En İyi 11

En İyi 11

Son dakika en iyi 11 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan en iyi 11 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan en iyi 11 haber sayfamızda...

En İyi 11

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.485 en iyi 11 haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hep bir adım sonrasını düşünürken, güncelde başarılı olamadı. Olympiakos ile oynadığı ilk maçta Ferdi, Fred ve İsmail’i kenarda tuttuğu için eleştirilen Kartal, rövanşta da Fred, Dzeko ve İrfan Can’ı yorgunluk nedeniyle oyundan aldı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da ayın takımına seçildi!
Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da ayın takımına seçildi! Hollanda Eredivisie'da Mart ayının en iyi 11'i açıklandı. Oğuzhan Özyakup açıklanan kadroda yer aldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi!
Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi! Hull City'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Abdülkadir Ömür, Championship'te haftanın 11'ine seçildi.
7.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hedefi çifte şampiyonluk! 'İkisini birden isterim'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hedefi çifte şampiyonluk! 'İkisini birden isterim' Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile oynacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.
6.03.2024 Konferans Ligi
Arthur Masuaku, Afrika Uluslar Kupası'na damga vurdu!
Arthur Masuaku, Afrika Uluslar Kupası'na damga vurdu! Afrika Uluslar Kupası'nda Demokratik Kongo Milli Takımı forması giyen Beşiktaşlı Arthur Masuaku, grup aşamasının en iyi 11'ine seçildi.
26.01.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
18.01.2024 Futbol
FIFA The Best Ödülü Kazananlar 2023: FIFA En İyiler Ödülünü kim kazandı? Yılın en iyi futbolcuları kimler oldu?
FIFA The Best Ödülü Kazananlar 2023: FIFA En İyiler Ödülünü kim kazandı? Yılın en iyi futbolcuları kimler oldu? 2023 FIFA The Best Ödül Töreni gerçekleşti ve futbolun en iyileri belli oldu. 7 farklı kategoride sahiplerini bulan FIFA En İyiler Ödülleri 2017 yılından bu yana düzenleniyor. Nefes kesen ödül töreni ardından FIFA The Best ödüllerinin kazananı netleşti. Peki, FIFA En İyiler Ödülünü kimler kazandı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi FIFA tarafından organize edilen ve milli takım teknik direktörleri, milli takım kaptanları, medya mensupları ve taraftarlar tarafından yılın en iyilerinin belirlendiği 2023 "FIFPro" ödüllerinin sahipleri belli oldu.
16.01.2024 Dünyadan Futbol
FIFA The Best'te finalistler belli oldu!
FIFA The Best'te finalistler belli oldu! FIFA tarafından düzenlenen The Best Ödülleri'nde finalistler belli oldu.
14.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi
Galatasaray'da Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5'inci haftanın en iyi 11'inde yer aldı.
30.11.2023 Galatasaray
İsmail Kartal: Buraya kazanmak için geldik!
İsmail Kartal: Buraya kazanmak için geldik! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Nordsjaelland müsabakası öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
29.11.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Mendy performansıyla dikkatleri çekiyor! En iyi 11'de
Trabzonspor'da Mendy performansıyla dikkatleri çekiyor! En iyi 11'de Trabzonspor’a yaz döneminde gelen ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı ön libero Batista Mendy, Fransa’da ülke dışında forma giyen oyunculardan oluşan ilk 11’de yer aldı.
9.11.2023 Trabzonspor
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fernando Muslera cevabı! 'Sağlığı çok önemli'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fernando Muslera cevabı! 'Sağlığı çok önemli' Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
4.11.2023 Galatasaray
Salih Uçan gol atarsa Beşiktaş kaybetmiyor
Salih Uçan gol atarsa Beşiktaş kaybetmiyor Beşiktaş pazartesi günü oynanan lig maçında Gaziantep FK'yı 2-0 yenmişti. Maçın açılış golünü Salih Uçan atmıştı. Siyah-beyazlı takım, milli futbolcunun gol attığı karşılaşmaları kaybetmiyor.
2.11.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'un dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor! Kulüp tarihine geçti
Trabzonspor'un dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor! Kulüp tarihine geçti Bordo-mavili takımın Southampton'dan kiraladığı Nijeryalı golcü Süper Lig'e şimdiden mührünü vurdu. Pendikspor ağlarını da havalandıran 2.01'lik forvet, kulüp tarihine geçti.
30.09.2023 Trabzonspor
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından 'Fenomen' lakaplı Ronaldo Nazario, tarihin en iyi 11'ini belirledi.
30.09.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray-Kopenhag maçının yıldızı Tete, Şampiyonlar Ligi'nde en iyiler arasında
Galatasaray-Kopenhag maçının yıldızı Tete, Şampiyonlar Ligi'nde en iyiler arasında Galatasaray'ın Kopenhag ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Brezilyalı Mateus Tete, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi 11'ine seçildi.
21.09.2023 Galatasaray
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
17.09.2023 Futbol
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! Altay ve Livakovic...
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan transfer açıklaması! Altay ve Livakovic... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve sarı-lacivertlilerin flaş transferi Sebastian Szymanski, Konferans Ligi'nde yarın oynanacak Twente maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
23.08.2023 Konferans Ligi
Patrick Kluivert: Yediğimiz goller üzücüydü
Patrick Kluivert: Yediğimiz goller üzücüydü Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, NK Osijek maçı sonrası, “Kaybettiğimiz için üzgünüz ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimize ulaşmış olduk” dedi.
17.08.2023 Konferans Ligi
Şenol Güneş, kendisine gelen teklifi açıkladı! 'Şu anda Beşiktaş'ta mutluyum'
Şenol Güneş, kendisine gelen teklifi açıkladı! 'Şu anda Beşiktaş'ta mutluyum' Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü ile karşı karıya gelecek. Kritik müsabaka öncesi teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
9.08.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Edin Dzeko transferini değerlendirdi! 'Tüm zamanların en iyi futbolcularından'
ÖZEL | Edin Dzeko transferini değerlendirdi! 'Tüm zamanların en iyi futbolcularından' Fenerbahçe’de dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile resmi sözleşme imzalandı. 9 numaralı formayı alan tecrübeli forvet, “Harika duygular yaşıyorum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” yorumunu yaptı. Edin Dzeko'nun transferini Bosna Hersek basınından Hajrudin Prolic değerlendirdi.
23.06.2023 Fenerbahçe
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi İspanyol gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan bir kadro yaptı. Kadroda performanslarıyla takdir toplayan iki milli futbolcumuz da yer aldı.
31.03.2023 Milli Takım
Kim Min Jae'den transfer açıklaması: Rahatsız değilim ama ilgilenmiyorum
Kim Min Jae'den transfer açıklaması: Rahatsız değilim ama ilgilenmiyorum Fenerbahçe'den yaklaşık 18 milyon euroya Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Tottenham'a gideceği iddialarına açıklık getirdi.
26.03.2023 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

En İyi 11 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.