2 kişinin öldüğü kazadaki motosiklet sürücüsü üniversiteli Mahmut çıktı
2 kişinin öldüğü kazadaki motosiklet sürücüsü üniversiteli Mahmut çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, önceki gün 5 metre yükseklikten yol kenarındaki çalılık alana savrulan motosikletin arkasındaki arkadaşı Emre Özcan (26) ile yaşamını yitiren sürücünün kimliği belli oldu. Motosikleti kullanan kişinin üniversite öğrencisi Mahmut Uras Topçuoğlu (20) olduğu ve kendisini almaya gelen arkadaşı Özcan ile spor salonundan dönerken kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Topçuoğlu'nun Maltepe Üniversitesi'nin kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Şimşek ve Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Melek Şimşek'in yeğeni olduğu öğrenildi.
14.07.2021 Gündem
Emre Özcan: 'Hasan Ali kalıyorsa Kolarov'un gerekli olduğunu söylemem'
Emre Özcan: 'Hasan Ali kalıyorsa Kolarov'un gerekli olduğunu söylemem' Life TV yorumcusu Emre Özcan, Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri yaptığı Kolarov ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Özcan, 'Hasan Ali'nin gittiği her formülde müthiş transfer ama Hasan Ali kalacaksa; Kolarov'un o kadar da gerekli olduğunu söyleyemem. Fenerbahçe'nin ilk 2 hamlesini dolu bölgelere yapması da bana enteresan geliyor.' ifadelerini kullandı.
22.06.2019 Futbol
Emre Özcan: 'Burak Yılmaz Beşiktaş'ı şampiyonluk potasına soktu'
Emre Özcan: 'Burak Yılmaz Beşiktaş'ı şampiyonluk potasına soktu' Spor yorumcusu Emre Özcan, Beşiktaşlı Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Özcan, 'Burak geldiğinde; çift hane garanti demiştim. Trabzonspor'da da Galatasaray'da da atıyordu, Avrupa'ya gitse; orada da atacak. Adam golcü, Beşiktaş'ın oyununa inanılmaz etki ediyor. Tek başına Beşiktaş'ı şampiyonluk potasına soktu' ifadelerini kullandı.
1.05.2019 Futbol
Emre Özcan: Emre Taşdemir'in ciddi potansiyeli vardı
Emre Özcan: Emre Taşdemir'in ciddi potansiyeli vardı Emre Özcan, Life TV Plus'ta Emre Taşdemir'in büyük potansiyelinin olduğunu ancak son sezonlardaki perfromansı dolayısıyla soru işareti olduğunu dile getirdi.
8.01.2019 Futbol
Emre Özcan: Burak Yılmaz'ın ne götüreceği muamma...
Emre Özcan: Burak Yılmaz'ın ne götüreceği muamma... Spor yorumcusu Emre Özcan, Life TV Plus'ta siyah beyazlıların gerçekleştirmesi artık an meselesi olan Burak Yılmaz transferi hakkında açıklamalarda bulundu ve nasıl bir performans göstereceğinin billinmediğini söyledi ve "Beşiktaş'ta santrfor hattında çok ciddi bir boşluk var... Cenk'ten Negredo'ya düştüler. Negredo'dan da Love ve Güven seviyesine gerilendi. Burak'ın belirli bir gol sayısı garanti ama arka taraftan ne götüreceği ise muamma..." dedi.
3.01.2019 Futbol
Emre Özcan: '7.5 milyon euro Ozan için bir hiç!'
Emre Özcan: '7.5 milyon euro Ozan için bir hiç!' Yorumcu Emre Özcan, Life TV yayınında Galatasaraylı Ozan Kabak'ın olası satışı ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Özcan, 'Ozan Kabak'tan 7,5 milyon almak bir hayal kırıklığını da beraberinde getirecektir. Ozan'ın potansiyelinin Çağlar'a yakın olduğunu düşünüyorum. 7,5 milyon Euro, Ozan için bir hiç.' ifadelerini kullandı.
31.12.2018 Futbol
Emre Özcan: Yanal'dan başka uygun hoca yok
Emre Özcan: Yanal'dan başka uygun hoca yok Emre Özcan, Life TV Plus'ta Fenerbahçe'nin Ersun Yanal hamlesini değerlendird ve "F.Bahçe için Ersun Yanal'dan başka uygun hoca yok gibi geliyor. En uygun hoca o gibi görünüyor. Yetersiz bir kadro ama önde baskı ve tempolu futbola uygun bir kadro. En kısa vadede en büyük farkı yaratacak da Ersun Yanal'ın mentalitesi gibi geliyor bana" dedi.
7.12.2018 Futbol
Emre Özcan: Takımdan biri gidecekse o da...
Emre Özcan: Takımdan biri gidecekse o da... Spor yorumcusu Emre Özcan, Galatasaraylı Sofiane Feghouli'nin Valencia dönemlerini hatırlatarak, Galatasaray'daki performansını eleştirdi. Özcan, Fatih Terim'İn Feghouli'yi satmak istemesi konusunda haklı olduğunu da dile getirdi.
23.08.2018 Futbol
Emre Özcan: "F.Bahçe'de Giuliano üzerinden bir kriz olacak...'
Emre Özcan: "F.Bahçe'de Giuliano üzerinden bir kriz olacak...' Emre Özcan, Fenerbahçe'de Ayew transferinden sonraki durumu yorumladı. Özcan, "Bir şekilde Giuliano üzerinden bir kriz olacak F.Bahçe'de. O yüzden en az zararı verecek yapıyı ortaya çıkarmak lazım." ifadelerini kullandı.
28.07.2018 Futbol
Emre Özcan: Lens geldiğinde biliyordun...
Emre Özcan: Lens geldiğinde biliyordun... Spor yorumcusu Emre Özcan, Beşiktaşlı futbolcular Lens ve Vagner Love'un son durumlarını değerlendirdi.
20.07.2018 Futbol
Mehmet Ayan ve Emre Özcan'dan Kevin De Bruyne yorumu!
Mehmet Ayan ve Emre Özcan'dan Kevin De Bruyne yorumu! Mehmet Ayan ve Emre Özcan performansıyla herkesin beğenisini  kazanan Kevin De Bruyne ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
24.06.2018 Futbol