Emre Sayar

Emre Sayar

Son dakika emre sayar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emre sayar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emre sayar haber sayfamızda...

Emre Sayar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 336 emre sayar haberi bulunmuştur.
Süt banyosuyla gündeme gelen işçi 70 kişiye hakaret davası açtı
Süt banyosuyla gündeme gelen işçi 70 kişiye hakaret davası açtı Konya'da süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar ve Uğur Turgut, 1,5 yıl önce beraat etti. Sayar, bu süreçte sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini tespit ettiği 70 kişiye dava açtı.
21.05.2023 Gündem
'Süt banyosu' rezaletinde yeni gelişme! Cezaevinde kaldığı 6 gün için tazminat kazandı
'Süt banyosu' rezaletinde yeni gelişme! Cezaevinde kaldığı 6 gün için tazminat kazandı Konya'nın Meram ilçesinde süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Maliye Hazinesi'ne dava açtı. Mahkeme heyeti Sayar'ı haklı bularak kendisine 1150 lira tazminat ödenmesine hükmetti.
10.06.2022 Haberler
'Süt banyosu' rezaletinde yeni gelişme! Cezaevinde kaldığı 6 gün için tazminat kazandı
'Süt banyosu' rezaletinde yeni gelişme! Cezaevinde kaldığı 6 gün için tazminat kazandı Konya'nın Meram ilçesinde süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Maliye Hazinesi'ne dava açtı. Mahkeme heyeti Sayar'ı haklı bularak kendisine 1150 lira tazminat ödenmesine hükmetti. Emre Sayar, tazminatı az bulduğunu söyleyerek tekrar harekete geçeceğini ifade etti.
10.06.2022 Gündem
Süt banyosundan beraat etti! Tazminat davası açmaya hazırlanıyor
Süt banyosundan beraat etti! Tazminat davası açmaya hazırlanıyor Konya'da süt toplama merkezindeki kazanda süt banyosu yaptığı iddiasıyla 6 gün cezaevinde tutuklu kalıp tahliye olan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada beraat eden Emre Sayar, cezaevinde kaldığı süre için tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Olayın ardından iş bulamadığını belirten Sayar, ''Amacım ne fenomen olmak, ne de kimsenin sağlığıyla oynamak değildi. 6 gün suçsuz yere cezaevinde yattım. Kısa süre bile olsa çok şey yaşadım'' dedi.
22.10.2021 Gündem
Son dakika! Süt kazanında banyo yapan 2 işçi için karar
Son dakika! Süt kazanında banyo yapan 2 işçi için karar Konya'da süt toplama merkezinde kazanda süt banyosu yaptığı iddiasıyla 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan, banyo yapan Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut, beraat etti.
21.10.2021 Gündem
Süt kazanında banyo yapan 2 işçinin davasında tanık işçi: Hiçbir şey hatırlamıyorum
Süt kazanında banyo yapan 2 işçinin davasında tanık işçi: Hiçbir şey hatırlamıyorum Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un, 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Tanık olarak dinlenen iş yeri çalışanı Mustafa Coşkun, ''Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece imha edilecek süt artığını alırken gördüm. Kazanın içerisinde yerleri temizlemek için kullanılan dezenfektan maddeleri bulunuyor. İş bittikten sonra dökülür'' dedi.
28.09.2021 Gündem
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde yeni gelişme
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde yeni gelişme Gelen son dakika haberine göre; Konya'da, süt toplama merkezinde süt banyosu yaparken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından gözaltına alınıp, tutuklanan ve bir süre sonra tahliye edilen Emre Sayar ve Uğur Turgut’un ilk kez hakim karşısına çıktı. 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan iki arkadaş suçlamaları kabul etmedi. Halen iş bulamadığını belirten Turgut 'O videoyu Emre'ye ceza amaçlı değil şaka olsun diye çektim. Şakalaşmak istedim" dedi.
