harry'nin konserine gittiği ortaya çıkarken; Ratajkowski'nin arkadaşından özür dilediği iddia edildi.
29.03.2023 Cadde
Ünlü komedyen kız arkadaşıyla birlikte kaza yaptı! Arabası parçalanmış halde
Ünlü komedyen kız arkadaşıyla birlikte kaza yaptı! Arabası parçalanmış halde Her hareketiyle olay olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson, yeni kız arkadaşı Chase Sui Wonders da yanındayken yüksek hızda kıllandığı aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Yol üzerindeki yangın musluğuna vurduktan sonra bir evin yan tarafına çarpan Davidson'un arabası, 'parçalanmış bir enkaz' haline geldi.
7.03.2023 Cadde
Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!
Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım! Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımasıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak oğlunun doğum gününü kutladığı duygusal bir mesajla adından söz ettirdi.
6.03.2023 Cadde
Farklı erkeklerle görüntülenmesi çok konuşulmuştu: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor!
Farklı erkeklerle görüntülenmesi çok konuşulmuştu: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor! Oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımıştı. Bekar hayatına hızlı bir giriş yapan ünlü isim, sık sık gündem olan bu durumla ilgili açıklama yaparak; yaşananlara isyan etti.
28.01.2023 Cadde
Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım
Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım Defalarca aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşi Sebastian Bear-McClard'den ayrılan, dünyaca ABD'li model Emily Ratajkowski, çılgın gençlik yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Teenage Dirtbag' adlı şarkının sözleriyle yayınlayan ünlü modele yorum yağdı.
6.01.2023 Cadde
Ünlü model kafa karıştırdı! Öpüşürken kameralara yakalandılar
Ünlü model kafa karıştırdı! Öpüşürken kameralara yakalandılar Defalarca aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşinden ayrılan, dünyaca ABD'li model Emily Ratajkowski; son hamlesiyle kafaları karıştırdı. Her hareketiyle olay olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşayan Ratajkowski, başka bir erkekle öpüşürken gazetecilerden kaçamadı. Ünlü ismin gündem olan karelerden önce yaptığı bir açıklama ise dikkat çekti.
24.12.2022 Cadde
Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor'
Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor' Dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrılan dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski, geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü isim, podcast programında geçirdiği kötü günlerin ardından 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.
1.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İllüstrasyon hediyesi 32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı...
29.11.2022 Cadde
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor?
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor? Altı çocuğunun annesi Angelina Jolie ile olaylı ayrılığının ardından adı Emily Ratajkowski ile anılan aktör Brad Pitt, geçtiğimiz gün meslektaşı Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon ile birlikte konserde görüntülendi. Samimi anları kameralara yansıyan ikiliden Ramon'un, Pitt'in korumasıyla konser alanından ayrılması ise dikkat çekti.
17.11.2022 Cadde
'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası!
'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
16.11.2022 Cadde
Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi!
Julia Fox: Kanye West ile ilişkim kariyerimi kötü etkiledi! ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'la ilişkisi biten Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran oyuncu Julia Fox, geçtiğimiz gün Emily Ratajkowski'nin podcast programına katılarak; bu artan popülerliğin kariyerini kötü yönde etkilediğini açıkladı. 'Sürece güvenmek zorunda olduğunu' söyleyen Fox, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
10.11.2022 Cadde
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
2.11.2022 Cadde
Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu
Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu söylentilere nokta koyacak bir açıklama yapan model, katıldığı partide ise adeta göz kamaştırdı.
14.10.2022 Cadde
Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu!
Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu! Moda dünyasında 'Emrata' adıyla bilinen Emily Ratajkowski, kendisini defalarca kez aldattığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı Sebastian Bear-McClard ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sylvester Apollo Bear ile fotoğraflarını yayınladı. Dünyaca ünlü modelin Mart 2021'de dünyaya gelen oğluyla çıplak küvet pozları sosysal medyada tartışma yarattı.
24.09.2022 Cadde
Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün'
Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün' Namibyalı manken Behati Prinsloo ile üçüncü bebeklerini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine'in, eşini bir Instagram fenomeniyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Ekran görüntülerini paylaşan fenomenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen Levine, başka kadınlar tarafından da peş peşe ifşa edildi. Prinsloo'ya yakın bir kaynak, modelin 'çok üzgün' olduğunu paylaşırken; eşi Sebastian Bear-McClard tarafından aldatıldığı iddia edilen Emily Ratajkowski de konuya dahil olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
22.09.2022 Cadde
Kayıp Kız oyuncuları kim, konusu nedir? Kayıp Kız filmi uyarlama mı? İşte, oyuncu kadrosu
Kayıp Kız oyuncuları kim, konusu nedir? Kayıp Kız filmi uyarlama mı? İşte, oyuncu kadrosu Kayıp Kız filmi, televizyon ekranlarında sinema sevelerin beğenisine sunuluyor. Filmin başrollerinde ise Ben Affleck ve Rosamund Pike yer alıyor. Kayıp Kız filmi 2014 yılı ABD yapımı yabancı eserdir. Peki, Kayıp Kız filmi konusu nedir?
6.09.2022 Bilgi Rehberi
Emily Ratajkowski, Sebastian Bear McClard ile yaşadıkları daireden taşındı! Brad Pitt ile aşk mı yaşıyor?
Emily Ratajkowski, Sebastian Bear McClard ile yaşadıkları daireden taşındı! Brad Pitt ile aşk mı yaşıyor? Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, 4 yıllık eşi Sebastian Bear McClard'dan ihanet yüzünden boşanacağı bir süredir konuşuyordu. Ünlü isim, yüzüğünü çıkararak da ilişkilerinin bittiği söylentilerini desteklemişti. Model, son olarak geçtiğimiz gün eşiyle paylaştığı dairen taşınırken görüntülendi. Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiaları ise magazin gündemine oturdu.
2.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emily Ratajkowski ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.