Engincan Ural

Engincan Ural

Son dakika Engincan Ural haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Engincan Ural gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Engincan Ural haber sayfamızda...

Engincan Ural

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 engincan ural haberi bulunmuştur.
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
Sibel Can'dan oğlu ve gelinine evlilik yıl dönümü mesajı
Sibel Can'dan oğlu ve gelinine evlilik yıl dönümü mesajı Şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Ekim 2022'de Bodrum'da Merve Kaya ile dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı, oğlu ve gelininin evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı.
10.10.2023 Cadde
Engincan Ural ve Merve Kaya'dan boşanma iddialarını çürüten fotoğraf!
Engincan Ural ve Merve Kaya'dan boşanma iddialarını çürüten fotoğraf! Şarkıcı Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen Engincan Ural, 9 Ekim 2022'de Merve Kaya ile Bodrum'da dünyaevine girmişti. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin ihanet sebebiyle boşanacağı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift, önceki gün görüntülendiği Nişantaşı'nda iddiaları çürüttü.
8.09.2023 Cadde
Namibya’ya gittiler
Namibya’ya gittiler Engincan Ural, geçtiğimiz ekim ayında evlendiği Merve Kaya’yla dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini Afrika ülkesi Namibya’da değerlendirecek.
25.06.2023 Cadde
Hakan Ural'dan Engincan Ural iddiasına sert cevap!
Hakan Ural'dan Engincan Ural iddiasına sert cevap! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hilal Özdemir ile yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi. Şarkıcı Sibel Can ile eski eşi Hakan Ural'ın evliliğinden dünyaya gelen Engincan, 9 Ekim'de Merve Kaya ile Bodrum'da dünyaevine girmişti.
1.12.2022 Magazin
Hakan Ural'dan Engincan Ural iddiasına sert cevap!
Hakan Ural'dan Engincan Ural iddiasına sert cevap! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hilal Özdemir ile yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi. Şarkıcı Sibel Can ile eski eşi Hakan Ural'ın evliliğinden dünyaya gelen Engincan, 9 Ekim'de Merve Kaya ile Bodrum'da dünyaevine girmişti.
2.12.2022 Cadde
Engincan Ural boşanıyor mu? Sibel Can'dan yanıt geldi
Engincan Ural boşanıyor mu? Sibel Can'dan yanıt geldi Şarkıcı Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen Engincan Ural, 9 Ekim'de Merve Kaya ile Bodrum'da dünyaevine girmişti. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin ihanet sebebiyle boşanacağı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık kararı nedeniyle çok üzüldüğü haberleri çıkan Sibel Can'dan, söz konusu iddialara fotoğraflı cevap geldi.
1.12.2022 Cadde
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar!
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar! Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
25.10.2022 Cadde
'Şarkılar Bizi Söyler' yeni sezona 'merhaba' dedi
'Şarkılar Bizi Söyler' yeni sezona 'merhaba' dedi Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', yeni sezona merhaba dedi. Eğlenceli bir açılışa imza atan program, yine çok izlenenler arasında yerini aldı.
23.10.2022 Cadde
Sibel Can'ın düğün paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın düğün paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da dünyaevine girdi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
12.10.2022 Cadde
Engincan Ural ve Merve Kaya evlendi! İşte ilk kare...
Engincan Ural ve Merve Kaya evlendi! İşte ilk kare... Sibel Can ve Hakan Ural’ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum'da hayatını birleştirdi. Ural ve Kaya'nın düğününe sanat, televizyon ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.
10.10.2022 Cadde
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama gecesi
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama gecesi Şarkıcı Sibel Can ile Kanal D'de hafta içi her gün canlı yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural'ın büyük oğulları Engincan Ural, önceki akşam sevgilisi Merve Kaya ile görüntülendi.
11.04.2022 Cadde
‘Hedefim büyük’
‘Hedefim büyük’ Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, Vadistanbul’da objektiflere takıldı.
7.04.2021 Cadde
Sibel Can oğlu Engincan için kural bozdu
Sibel Can oğlu Engincan için kural bozdu Şarkıcı Sibel Can, Hakan Ural ile evliliğinden olan oğlu Engincan Ural için kamera karşısına geçti. Oğlunun tekstil markası için modellik yapan Sibel Can'ın, tercih ettiği kıyafetler görenleri şaşırttı.
30.01.2021 Cadde
Engincan Ural alışveriş turunda
Engincan Ural alışveriş turunda Sahnelerin başarılı ismi Sibel Can ve Hakan Ural çiftinin oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
21.01.2021 Cadde
Engincan Ural ticarete atıldı
Engincan Ural ticarete atıldı Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, iş hayatına atıldı.
4.01.2021 Cadde
Engincan Ural'dan ailesine sürpriz hediyeler
Engincan Ural'dan ailesine sürpriz hediyeler Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
8.12.2020 Cadde
Engincan Ural'ın kahve molası
Engincan Ural'ın kahve molası Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
25.11.2020 Cadde
Engincan Ural alışveriş turunda
Engincan Ural alışveriş turunda Şarkıcı Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
19.11.2020 Cadde
Çocuklarla tatil
Çocuklarla tatil Sibel Can, oğulları Engincan Ural, Emir Aksüt ve kızı Melisa Ural’la tatil yapıyor.
28.08.2020 Cadde
Engincan Ural'ın spor kombini
Engincan Ural'ın spor kombini Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
22.08.2020 Cadde
Engincan Ural çorap kombininden vazgeçmiyor
Engincan Ural çorap kombininden vazgeçmiyor Farklı giyim tarzıyla adından söz ettiren Engincan Ural, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
1.08.2020 Cadde
Engincan Ural'ın fotoğraf sevdası
Engincan Ural'ın fotoğraf sevdası Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan oğlu Engincan, fotoğraf tutkusuyla şaşırttı. Genç adam, Ara Güler’in tarzından ve İstanbul’dan etkilendiğini dile getirdi.
9.11.2019 Cadde
Engincan Ural alışveriş turunda
Engincan Ural alışveriş turunda Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
25.10.2019 Cadde
Engincan Ural'ın spor tarzı
Engincan Ural'ın spor tarzı Şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
30.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Engincan Ural ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.