22.04.2021 Gündem
'Süt banyosu' ile gündeme geldi, şimdi lastikçide çalışıyor
'Süt banyosu' ile gündeme geldi, şimdi lastikçide çalışıyor Konya'daki süt toplama merkezinde yaşanan 'süt banyosu' olayıyla gündeme gelen Emre Sayar (24) ve Uğur Turgut (32) tutuklanarak cezaevine girdi. Yaklaşık 6 gün cezaevinde kalan Turgut ve Sayar avukatlarının itirazı üzerine tahliye oldu. Böyle bir olaya karıştığı için pişman olduğunu dile getiren Sayar, "Kendi içtiğim sütün içine neden gireyim? Kaynar su doldurmuştum o gün içindeki süt değildi. Bu video nedeniyle işimden oldum. Şimdi de asgari ücretin de altında bir lastikçi de çalışıyorum" dedi.
1.02.2021 Gündem
Son dakika.... 'Süt kazanında banyo' için takipsizlik başvurusu!
Son dakika.... 'Süt kazanında banyo' için takipsizlik başvurusu! Konya’da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un avukatı Ahmet Kaya, soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanması için Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuru yaptı.
11.12.2020 Gündem
Süt banyosu rezaletinde şoke eden açıklama: 'Şaka amaçlı...'
Süt banyosu rezaletinde şoke eden açıklama: 'Şaka amaçlı...' Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un avukatı Ahmet Kaya, kazanın içinde bulunan maddenin sıcak su ve dezenfektan olduğunu öne sürdü.
12.11.2020 Gündem
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde flaş karar
Son dakika... Konya'daki süt banyosu rezaletinde flaş karar Gelen son dakika haberine göre; Süt banyosu skandalının yaşandığı Konya'dan tepki çeken bir son dakika haberi geldi. Süt toplama merkezinde süt banyosu yaparken çekilen iğrenç görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Emre Sayar (23) ve Uğur Turgut (31) isimli işçiler tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
12.11.2020 Gündem
Süt banyosu rezaletinde şoke eden savunma! 'İç çamaşırım üstümdeydi'
Süt banyosu rezaletinde şoke eden savunma! 'İç çamaşırım üstümdeydi' Konya’da büyük tepki çeken ‘süt banyosu’ olayının zanlıları tutuklandı. Zanlılar ifadelerinde ne yaptıklarını ve neden yaptıklarını anlattılar. Ulaşılan ifadelerde zanlılar ‘Süt değildi, dezenfektan kazanıydı. Kazana iç çamaşırlarımla girdim’ diyor. Son sözü ile savcılık soruşturması sürecinde bilirkişiler söyleyecek.
8.11.2020 Gündem
Süt banyosu skandalında flaş gelişme!
Süt banyosu skandalında flaş gelişme! Sosyal medyada büyük tepki çeken süt banyosu skandalında son dakika gelişmesi yaşandı. Konya’daki bir süt toplama merkezindeki süt banyosu görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından banyoyu yapan ve görüntüleri çekerek yayınlayan şüpheliler, dün akşam polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Her iki işçi de bugün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gelen son dakika haberine göre; süt banyosu yapan işçi ve arkadaşı tutuklandı.
6.11.2020 Gündem
Son dakika... Süt fabrikasındaki kazanda banyo yapmıştı! Gözaltına alındı
Son dakika... Süt fabrikasındaki kazanda banyo yapmıştı! Gözaltına alındı Gelen bir son dakika haberine göre, Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasından gelen görüntüler mide bulandırdı. Tesiste Uğur Turgut isimli şahıs süt kazanının içine girerek süt banyosu yaptığı anları kamera kaydına alarak paylaştı. İnfial yaratan görüntülerle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı ve görüntülerin çekildiği firma açıklama yaptı. İş yeri Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatı üzerine kapatıldı. Öte yandan olayla ilgili Emre Sayar ve Uğur Turgut'un gözaltına alındığı bildirildi.
