Endişe

Endişe

Son dakika endişe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan endişe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan endişe haber sayfamızda...

Endişe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.699 endişe haberi bulunmuştur.
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş Evlerde istenmeyen haşereler arasında, kırkayak ve kulağakaçan böcekleri sıkça karşımıza çıkıyor. Bu canlılar, çoğu insan için tedirginlik yaratıyor ve ev içinde bulunmaları rahatsız edici olabiliyor. Ancak, bu haşerelerden kurtulmanın birkaç etkili yöntemi bulunuyor. İşte bu tür istenmeyen misafirlerden kurtulmanın bazı yolları...
24.04.2024 Püf Noktası
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor
Almanya'nın sanayi üretiminde düşüş bekleniyor Almanya Sanayi Federasyonu (BDI) ülkede sanayi üretiminin bu yıl da düşeceğini ve ihracatın durgunlaşacağını belirtti.
22.04.2024 Uzmanpara
Bebeğinizin doyduğunu nasıl anlarsınız? Anneleri sakinleştiren yöntemler
Bebeğinizin doyduğunu nasıl anlarsınız? Anneleri sakinleştiren yöntemler Her annenin en büyük endişelerinden biri de bebeğin doyup doymadığını anlamaktır. Bu endişe, annelerin sürekli tedirgin olmasına yol açabilir. Ancak bebeğinizin doyup doymadığını anlamanın bazı yolları mevcut.
21.04.2024 Ebeveyn
Korkulan olmadı bölge nefes aldı
Korkulan olmadı bölge nefes aldı İsrail’in İran’a gerçekleştirdiği saldırının nispeten sınırlı kalması, Ortadoğu’da derin bir nefes alınmasını sağladı. İran’dan gelen açıklamalar ise İsrail’in saldırısını küçümser nitelikte.
21.04.2024 Dünya
‘Tabiat ana’ susuyor!
‘Tabiat ana’ susuyor! Yaban hayatında birçok türün soyunun tükenme noktasına gelmesiyle bu canlıların çıkardığı sesler azaldı.
21.04.2024 Dünya
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu
20.04.2024 Astroloji
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı için ateş püskürdü! "At yarışı oynuyor, para yetiştiremiyorum"
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı için ateş püskürdü! "At yarışı oynuyor, para yetiştiremiyorum" İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'yla aralarındaki sular bir türlü durulmuyor. Kanal D Haber'e açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses torununa dava açmış, o davayı kazanmıştı. Yeni dairelerini oğluna vermeyeceğini söylemişti. Bu sözlerden sonra oğlu Ahmet Tatlı ve avukatından yanıt geldi. İbrahim Tatlıses için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini söyleyip itiraz ettiler. Ancak İbrahim Tatlıses yine sessiz kalmadı. Bu kez oğlu için Kanal D Haber'e farklı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Hari Vukas: Biz kümede kalmak istiyoruz!
Hari Vukas: Biz kümede kalmak istiyoruz! Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Trabzonspor maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 Kayserispor
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizi küresel fay hatlarını tetikliyor
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizi küresel fay hatlarını tetikliyor İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki krizin yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Haberler
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç! İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki krizin yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Dünya
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı! 309 gün oldu gizemi hala çözülemedi Balıkesir'de 309 gün önce evinden ayrılarak ormana yürüyüşe giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ekonomist Korhan Bergez olayı tedirginliğe yol açtı. Hayatından endişe edilen Berzeg'in başına ne geldiği muammasını korurken, olayın meydana geldiği Gönen'in Armutlu kırsal mahallesi adeta hayalet şehre döndü.
20.04.2024 Gündem
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Sürprizler ve beklenmedik olaylar ! 20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu
19.04.2024 Astroloji
İsrail saldırı için bekleyecek mi?
İsrail saldırı için bekleyecek mi? İsrail’in İran’a yönelik karşı saldırısı için kaynaklar ay sonuna işaret ediliyor. Hazırlığa başlayan İran ise, olası hedefler arasında nükleer tesislerinin sayılması sonrasında sert bir açıklama yaptı.
19.04.2024 Dünya
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Endişe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.