İngiltere'de artan enerji faturaları nedeniyle 'çocuklar ölebilir'
İngiltere'de artan enerji faturaları nedeniyle 'çocuklar ölebilir' İngiltere'de sağlık uzmanları, enerji fiyatlarının artması nedeniyle bu kış birçok hanede ısınma sorununun yaşanacağı ve ölümlerin meydana gelebileceği uyarısında bulundu. Uzmanlar, "Soğuk konutlar nedeniyle çocukların akciğerleri ve beyin gelişimi de zarar görebilir" diyor.
1.09.2022 Dünya
Enerji ithalatı faturası azaldı
Enerji ithalatı faturası azaldı Türkiye'nin enerji ithalatı için ödediği tutar, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 34,5 azalarak 2 milyar 140 milyon 493 bin dolara geriledi.
30.09.2020 Uzmanpara
10 kuruşluk artışın yükü 4 milyar dolar
10 kuruşluk artışın yükü 4 milyar dolar Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Doların 2 liradan 2.10 liraya kadar çıkması bize 4 milyar dolar ek yük getiriyor. Dövizdeki artış sonrası durumumuzu bu hafta değerlendireceğiz" diye konuştu.
23.12.2013 Ekonomi
Türkiye’nin enerji faturası kabardı
Türkiye’nin enerji faturası kabardı Türkiye’nin, son aylarda aşırı pahalanan ham petrol ve doğal gaz ile akaryakıt, sıvılaştırılmış petrol gazı ve kömür gibi enerji maddeleri ithalatına yılın ilk sekiz ayında ödediği döviz yaklaşık 34 milyar dolarla toplam ithalatın yaklaşık dörtte birini oluşturdu...
30.09.2008 Ekonomi