Engelli Kadın

Engelli Kadın

Son dakika engelli kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan engelli kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan engelli kadın haber sayfamızda...

Engelli Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.702 engelli kadın haberi bulunmuştur.
İnternetten 20 bin liralık tablet sipariş etti, paketten çıkanı görünce şoke oldu
İnternetten 20 bin liralık tablet sipariş etti, paketten çıkanı görünce şoke oldu İnternet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş eden bedensel engelli Sibel Zengin, kargo paketini açınca gördüğü karşısında şoke oldu.
3.03.2024 Gündem
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Haberler
Acılı anne ağlayarak anlattı! Parkta eşinin öldürdüğü Gözde’nin son sözü ortaya çıktı
Acılı anne ağlayarak anlattı! Parkta eşinin öldürdüğü Gözde’nin son sözü ortaya çıktı İzmir’de, boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (31) tarafından parkta tabancayla öldürülen tekstil firması çalışanı Gözde Karamus'un (29) annesi Gülhan Madi (54) olayın kızıyla telefonla konuştukları sırada yaşandığını belirtip, evladının son sözlerini söyledi.
28.01.2024 Gündem
Sır perdesi aralandı! Öldürülen kadının katili 23 yaşındaki yeğeni çıktı
Sır perdesi aralandı! Öldürülen kadının katili 23 yaşındaki yeğeni çıktı Eskişehir’de halası Naciye Yılmaztürk’ü öldürdüğü tespit edilen S.Y. polis tarafından yakalanırken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.01.2024 Gündem
Engelli kadın 3 hastaya umut oldu! 'Canımız diğer hastalara can oldu’
Engelli kadın 3 hastaya umut oldu! 'Canımız diğer hastalara can oldu’ Hatay’da solunum yetmezliğine bağlı beyin ölümü gerçekleşen engelli kadının organları 3 kişiye umut oldu.
28.01.2024 Gündem
Mücadelenin önünde ‘engel’ kalmasın
Mücadelenin önünde ‘engel’ kalmasın Şiddete maruz kalan engelli kadın ve kız çocuklarının yaşadığı zorluklar, kadına şiddetle mücadelede daha kapsayıcı politikalara olan ihtiyaca işaret ediyor... Avukat Özlem Kara, “Şiddet önleme merkezlerinin fiziksel erişilebilirlikleri ve görev yapan uzmanların engelli farkındalığına sahip olması zorunlu” diyor...
3.12.2023 Gündem
Engelli kadının duygulandıran bayrak aşkı
Engelli kadının duygulandıran bayrak aşkı Erzincan’da engelli kadının bayrak aşkı herkesi duygulandırdı.
31.10.2023 Yaşam
En büyük hayaline kavusması için 6 milyon liraya ihtiyacı var
En büyük hayaline kavusması için 6 milyon liraya ihtiyacı var Van’da yıllardır evde eğitim gören ve her yıl takdir belgesi alan doğuştan bedensel engelli Nakşin Özdemir (13), kol ve bacaklarına elektronik protez takılıp, okula gitmek istiyor.
16.08.2023 Gündem
Karadeniz'de dereler taştı, yollar göle döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı
Karadeniz'de dereler taştı, yollar göle döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı Karadeniz'de meydana gelen selin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni uyarılar geldi. Öte yandan İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Adalet Bakanı Tunç Bartın'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu ise Bolu'ya gitti.
10.07.2023 Gündem
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının arından sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış Zonguldak, Bartın,Karabük başta olmak üzere birçok kent vurdu. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karabük-Zonguldak karayolunda heyelan meydana geldi. Öte yandan Meteoroloji yarın için de 10 kentte alarm verdi. Bakan Yerlikaya ve Bakan Tunç Bartın'a gidiyor.
9.07.2023 Gündem
Sel sularına kapılan engelli kadından acı haber geldi
Sel sularına kapılan engelli kadından acı haber geldi Samsun’un Çarşamba ilçesinde, dün akşam sağanak sonrası derenin taşması ile sel sularına kapılan engelli Türkan Yılmaz'ın (45), cansız bedenine ulaşıldı. Cenazesi ise, Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
9.07.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ordu ve Samsun'da sağanak! Bir kadın selde kayboldu
Meteoroloji uyarmıştı: Ordu ve Samsun'da sağanak! Bir kadın selde kayboldu Ordu’da etkili olan sel sonrası heyelanlar meydana geldi. Karadeniz Sahil Yolu heyelan nedeniyle kapanırken, iş makinesi ve araçlar toprak altında kaldı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında bazı mahallelerde sel ve su baskınları yaşandı. Bir kadın selde kayboldu.
9.07.2023 Gündem
Kadınlara ses oluyor
Kadınlara ses oluyor Sağır ve İşitme Engelli Kadın Hakları Platformu kadınların destek mekanizmalarına ulaşabilmelerinin yolunu açıyor. Platform, 5 kentte düzenlenen atölyelerle sağır ve iletişim engelli kadınlara birebir ulaşıyor.
24.06.2023 Pazar
Kirasını ödeyemeyen engelli anneye haciz şoku! 3 çocuğuyla parka yerleşti
