Emre Kula

Emre Kula

Son dakika Emre Kula haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emre Kula gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emre Kula haber sayfamızda...

Emre Kula

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 emre kula haberi bulunmuştur.
Sertab Erener: Sadece 39 kilo ve ayakta zor duruyordum, üstümdekiler de Sezen’in
Sertab Erener: Sadece 39 kilo ve ayakta zor duruyordum, üstümdekiler de Sezen’in Sertab Erener, Sezen Aksu ile 1992'de 'Sakin Ol albümünün' kapak çekimleri sırasında kaydedilen video paylaştı.
2.10.2023 Cadde
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı Sertab Erener, dün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi. Usta sanatçı, sarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettirmeyi başardı.
11.08.2023 Cadde
Sertab Erener'den Emre Kula'ya: Sen hep iyi ol
Sertab Erener'den Emre Kula'ya: Sen hep iyi ol Kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında dünyaevine giren Sertab Erener, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Romantik bir kareye yer veren ünlü şarkıcı, "Sen hep iyi ol. Kutlu olsun yeni yaşın" açıklamasında bulundu.
4.03.2023 Cadde
Kendini sahile attı
Kendini sahile attı Koronavirüse yakalanan ve evinde karantinada kalan Sertab Erener, sağlığına kavuşur kavuşmaz kendini sahile attı.
5.08.2022 Cadde
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız gerekiyor!
Sertab Erener: Artık çocuk doğurmamamız gerekiyor! Bodrum’da bir çevre etkinliğine katılan Sertab Erener’in sözleri tartışma konusu oldu. 56 yaşındaki sanatçı, “Artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bile bizden daha az ürüyor olabilir” dedi.
8.07.2021 Cadde
Sertab Erener eşinin doğum gününü böyle kutladı
Sertab Erener eşinin doğum gününü böyle kutladı Kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında dünyaevine giren Sertab Erener, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
2.03.2021 Cadde
Festtogether evlere konuk oluyor
Festtogether evlere konuk oluyor Türkiye’nin ilk sürdürülebilir müzik festivali olarak mayıs ayında evlerimize konuk olan Festtogether, bugün ve yarın pandemide en çok zarar gören sektörlerden biri olan kültür sanat alanına destek olmak için etkinlikler hazırladı.
2.01.2021 Cumartesi
MEB'den Sertab Erener ile öğretmenlere sürpriz
MEB'den Sertab Erener ile öğretmenlere sürpriz İlk defa Ayten Alpman tarafından 1972 yılında seslendirilen "Bir Başkadır Benim Memleketim" isimli eser öğretmenler için "Bir Başkadır Benim Öğretmenim" adıyla uyarlandı.
23.11.2020 Haberler
Bakan Selçuk'tan öğretmenler günü mesajı: Ülkemizin müreffeh geleceği sizin ellerinizde
Bakan Selçuk'tan öğretmenler günü mesajı: Ülkemizin müreffeh geleceği sizin ellerinizde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “İçinden geçtiğimiz salgın günlerinde şahit olduk ki değişimler sizi durdurmuyor, yenilikleri cesur adımlarla karşılıyorsunuz” dedi.
23.11.2020 Gündem
Sertab Erener'den ikinci Harbiye konseri
Sertab Erener'den ikinci Harbiye konseri Sesi ve yorumuyla Türk popuna adını altın harflerle yazdıran Sertab Erener, yaz konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde ikinci kez sahne aldı.
5.09.2020 Cadde
Sertab Erener'in 'Ben Yaşarım' albümünün yıldızı hangi şarkı?
Sertab Erener'in 'Ben Yaşarım' albümünün yıldızı hangi şarkı? Sertab Erener'in bir süredir merakla beklenen albümü 'Ben Yaşarım' sonunda yayınlandı. 'Belki De Dönerim' ve 'Bu Dünya' gibi single'larla müjdelenen albümde Sertab Erener, pop rock sularında geziniyor, gitar ağırlıklı bir pop albümü dinlemeyi özleyenleri mest ediyor...
14.09.2021 Müzik
Sertab Erener'den yeni albüm
Sertab Erener'den yeni albüm Sertab Erener, 2016 tarihli 'Kırık Kalpler Albümü'nden yaklaşık 4 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan 13. stüdyo albümü 'Ben Yaşarım'ı 12 Haziran Cuma tarihinde yayınlıyor. Merakla beklenen albümün online lansmanı ise, Sertab Erener'in instagram hesabından bu perşembe 22.30'da gerçekleşecek.
