Emre

Emre

Son dakika emre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emre haber sayfamızda...

Emre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66.557 emre haberi bulunmuştur.
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
İlk kareler yayınlandı
İlk kareler yayınlandı Kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli? Survivor'da Yunus Emre yaşadığı tartışmalar sıklıkla gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Yunus Emre'nin yaşamı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu.
17.04.2024 Voleybol
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 59 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin’in 5 ayrı suçtan toplam 305 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
17.04.2024 Gündem
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler Antalya’da park halindeyken yanan TIR'ın kundaklama sonucu yandığı belirlendi. Jandarmanın özverili çalışması sonucu yakalanan olayın faillerinin, aracı yaktıkları anı cep telefonu ile kaydettikleri belirlendi.
17.04.2024 Gündem
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı birleşme partisindeki değişikliği açıkladı. Oyun esnasında Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
17.04.2024 Cadde
Savaş gerginliğinden sonra tavan yapan altın için uyarı
Savaş gerginliğinden sonra tavan yapan altın için uyarı Eskişehir Kuyumculuk Mağaza Müdürü Emre Öztürk, bayram süresince kapalı olan piyasalarda altının hareketliliğinin devam ettiğini belirtirken düğün yapacak çiftlere ise “Düğün yapacaklara tavsiyemiz altınları şimdiden alarak, kenara koymaları yönünde olacaktır çünkü fiyatlar yükselmeye devam edecektir. Şuanda 1 gramlık altınların özellikle 22 ayarda satış ve üretimleri durdu” diyerek tavsiyelerde bulundu.
16.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti'
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti' Rumen basını, son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini öne sürdü.
15.04.2024 Beşiktaş
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şu an yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı! En pahalısı 1100 TL
Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı! En pahalısı 1100 TL Kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.
15.04.2024 Sivasspor
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibe 2 yıldız oyunsunundan müjdeli haber geldi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış 'Survivor All Star 2024’te Yunus Emre Özden ve Ogeday Girişken arasında yaşanan kavga sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Acun Ilıcalı, kavgadan sonra gerçekleşen ada konseyinde Yunus Emre'nin cezasını açıklamıştı. 14 Nisan akşamı yayınlanan bölümde; Ilıcalı, bir 'montaj' hatası yaşandığını vurgularken, Yunus Emre'nin cezasının artmasına neden olan sözler de ekrana geldi.
15.04.2024 Cadde
Ekskavatöre çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber
Ekskavatöre çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber Bursa'da hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, aynı istikamette seyir halindeki ekskavatöre çarptı. Hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
15.04.2024 Gündem
Doğum günü sürprizi
Doğum günü sürprizi Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam KKTC’de seyircisiyle buluştu. Konserin sonlarına doğru aynı gün doğum günü olan sanatçıya, sahnede pasta sürprizi yapıldı.
15.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı yendi: 1-3
Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı yendi: 1-3 Efeler Ligi’nde Play-off final serisinin ikinci maçında Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1 mağlup etti.
14.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Emre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.