Kirasını ödeyemeyen engelli anneye haciz şoku! 3 çocuğuyla parka yerleşti Bursa’da 10 yıl önce eşinden boşanan 3 çocuk annesi engelli kadın maddi durumundan dolayı ödeyemediği kirası sebebiyle ev sahibi tarafından mahkeme kararı ile çıkarıldı. 3 çocuğuyla parkta kalan annenin evindeki eşyalar haciz edildi. Annelerini bırakmak istemeyen çocuklar, “Yurda gitmektense bu durumda annemizin yanında oluruz” dedi.
15.06.2023 Gündem
Hayallerinde engel tanımadı! Başarısı dünyaya duyuruldu
Hayallerinde engel tanımadı! Başarısı dünyaya duyuruldu Yüksekten düşme sonucu 16 yaşındayken boynu kırılan Kübra Denizci, tekerlekli sandalyede sürdürmek zorunda kaldığı hayatında, hiçbir "engele" teslim olmadı.
21.05.2023 Gündem
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı'
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı' Depremin beşinci gününden itibaren gönüllü olarak gittikleri Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 150’yi aşkın doğum, 50’den fazla sezaryen yaptıran Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ekibiyle, afet koşullarının kadın sağlığı ve doğum süreçlerine etkisini konuştuk.
26.03.2023 Pazar
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremin ardından çeşitli tedbirleri uygulamaya koydu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremin ardından çeşitli tedbirleri uygulamaya koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, afet bölgeleri için yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli tedbirleri uygulamaya koydu. Bu kapsamda kronik hastalığı olanlar raporlu ilaçlarını reçetesiz alabilecek ayrıca SGK’ya verilmesi gereken tüm bilgi, belge ve beyannameler de ertelendi.
19.02.2023 Gündem
Cinsiyet eşitliği için güçlü sivil alan
Cinsiyet eşitliği için güçlü sivil alan Birleşmiş Milletler Kadım Birimi (UN Women) Türkiye, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan” projesi kapsamında mali ve teknik destek sağlanacak yeni sivil toplum kuruluşlarını duyurdu. Proje kapsamında destek alan sivil toplum kuruluşu sayısı ilk etapta 22 iken, yeni katılan kuruluşlarla 46’ya ulaştı.
26.12.2022 Ekonomi
Cinsel saldırıya maruz kalmıştı! Kayıp kadınla ilgili başsavcılıktan açıklama
Cinsel saldırıya maruz kalmıştı! Kayıp kadınla ilgili başsavcılıktan açıklama Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, Kepsut ilçesinde ayrıldığı evine dönmeyen kadının bulunmasına yönelik başlatılan soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
13.12.2022 Gündem
Bakan Derya Yanık: “Türkiye göç ve mülteciler bakımından köprü vazifesi görüyor”
Bakan Derya Yanık: “Türkiye göç ve mülteciler bakımından köprü vazifesi görüyor” Ataşehir’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2022-2023 Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve Eylem Planı çerçevesinde, 'Göç ve İnsani Yardım STK Çalıştayı' açılış programı düzenledi. Açılış konuşmasını yapan Bakan Derya Yanık, “Türkiye göç ve mülteciler bakımından köprü vazifesi görüyor. Üstelik milyonlarca göçmen bu köprüden geçmekle kalmıyor, bu köprüde yaşıyor” dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Gülen düşünceler
Gülen düşünceler “Hayatımızın akıp gittiği bu maskeli baloda kıyafetler güzel olsun yeter: kıyafet her şeydir...
29.08.2022 Ege
'Bu ödül 15 yılın emeği'
'Bu ödül 15 yılın emeği' SMA nedeniyle yaşamını tekerlekli sandalyede sürdüren satranç milli takım sporcusu Handenur Şahin, Uluslararası Satranç Federasyonu’nun “Avrupa’nın Mücadeleci Ruhuyla Öne Çıkan Engelli Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.
13.08.2022 Pazar
İtfaiye kurtarmak için zamanla yarıştı! Engelli kadının evde olmadığı ortaya çıktı
İtfaiye kurtarmak için zamanla yarıştı! Engelli kadının evde olmadığı ortaya çıktı Erzurum’da bedensel engelli bir kadının tek başına yaşadığı bildirilen, dumanların kapladığı eve giren itfaiye erleri zamanla mücadele etti. Göz gözü görmeyen evde termal kamera ile arama yapan ekipler, kadının evde olmadığı haberi gelince rahat bir nefes aldı.
11.07.2022 Gündem
36 yaşındaki engelli kadından 6 gündür haber alınamıyor
36 yaşındaki engelli kadından 6 gündür haber alınamıyor İstanbul Bağcılar’da yüzde 70 zihinsel engelli olan kadından yakınları 6 gündür haber alamıyor. Birilerinin ikna yoluyla kadını kaçırdığını ileri süren aile yakınları, kadının bulunmasını istiyor.
30.06.2022 Haberler
Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı! Bıçaklı ve sopalı darp
Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı! Bıçaklı ve sopalı darp Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs evden çıkmalarını istediği engelli kadını darp edip, bir kadını bıçakla, erkeği ise sopayla yaraladı. Engelli Sabriye Yiğit, şahsın sürekli kendilerini darp ettiğini ve rahatsız ettiğini, artık bıktıklarını söyleyerek ağladı.
29.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.