Emtia

Emtia

Son dakika emtia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emtia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emtia haber sayfamızda...

Emtia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.862 emtia haberi bulunmuştur.
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.25’in üzerinde başladı.
28.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden geri çekilen altın fiyatları bu hafta itibarıyla yukarı yönlü seyri ile dikkat çekiyor. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
28.03.2024 Uzmanpara
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına yeni rekor seviyeler deniyor. Önceki gün (26 Mart’ta) 10 bin dolar sınırının üzerini test eden kakao fiyatı, dün ise ton başına 9 bin 776 dolar sınırında kaldı.
28.03.2024 Ekonomi
Dolar bugün ne kadar oldu?
Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.16’nın üzerinde başladı.
27.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçen hafta rekor seviyeyi gördükten sonra gerileyen altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem günlerinde de gösterdiği hareket ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dün gram altın fiyatı 2277 TL seviyesine kadar yükselmişti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
27.03.2024 Uzmanpara
Dolar kaç liradan işlem görüyor?
Dolar kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.12’nin üzerinde başladı.
26.03.2024 Uzmanpara
Gram altında dikkat çeken hareket!
Gram altında dikkat çeken hareket! Geçtiğimiz hafta ortasında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararını açıklamasının ardından rekor kıran altın fiyatları sonraki günlerde geri çekilmişti. Altın fiyatları yeni haftaya hızlı başladı. Gram altın bugün öğleden sonra sert yükseldi. Peki yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
26.03.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın her iki ülkenin de enerji altyapılarına yönelmesi petrol fiyatlarını yükseltti.
25.03.2024 Uzmanpara
Bakır piyasası ocakta fazla verdi
Bakır piyasası ocakta fazla verdi Bakır piyasası ocak ayında 84 bin ton fazla verdi.
25.03.2024 Uzmanpara
'Ham madde fiyatları %15 yükselebilir'
'Ham madde fiyatları %15 yükselebilir' Goldman Sachs'a göre ham madde fiyatları %15 yükselebilir.
25.03.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç lira oldu?
Dolar bugün kaç lira oldu? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.00’nin üzerinde başladı.
25.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Geçtiğimiz hafta ortasında rekor kıran altın fiyatları düşüşe geçmişti. Ons altın 2222 dolar ile rekor kırarken, gram altın fiyatı 2317 lirayı görmüştü. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
25.03.2024 Uzmanpara
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.03’ün üzerinde başladı.
22.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Çarşamba günü ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı sonrası bu yıl üç faiz indirimi öngörüsünü korumasının ardından piyasalarda risk iştahı arttı. Dün ons altın ve gram altın tüm zamanların rekorunu kırdı. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz artışı sonrası altın ve döviz kurlarında düşüş dikkat çekti.
22.03.2024 Uzmanpara
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin daha fazla cari açık vermemesi çok önemli
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin daha fazla cari açık vermemesi çok önemli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ekonomisinin enerji alanında dış ülkelere yılda ortalama 100 milyar dolar ödeme yaptığını belirterek, "Onun için Türkiye'nin mutlaka bu enerjideki dışa bağımlılık yükünden kurtulması lazım. İnşallah önümüzdeki 30 yılda bunu tamamen ortadan kaldırdığımızda Türkiye çok daha emin adımlarla, çok daha güçlü bir ekonomi olarak yoluna devam edecek. Önümüzdeki 30 yılda enerjide ve tabii kaynaklar alanında mutlak suretle dışa bağımlılığını bitirme hedefiyle yola çıkıyoruz" dedi.
21.03.2024 Gündem
Petrol fiyatları bugün ne kadar?
Petrol fiyatları bugün ne kadar? Petrol fiyatları, Federal Açık Piyasa Komitesi'nden (FOMC) çıkan kararın ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının Fed'in faiz oranlarını ilk tahminlerden daha uzun süre yüksek tutabileceği yorumlarına yol açmasıyla dün yaşanan düşüşün ardından, bu sabah toparlanmaya çalışıyor.
21.03.2024 Uzmanpara
'Fed faiz indirirse emtia fiyatları yükselir'
'Fed faiz indirirse emtia fiyatları yükselir' ABD merkezli küresel varlık yönetim şirketi Carlyle Group LP'den Jeff Currie, ABD Merkez Bankası (Fed) faizi indirirse emtia fiyatlarının yükseleceğini söyledi.
20.03.2024 Uzmanpara
Kakaoda acı reçete
Kakaoda acı reçete Ağaçların bakımsızlığı nedeniyle rekoltesi düşen kakao üretimini şimdi de iklim krizi kaynaklı seller vurdu. Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına 8 bin 360 doları test etti. Kakao fiyatı bir yılda üçe katlandı.
20.03.2024 Ekonomi
Dolar bugün ne kadar oldu?
Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.14’ün üzerinde başladı.
18.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Son dönemde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları geçtiğimiz hafta zirve seviyelerden düşüşe geçti. Peki altın fiyatları neden geriledi, piyasada bugün son durum ne? İşte detaylar...
18.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Son haftalarda ons altın ve gram altında rekor seviyeler dikkat çekmişti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
15.03.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.13'ün üzerinde başladı.
15.03.2024 Uzmanpara
Yatırımı olanlar dikkat: Dev banka açıkladı! Altın için çarpıcı tahmin
Yatırımı olanlar dikkat: Dev banka açıkladı! Altın için çarpıcı tahmin JPMorgan'ın Küresel Emtia Araştırma Başkanı Natasha Kaneva ons altın fiyatı için tahminini açıkladı.
14.03.2024 Ekonomi
Dolar ve euro ne kadar oldu?
Dolar ve euro ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.07’nin üzerinde başladı.
14.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Emtia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.