10.06.2020 Kültür Sanat
Sertab Erener'den yeni albüm
Sertab Erener'den yeni albüm Müzik dünyamızın en popüler kadın yorumcularından, besteci ve söz yazarı Sertab Erener, kendi açtığı yenilikçi kulvarındaki yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Erener,  2016 tarihli 'Kırık Kalpler Albümü'nden yaklaşık 4 yıl aradan sonra yepyeni şarkılardan oluşan 13. stüdyo albümü 'Ben Yaşarım'ı 12 Haziran tarihinde yayınlayacağını açıkladı.
13.05.2020 Kültür Sanat
Birlikte söylediler birlikte destek oldular
Birlikte söylediler birlikte destek oldular 2015 yılında kurulan, 90 binden fazla üyesi olan, 350 sivil toplum kuruluşuyla iş birliği yapan ve bugüne kadar 1.5 milyondan fazla ihtiyacı gidermiş bir online platform olan İhtiyaç Haritası, dün gerçekleştirdiği Festtogether festivaliyle gün boyu destek topladı.
10.05.2020 Kültür Sanat
"FESTTOGETHER EVDE” 9 Mayıs'ta
"FESTTOGETHER EVDE” 9 Mayıs'ta İlki geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether, bu sefer İhtiyaç Haritası aracılığıyla Covid-19 salgını sonrasında ortaya çıkan ihtiyaçlara destek olmak için 9 Mayıs Cumartesi evlere konuk olmaya hazırlanıyor.
6.05.2020 Kültür Sanat
Sertab Erener: Her gün hasta olmuşum gibi hissediyorum!
Sertab Erener: Her gün hasta olmuşum gibi hissediyorum! Şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula önceki akşam sosyal medya üzerinden mini bir konser verdi. Erener, böyle günlerde morale ihtiyacımız olduğunu söyledi.
13.04.2020 Cadde
Sertab Erener: Eşimle kavga etmedik
Sertab Erener: Eşimle kavga etmedik Sertab Erener, eşi Emre Kula’yla evlerinde mini bir konser düzenledi. “Bir çaresi bulunur” adlı konserinin yardım kampanyasına destek amaçlı verildiğini söyleyen Erener, “Eşimle 20 gündür gönüllü karantinadayız. Evden hiç çıkmadık” dedi.
2.04.2020 Cadde
Ebru Ceylan’ın Yeni Macerası: Samsara
Ebru Ceylan’ın Yeni Macerası: Samsara Altı farklı sanat dalı üzerinden bireyi sanatla sahne üzerinde buluşturan ve bu temas anını bilimsel olarak ölçümleyecek olan Samsara Multidisipliner Sanat Deneyimi’nin ilk adımı “Samsara Multidisipliner Resim Sergisi”nin mimarı Ebru Ceylan kariyerinde yeni bir adım daha atacak.
27.01.2020 Kültür Sanat
“Sokak hayvanları dile gelse çok utanırız”
“Sokak hayvanları dile gelse çok utanırız” Serkan Altuniğne: “Birçok sokak köpeği, kedisi çok zor şartlarda yaşıyorlar. Üstüne üstlük türlü şiddetlere maruz kalıyorlar. Yani iyi bir hayatı olan köpek dile gelse eğlenebiliriz ama bir sokak köpeği ya da kedisi dile gelirse sanırım çok utanırız, çok fazla canımız sıkılır”
10.02.2019 Pazar
Sertab Erener-Emre Kula, Barcelona tatilinde
Sertab Erener-Emre Kula, Barcelona tatilinde Şarkıcı Sertab Erener ile eşi Emre Kula, geçtiğimiz gün Barcelona seyahatlerinden romantik bir kare paylaştı.
8.02.2019 Cadde
Sertab'sız akşam yemeği
Sertab'sız akşam yemeği Şarkıcı Sertab Erener'in müzisyen eşi eşi Emre Kula, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi.
21.01.2019 Cadde
Sertab Erener'den yeni şarkı: Belki de Dönerim
Sertab Erener'den yeni şarkı: Belki de Dönerim Türkçe popunun güçlü isimlerinden Sertab Erener, 'Bastırın Kızlar'ın ardından yıl bitmeden bu kez 'Belki de Dönerim' isimli şarkı ile karşımıza çıkıyor.
6.12.2018 Cadde
Sertab 54 oldu
Sertab 54 oldu Sertab Erener, 54’üncü doğum gününü eşi Emre Kula, abisi Serdar Erener ve yengesi Nil Karaibrahimgil’le Nişantaşı’ndaki bir mekanda yemek yiyerek kutladı...
6.12.2018 Cadde
'Uçlarda yaşayan müziği seviyorum'
'Uçlarda yaşayan müziği seviyorum' ABD’li prodüktör Joel Hamilton, “Bir şarkının gücü, ortamdaki havayı eğiştirebilmesidir. Uçlarda yaşayan müzikleri dinlemeyi seviyorum” dedi
15.11.2018 Cadde
Sertab Erener'in akşam gezmesi
Sertab Erener'in akşam gezmesi Sertab Erener eşi Emre Kula ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
11.11.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emre Kula ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.