Türk modeller dünya podyumlarında! 'Robot gibi aynı tip insanları görmekten bunaldık'
Türk modeller dünya podyumlarında! 'Robot gibi aynı tip insanları görmekten bunaldık' Türk moda sektörü, dünya sahnesinde oldukça başarılı modacılara ve modellere sahip. Özellikle son yıllarda Türk modellerin durdurulamaz bir yükselişi mevcut. Belli güzellik kalıplarının dışına çıkan ve dünyaca ünlü markaların podyumlarında boy gösteren modellerin başarısının sırrını açıklayan modacı Emre Erdemoğlu, "Artık estetiksiz, dolgusuz, botokssuz, silikonsuz natürel güzellikler görüyoruz. Yüzündeki çizgiyle, saçındaki beyazla mutlu yaşayabilen bir nesil yetişiyor. Bu hepsinden güzel bence" diyor.
12.11.2021 Gündem
'Kimsenin soyunmasına gerek yok'
'Kimsenin soyunmasına gerek yok' Bu yıl 13'ncü sezonunda moda dünyasıyla buluşan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul önceki gün de renkli defilelere sahne oldu. Emre Erdemoğlu'nun sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttığı defilenin sonunda podyuma şarkıcı Simge çıktı.
22.03.2019 Cadde
Hayran kitlesi artıyor
Hayran kitlesi artıyor Son günlerde adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan, modacı Emre Erdemoğlu'nun imzalı kostümlerle Tayfun Çetinkaya'nın objektifine poz verdi.
4.05.2018 Cadde
Mercedes-Benz Fashion Week 2 ve 3'üncü gün perde arkası
Mercedes-Benz Fashion Week 2 ve 3'üncü gün perde arkası Mercedes-Benz Fashion Week ikinci gününde en dikkat çeken defile Mehtap Elaidi oldu. Üçüncü gün ise sahne şovuyla bütünlediği koleksiyonunu bir rüzgar gibi estiren Deniz Berdan şahaneydi. İlk olarak ikinci gün görücüye çıkan Mehtap Elaidi defilesi ve o güne ait sokak stillerini paylaşacağım sizlerle. Yazının sonlarına doğru üçüncü güne geçeceğiz.
8.03.2018 Stil
İstanbul Fashion Week Karma 3 Defilesi
İstanbul Fashion Week Karma 3 Defilesi İstanbul Fashion Week son gününde Karma 3 (Ayşe Deniz Yeğin, Erdem Erdemoğlu ve Tuba Benian) defileleriyle açılış yapıldı.
4.11.2012 Stil

Benzer Haber Etiketleri