Enez

Enez

Son dakika Enez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Enez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Enez haber sayfamızda...

Enez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 550 enez haberi bulunmuştur.
Edirne'de bir ilk! CHP'li Filiz Akın ilk kadın başkan oldu
Edirne'de bir ilk! CHP'li Filiz Akın ilk kadın başkan oldu 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Edirne'de bir ilk yaşandı. CHP'li Filiz Gencan Akın resmi olmayan sonuçlara göre Edirne'nin ilk belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
2024 ENEZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Edirne Enez Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ENEZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Edirne Enez Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Edirne Enez Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Enez ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Edirne Enez Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi.
24.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor Meteoroloji yeni haftanın haritasını yayınladı. Yarın itibarıyla sağanak yağış Marmara dahil tüm yurdu etkisi altına alacak. Hafta ortasında ise kar yağışı birçok kenti esir alacak. İşte tüm detaylar…
11.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Edirne adayları belli oldu
AK Parti'nin Edirne adayları belli oldu AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nca düzenlenen belediye başkan aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
8.02.2024 Gündem
Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti
Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti Bugüne kadar 17 büyükşehir adayını ilan eden İYİ Parti, Adana, Antalya, Samsun ve Erzurum olmak üzere dört büyükşehiri kadın adaylara emanet etti.
28.01.2024 Gündem
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara Ülke genelinde uzun süre devam eden bahar havasının ardından dondurucu soğuklar etkili olurken, İstanbul’da sıcaklıklar 10 derece birden düştü.
11.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, su baskını buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkili olamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde karla karışık yağmur ve yağmur olarak etkisini gösteriyor. Öte yandan yetkililer yarın ve 12-13 ocak için İstanbul dahil tüm yurt genelinde yeni uyarıda bulundu. İşte tüm yurt geneli için hava durumu detayları…
10.01.2024 Gündem
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına aldı. Dün İstanbul dahil yurdun neredeyse tamamında kar, karla karışık yağmur ve poyraz etkili oldu. 3 kentte okullar tatil edildi. Peki kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da son durum ne?
10.01.2024 Haberler
EDİRNE 10 OCAK (YARIN) okullar tatil mi? Edirne Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?
EDİRNE 10 OCAK (YARIN) okullar tatil mi? Edirne Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi? Balkanlar üzerinde gelen soğuk ve yağışlı hava özellikler Trakya kesiminde hissediliyor. Sıcaklık değerleri çakılırken Edirne'de kar yağışı da etkili oluyor. Öğrenci ve veliler okullar tatil mi sorusuna şimdiden yanıt aramaya başladı. Peki Edirne'de 10 Ocak (Yarın) okullar tatil mi Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
Kara kış kapıda! Eğitime kar engeli: Tatil haberleri peş peşe geldi
Kara kış kapıda! Eğitime kar engeli: Tatil haberleri peş peşe geldi Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ile hava sıcaklıkları 10-12 derece birden düştü. Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi. İşte İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve değer illeri bekleyen hava durumu...
10.01.2024 Gündem
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Edirne'de bir kamyonette 124 kuş ele geçirildi.
Edirne'de bir kamyonette 124 kuş ele geçirildi. Edirne''de bir kamyonette kaçak olarak Türkiye'ye getirildiği değerlendirilen aralarında papağan, keklik, bıldırcın ve güvercinlerin de bulunduğu 124 kuş ele geçirildi.
29.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Edirne'de lodos nedeniyle tekne battı
Edirne'de lodos nedeniyle tekne battı Edirne'de etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle Enez ilçesinde limanda bağlı bulunan bir tekne battı.
16.12.2023 Haberler
'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı'nda nefes kesen anlar
'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı'nda nefes kesen anlar 'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı', Çanakkale ve Saros Körfezi’nde devam ederken tatbikattan görüntüler de paylaşıldı.
5.12.2023 Haberler
'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı'nda nefes kesen anlar
'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı'nda nefes kesen anlar 'Nusret- 2023 Davet Tatbikatı', Çanakkale ve Saros Körfezi’nde devam ederken tatbikattan görüntüler de paylaşıldı.
5.12.2023 Gündem
Kar, Balkanlar'dan üzerinden Edirne'ye giriş yaptı!
Kar, Balkanlar'dan üzerinden Edirne'ye giriş yaptı! Edirne’nin rakımı yüksek köylerinde başlayan kar yağışı kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Kar yağışının belli aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.
26.11.2023 Gündem
2 FETÖ şüphelisine operasyon! Yunanistan'a kaçarken yakalandılar
2 FETÖ şüphelisine operasyon! Yunanistan'a kaçarken yakalandılar Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
20.11.2023 Gündem
2 FETÖ şüphelisi sınırda yakalandı
2 FETÖ şüphelisi sınırda yakalandı Edirne'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı.
13.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.