Engel

Engel

Son dakika engel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan engel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan engel haber sayfamızda...

Engel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.004 engel haberi bulunmuştur.
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak!
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak! Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdırarak tüm Türkiye’nin göğsünü kabartacak.
18.04.2024 Fenerbahçe
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde zeytin üreticileri aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen halkalı leke hastalığından sorun yaşıyor. Sezon başlamadan hastalığın baş gösterdiği zeytinde üreticiler ilaçlama yöntemiyle hastalıktan kurtulmayı hedeflerken Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur “İleriki günlerde zeytin piyasasını ve yağ piyasasını etkileyeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
17.04.2024 Ekonomi
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.
17.04.2024 İspanya La Liga
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı turnuvanın dışına itti ve 7 yıl önce yaşadığı kabusu bu kez rakibine yaşattı. Kylian Mbappe, Devler Ligi'nde en çok gol attığı takım olan Barcelona'yı yine boş geçmedi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
PSG'den İspanya'da tarihi zafer! 5 gol 2 kırmızı
PSG'den İspanya'da tarihi zafer! 5 gol 2 kırmızı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG, Barcelona'yı deplasmanda 4-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
16.04.2024 Futbol
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın Yangın kent sakinlerince 2019 yılında yanan Paris'teki katedrale atıfla Danimarka'nın 'Notre Dame'ı olarak tanımlandı.
16.04.2024 Dünya
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki soruya yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!' Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı Kütahya’nın Emet ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2 ve 3’ncü kat koridorlarını benzin döküp ateşe veren şüpheli M.Ç. (22), ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelinin koridorları daha önce sözlü olduğu sevgilisi ile ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ateşe verdiği ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Engel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.