Döner Kardeşler'in lideri Emirhan Döner'e 44 yıl hapis cezası
Döner Kardeşler'in lideri Emirhan Döner'e 44 yıl hapis cezası İstanbul Zeytinburnu ve çevresinde faaliyet gösterdiği ileri sürülen “Döner Kardeşler" isimli suç örgütüne yönelik 1'i tutuklu 28 sanıklı davada mahkeme kararını açıkladı. Tutuklu sanık Döner Kardeşler'in lideri Emirhan Döner hakkında 7 ayrı suçtan 44 yıl 3 ay hapis cezası verilirken kardeşi Turhan Döner hakkında da 7 ayrı suçtan 34 yıl 10 ay hapis cezası verildi.
21.02.2022 Gündem
Son dakika... Döner Kardeşler davasında istenen cezalar belli oldu
Son dakika... Döner Kardeşler davasında istenen cezalar belli oldu 'Döner Kardeşler' ismiyle tanınan organize suç çetesine yönelik 28 sanığın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıklandı. Örgüt liderlerinden Emirhan Döner'in toplamda 45 yıl, Turhan Döner'in ise toplamda 60 yıl hapsi istendi. Öte yandan Emirhan Döner cezaevinden çıktığı gibi darp ettiği eski sevgili Şenay Şentürk’ü bu kez de sanatçı Bergen gibi yüzüne kezzap atmakla tehdit etti. Üç yaşındaki kızı ile yaşayan Şentürk, Döner hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
21.06.2021 Gündem
Son dakika haberi: Döner Kardeşler'den kezzaplı tehdit! Seni Bergen gibi yaparım
Son dakika haberi: Döner Kardeşler'den kezzaplı tehdit! Seni Bergen gibi yaparım Gelen bir son dakika haberine göre; Suç örgütü kurma iddiasıyla 119 yıl hapis istemi ile yargılanan Emirhan Döner (32), cezaevinden çıktığı gibi darp ettiği eski sevgili Şenay Şentürk’ü bu kez de sanatçı Bergen gibi yüzüne kezzap atmakla tehdit etti. Üç yaşındaki kızı ile yaşayan Şentürk, Döner hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
24.05.2021 Gündem
Akılalmaz! ‘Dayıyı vurun... Kılıçla boynunu kesin'
Akılalmaz! ‘Dayıyı vurun... Kılıçla boynunu kesin' Kamuoyunda ‘Döner Kardeşler’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik yeni bir dava açıldı. Tutuklu 7 sanık, aralarında emekli bir uzman çavuşun da olduğu 4 kişiye yönelik ‘nitelikli yağma’ suçunu işlemekle suçlanıyor.
27.03.2020 Gündem