5.11.2020 Gündem
ANIYORUZ
ANIYORUZ Gazeteci-yazar Uğur Mumcu öldürülüşünün 15. yıldönümünde, eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem de vefatının birinci yıldönümünde İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek etkinliklerle anılacak
23.01.2008 Gündem
Sonbaharda sanat başkadır
Sonbaharda sanat başkadır Milliyet Sanat sonbaharı 30. yaşını kutlayan Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali kapağıyla karşılıyor. Eylül sayısında Akbank Caz Festivali’nden “Kuru Otlar Üstüne”ye kadar zengin bir seçki va.
4.09.2023 Kültür Sanat
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde
TBMM Başkanı Şentop: Mazlum halklar bizim güçlenmemizi bekliyor
TBMM Başkanı Şentop: Mazlum halklar bizim güçlenmemizi bekliyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "İstikbale bizimle birlikte yürüme arzusundaki mazlum halklar bizim gayretimizi, daha da güçlenmemizi bekliyor." dedi.
15.10.2021 Siyaset
32. Ankara Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri belli oldu
32. Ankara Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri belli oldu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı (Dünya KİV) tarafından 4-12 Kasım tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda gerçekleşecek 32. Ankara Film Festivali’nde Ulusal Uzun Film, Belgesel Film ve Kısa Film dallarında yarışma heyecanı yaşayacak filmler belli oldu.
14.10.2021 Kültür Sanat
“Fedakarlıkları karşılıksız kalmayacak”
“Fedakarlıkları karşılıksız kalmayacak” Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde, İzmir ve Aydın’daki şehit yakınları ve gazilere, Devlet Övünç Madalyası Rozet ve Beratı verildi.
20.03.2021 Ege
Son dakika... Kritik FETÖ davasında 25 sanığa verilen ceza onandı
Son dakika... Kritik FETÖ davasında 25 sanığa verilen ceza onandı Gelen son dakika haberine göre; Yargıtay, FETÖ'nün darbe girişiminde Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada 25 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapsi onadı.
4.03.2021 Gündem
Ekrana damga vuracak
Ekrana damga vuracak Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Pamir Pekin, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas’ın başrolünü paylaştığı ‘Bir Annenin Günahı’, cumartesi akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek.
16.11.2020 Cadde
“Dil dünyayı anlamlandırdığımız en önemli araç”
“Dil dünyayı anlamlandırdığımız en önemli araç” Yunus Emre Enstitüsü kurulduğundan bu yana Türk dili ve kültürünü dünyanın dört bir yanında insanlarla buluşturmak için büyük bir heyecanla çalışıyor. Türk Cumhuriyetleri'nden Latin Amerika'ya kadar uzanan bu geniş coğrafyada faaliyet gösteren Yunus Emre Enstitüsü, yaşadığımız bu salgın döneminde de çalışmalarına ara vermeden devam etti. covidoscope.org sitesi üzerinden Türkçe, İngilizce, Arapça ve İspanyolca dilleri aracılığıyla dünyanın dört bir yanından sanatçıların eserlerini sergilemesine olanak sağlayan bir çalışmaya imza atan Yunus Emre Enstitüsü'nün Başkanı Profesör Doktor Şeref Ateş ile hem bu projeyi hem de kurumun diğer faaliyetlerini konuştuk. Yunus Emre Enstitüsü'nün felsefesini ve üzerine kurulduğu temelleri açıklayan enstitü başkanı Şeref Ateş covidoscope projesinde toplanan eserler ve oluşan duygu haritasını da anlattı.
27.10.2020 Kültür Sanat
Salgının sanatsal ifade biçimleri bir araya toplandı
Salgının sanatsal ifade biçimleri bir araya toplandı Yunus Emre Enstitüsünün, COVID-19 salgınını ile ortaya çıkan ilgi çekici sanatsal dışavurumları duygu odaklı bir kürasyonla derlediği projesi Covidoscope'un internet sayfası Türkçe, İngilizce, Arapça ve İspanyolca dil seçenekleriyle ziyarete açıldı.
12.08.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Emre Sayar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.